CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

"Bila Masa Pula Ceramah Saya Tiada Orang" - Syamsul Debat

2-5-2018 10:38 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3336| Komen: 12

Description: “Saya terkejut sebab bila masa pula ceramah saya tiada orang."
“Saya terkejut sebab bila masa pula ceramah saya tiada orang."

Calon Barisan Nasional (BN) bagi Dewan Undangan Negeri (DUN) Sikamat, Syamsul Amri Ismail atau Syamsul Debat terkejut apabila ada pihak menuduh ceramahnya tiada sambutan.



Foto: FB

Memetik BERNAMA, Syamsul menyelar tindakan individu terbabit yang menularkan video palsu ceramahnya itu dan menyifatkan ia bertujuan menjatuhkan imej dan reputasinya.

Sementara itu, Muhamad Khushairi A. Rashid selaku pembantu peribadinya yang juga personaliti program motivasi dan keagamaan, mendakwa rakaman video berkenaan telah diedit dengan niat untuk memburukkan Syamsul.




Menurutnya, pihak mereka tidak pernah menganjurkan program ceramah seperti yang dipaparkan dalam video berkenaan. - CARI
8

Bagus
3

Marah
2

Terkejut
4

Sedih
4

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (36 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote shernazz 2-5-2018 10:52 AM
Ala xdpt tgk.video
Ceramah x start lagi ke mcmana...
Quote wirazam 2-5-2018 11:01 AM
dia ni very talented...if dia join PH mmg tergugat BN
Quote kakmonaBN 2-5-2018 11:03 AM
tak habis2 lahanat2 pembangang ni buat fitnah

target satu minit 10 fitnah ke apa????




Quote SWORKS27 2-5-2018 11:05 AM
bodo la kempen fitnah mcm ni..macam babi
Quote kibodwatriuh 2-5-2018 11:10 AM
tapi memang video tadok orang? Video edit lagu mana eh? ada video lain sebagai bukti?
Quote Simunggu 2-5-2018 11:13 AM
saman...saman fake news..
Quote Ah_Kwan 2-5-2018 11:20 AM
kibodwatriuh replied at 2-5-2018 11:10 AM
tapi memang video tadok orang? Video edit lagu mana eh? ada video lain sebagai bukti?

keh keh keh

cuba lu dengar ini video start minit 1.07..
kan sama tu ...
di edit..dan masukkan dalam video ni...
so lu nampaklah macam itu shamsul yang bagi ceramah

https://www.youtube.com/watch?v=C7PYsATWhaE

keh keh keh
Quote grizz 2-5-2018 12:15 PM
nk tau sambutan hangat ke x tggu die menang nati wei..
Quote kibodwatriuh 2-5-2018 12:23 PM
Ah_Kwan replied at 2-5-2018 11:20 AM
keh keh keh

cuba lu dengar ini video start minit 1.07..

ooooooo gitu padanlah macam pernah dgr jah ceramah tuh.

fek nus rupanya
Quote onexox97 2-5-2018 01:23 PM
ooooooo calon gak dia ni
Quote PEPPERMAN 2-5-2018 05:51 PM
ceramah yang penuh dengan kelucuan dan jenaka, mana mungkin tak menarik perhatian orang ramai..
Quote rogayahtop 31-5-2018 04:25 PM
kalah nork. kesian.

Lihat semua komen(12)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 05:13 PM GMT+8 , Processed in 0.080269 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top