CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Adam Lee Tak Kisah Orang Guna Gambarnya Dalam Aplikasi Homoseksual

3-5-2018 01:19 PM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 10581| Komen: 51|Original author: Oleh: Ain

Description: “Kalau betul saya sendiri pun nak tengok dan paling penting profil aplikasi itu bukan saya yang punya."
“Kalau betul, saya sendiri pun nak tengok dan paling penting, profil aplikasi itu bukan saya yang punya."

Pelakon baru, Adam Lee tidak mengambil peduli dengan tindakan individu menggunakan gambarnya dalam keadaan separuh bogel untuk aplikasi sembang golongan homoseksual.




Pemilik nama Muhamad Arif Adam Mohamad Fadlee, 24, itu mengakui ada kenalan bertanyakan mengenai perkara itu, namun dia tidak mengendahkannya.

“Pernah ada orang tanya mengenai perkara itu, tetapi saya sendiri tidak pernah tengok gambar separuh bogel mana yang digunakan,"
katanya kepada mStar Online.


Foto: IG Adam Lee

Menurut Adam, dia tidak mahu memperbesarkan perkara itu kerana dia tahu bukan mudah untuk menjejaki dalangnya.

“Kalau ada orang ambil gambar yang saya muat naik di laman sosial dan gunakan untuk tujuan tertentu, tiada apa yang boleh saya lakukan,”
ujarnya.

Sepupu kepada pelakon Janna Nick itu akui dia sering memuat naik gambar memperlihatkan tubuh sasanya memandangkan dia sering mengunjungi gimnasium.




Namun, berikutan sibuk dengan karier lakonan dia kini jarang memuat naik gambar sedemikian di laman sosialnya.



Aduhai, apa sahajalah manfaat yang individu terbabit boleh dapat dengan menggunakan gambar Adam itu? - CARI
5

Bagus
6

Marah
7

Terkejut
4

Sedih
3

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (35 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote archerfahid 3-5-2018 01:28 PM
Sendunya...smpi x de yg komen
Quote lazim 3-5-2018 01:30 PM
Aku igt corrie td
Quote keretapilaju 3-5-2018 01:34 PM
Sapekah mamat sendu ni.. tak pernah tgk pun.. tumpang glamer nama janna nick ke...
Quote miemiecha 3-5-2018 01:40 PM
sape nih...
muka xensem
Quote Konahhh 3-5-2018 01:43 PM
Sapeniwww feeling-feeling fofularr
Quote AshkieLa 3-5-2018 01:48 PM
ingatkan corrie tadi.. nama dia pun ade adam n lee..
mamat ni siapa? kalau tak blur gambar pun tak taste..
baik tengok thor shirtless dah kat astro fox movies skang dok ulang2..
Quote mieymiey 3-5-2018 01:53 PM
Genggam jangan lepas
Tapi heols ni kunyit ker? Nampak macam kunyit jer
Quote Themilo 3-5-2018 01:57 PM
who are yousss??.. sampai ada plak fake acc kat PR / Gri*dr / Hor*ett pakai gambar kau dekk??.. entah-entah, kau punya acc cikcur sendiri khennnnn??...
Quote Budakmomok 3-5-2018 01:59 PM
Adoiii apala2 la dik oiii
Quote annehuda 3-5-2018 01:59 PM
“Pernah ada orang tanya mengenai perkara itu, tetapi saya sendiri tidak pernah tengok gambar separuh bogel mana yang digunakan," katanya kepada mStar Online.


nih artikel cilok drpd portal lain ke?
Quote kikuri 3-5-2018 02:01 PM
sape...???
Quote Aduradura 3-5-2018 02:02 PM
Makin lama editor cari ain nurul semah rokiah  ni makin sampah..
Quote Tukul.Besi 3-5-2018 02:03 PM
Dia ni kapel dgn Janna Nik kan? Tapi senduuu je
Quote weezerfan 3-5-2018 02:04 PM
Nama kemain adam lee tp mukaaaaa haussss
Quote September14 3-5-2018 02:09 PM
Tapi bagusla dia ni... xde nak meroyan mcm mamat2 sado yg gigih tyg body kat ig bagai lpstu org buat bahan, org kata kunyit.. marah, melenting. Dah sdri pgi upload pic spara bogel apasal..
Quote kakaro940 3-5-2018 02:33 PM
aku minat adam lee ni..klu korg ingat ada drama rtm satu cinta tajuknya dia ada ada belakon hehe..drama lain pun ada..

https://www.instagram.com/adm.lee/?hl=en
Quote buapakperut 3-5-2018 02:35 PM
tapi dekk, kenapa sendunya.... siapakah yang guna gambar tu??
Quote buapakperut 3-5-2018 02:36 PM
keretapilaju: Sapekah mamat sendu ni.. tak pernah tgk pun.. tumpang glamer nama janna nick ke...

siap buh kat artikel sepupu janna nick huhuhuhu
hahaha
Quote grizz 3-5-2018 03:21 PM
nape xrembes lgsg tgk mamat ni..

Lihat semua komen(51)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 02:04 AM GMT+8 , Processed in 0.067210 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top