CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Atuk Dah Tua, Masa Dah Tak Banyak-Video Tun Mahathir Buat Ramai Bergenang Air Mata

30-4-2018 01:27 PM| Diterbitkan: Cari-Aimi| Dilihat: 7325| Komen: 72|Original author: Oleh: Aimi

Description: Siapa tidak kenal dengan Tun Mahathir? KlCC, Formula 1, KLIA telah membuka mata dunia untuk memandang Malaysia sebagai sebuah negara yang pesat membangun dari segala aspek.
Siapa tidak kenal dengan Tun Mahathir? KlCC, Formula 1, KLIA telah membuka mata dunia untuk memandang Malaysia sebagai sebuah negara yang pesat membangun dari segala aspek.


Jasa mantan perdana menteri ini memang tidak dapat disangkal lagi.

Baru-baru muncul sebuah video pendek yang dilakonkan oleh Tun Mahathir , menyampaikan tentang semangat perjuangan untuk Malaysia.


Filem pendek berdurasi 10 minit tersebut menjadi perhatian netizen dan berpendapat ianya  sangat menyentuh hati.

"Atuk dah tua, masa dah tak banyak"

Sampai bergenang air mata dibuatnya. Kata mereka lagi mesej yang cuba disampaikan adalah sangat mendalam.


Ramai yang memuji kerana walaupun ianya salah satu strategi untuk pilihan raya yang bakal menghampiri tapi ia juga memberi kesedaran kepada semua.


Sama-samalah kita doakan yang terbaik buat negara tercinta, Malaysia. Apa pendapat anda? -CARI
16

Bagus
10

Marah
4

Terkejut
23

Sedih
9

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (74 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mamapea 30-4-2018 01:39 PM
sedih aku tgk video ni...
Quote Cemay 30-4-2018 01:43 PM
aku tengok Tun nagis aku pun sama nangis. Ranking bapak2 aku ni
Quote besarkecik 30-4-2018 02:05 PM
Kawan aku bagitau setelah dia buat kajian,  perjuangan tok ni sama taraf dengan perjuangan Nabi s.a.w. bezanya berlainan negara & zaman.
Fanatik kemain
Quote KucingKedai 30-4-2018 02:30 PM
Sedih.. huhu
Quote keds 30-4-2018 02:33 PM
.{:question.................................{:question..
Quote chicozinn 30-4-2018 03:03 PM
tengok muka Tun sedih tetiba meollss rasa nak nangis..
Quote Skuau 30-4-2018 03:19 PM
...drama.....
Quote EvieWanKenobi 30-4-2018 04:01 PM
i'm not buying..
Quote CiliPadiSedap 30-4-2018 04:40 PM
bagi saya ada baiknya atuk wakafkan harta anak2 atuk untuk masyarakat.  atuk dah kaya, atuk nak kuasa pula? semua terjadi selepas kes anak atuk kalah bertanding dalam umno dengan hishammudin.

kalau atuk ikhlas nak betulkan malaysia betulkan dulu sumber kekayaan anak atuk kroni atuk. walaupun saya buta jawi dan tamil saya tetap tahu guna internet times new roman
Quote moonbug 30-4-2018 04:51 PM
Menuju wawasan 2020
Quote dcruins 30-4-2018 05:18 PM
Edited by dcruins at 30-4-2018 05:22 PM

Retro Drama Resign 2002....

Dr Forex, "I have decided,I have decided"...

AP Queen, "No, Nooo....."



Quote pokaibanktokyo 30-4-2018 05:23 PM
Atuk dah nyanyok plak lagi
Quote sofiazara 30-4-2018 05:55 PM
alamak, meols nangis.
Quote apedehal 30-4-2018 06:50 PM
malaysia mmg mudah kesian kan bab2 air mata nih...hihi
Quote wana89 30-4-2018 06:50 PM
Edited by wana89 at 30-4-2018 06:52 PM
CiliPadiSedap replied at 30-4-2018 04:40 PM
bagi saya ada baiknya atuk wakafkan harta anak2 atuk untuk masyarakat.  atuk dah kaya, atuk nak kuas ...


Macam tu baru kita percaya kalo tak.. Hidup2 kena kencing  
Sorry atok..
Quote tobby 30-4-2018 06:59 PM
Sempoi drama atok. Drama air mata buaya
Quote tobby 30-4-2018 06:59 PM
pokaibanktokyo replied at 30-4-2018 05:23 PM
Atuk dah nyanyok plak lagi

MAHA Klinik ada jual obat nyanyuk tak
Quote tobby 30-4-2018 07:00 PM
Cemay replied at 30-4-2018 01:43 PM
aku tengok Tun nagis aku pun sama nangis. Ranking bapak2 aku ni

Nama pun lakonan
Quote nikhaslina77 30-4-2018 07:01 PM
#terimakasihtun

Lihat semua komen(72)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 04:02 PM GMT+8 , Processed in 0.097566 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top