CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Terseksa Tanggung Hutang, 'Ratu Instagram' Cekik Dan Bakar Dua Anak Dalam Hutan

2-5-2018 10:35 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 8143| Komen: 69

Description: Disebabkan tidak mampu dan terbeban dengan masalah hutang, seorang ibu sanggup mencekik dua anaknya sehingga mati.
Disebabkan tidak mampu dan terbeban dengan masalah hutang, seorang ibu sanggup mencekik dua anaknya sehingga mati.

Elena Karimova, 27, yang popular di Instagram bukan sahaja mencekik malah turut membakar anak perempuannya, Khadiza, 4 dan anak lelakinya Suleiman, 2.


Elena Karimova, Foto: The Mirror
The Mirror melaporkan, kejadian yang berlaku di  Nizhny Novgorod, di barat Rusia itu menyaksikan Elena membeli petrol di stesen minyak dan kedua-dua mangsa dibawa ke kawasan hutan sebelum dibakar bagi menghilangkan bukti.

Tidak cukup dengan itu, Elena juga memasukkan mayat anak-anaknya yang rentung dan dibawa pulang ke rumah. Keesokannya dia membawanya ke sebuah gudang sebelum membakarnya semula.


Perbuatan Elena yang juga merupakan seorang usahawan kosmetik itu disedari selepas bomba datang untuk memadamkan kebakaran di gudang berkenaan.

Khadiza dan Suleiman, Foto: The Mirror
Seorang saksi berkata bomba mulanya menyangka ia adalah bangkai anjing yang rentung, namun kemudian menyedari ia adalah mayat kanak-kanak.

“Mayat itu rentung sepenuhnya dengan hanya satu kaki saja tinggal, menyebabkan agak sukar untuk mengenal pasti jantina mereka."

Elena kemudiannya ditangkap selepas keretanya ditemui berhampiran tempat kejadian.

Dia dan suami telah bercerai beberapa bulan lepas dan sejak itu Elena terpaksa menanggung hutang serta membesarkan anak-anaknya seorang diri. -CARI

20

Bagus
6

Marah
18

Terkejut
13

Sedih
11

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (76 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote fushimi 2-5-2018 10:37 AM
kegilaan apakah ini
Quote haryatie 2-5-2018 10:38 AM
Ya Allah..siannya ank2 tu
da la comelll sgt..
Quote Simunggu 2-5-2018 10:40 AM
aduh kasian...cantik & comel comel budak tu...Ya Allah tempat mereka di syurga mu & jaga mereka sebaiknya...amin
Quote jlo 2-5-2018 10:41 AM
ya allah..anak2 nye comeiii sangat
Quote chiquititamichi 2-5-2018 10:42 AM
Iols speku dorang ni islam ke..suleiman n khadiza...anak2 pun comel
.mcm bosnia gitu
Quote cassriena 2-5-2018 10:43 AM
jahat cam syaitan sgt pompuan ni. anak2 tu x bersalah pun. ko nak mampus, ko mampus la sorg2...
Quote shernazz 2-5-2018 10:50 AM
Adui
Iols kalau anak kecik ni.nak.maki pon x.sampai.hati sebab budak.kan..
Ni siap.boleh.bunuh.skali
Harap.kasi bakar skali.minah.neh
Quote prettyuglybabe 2-5-2018 10:51 AM
glemer kat insta tak dapat tolong bayar hutang ke
Quote matchstick 2-5-2018 11:16 AM
Byk hutang sbb nk tunjuk mewah kt ig kot..
Gi bunuh anak tu boleh langsaikan hutang ke. Xde rasa sedih ke masa bakor mayat anak2 tu pastu boleh pulak angkut bwk balik sambung bakor esoknya. Xde hati perut ke
Quote zamnie 2-5-2018 11:18 AM
Ya Allah... kejam gilerrrrr
Quote Artemesiaa 2-5-2018 11:34 AM
Hutang dah banyak, baru bercerai banyak tanggungan mulalah buat perangai mental cam ni
Quote moonbug 2-5-2018 11:36 AM
Sakit mental ke dia ni? Manusia normal tak tercapai akal nak buat mcm ni. Nak jentik kucing pun tak sampai hati apa lagi nak bakar budak
Quote jazaa100 2-5-2018 11:46 AM
kesiannya anak dia.....

siksa....tak sangka mak blh buat mcm tu....
binatang pun lepas beranak jadi garang sbb nak protect anak....
Quote myakayina 2-5-2018 12:02 PM
tak tau nak komen apa dah...
Quote chinta89 2-5-2018 12:03 PM
Allahurabbi... kesiannya anak2!
Quote grizz 2-5-2018 12:16 PM
dh la kne cekik..bako lg..2kali bako lak tu..
kejam tol..
Quote naina 2-5-2018 12:17 PM
Maknya dah mental. Hutang banyak, baru cerai, maybe bekas suami buat tak tau hal anak, pahtu letih layan kerenah anak2 time umur2 cmni tengah lasak..xleh handle masalah. Boom!!!
Quote chicozinn 2-5-2018 12:19 PM
harap benda ni xterjadi kat malaysia..waima ko tu instafamous gigih bagi tips manjang kat ig plus tunjuk diri tu kaya sejak 10 keturunan lalu (walauponnnnnn) xmenjamin kebahagiaan..

#donebagihint
Quote lululun 2-5-2018 12:27 PM
{:cryrun{:cryrun{:cryrun
Tak mampu ckp apa. Sedihnya!!!!

Lihat semua komen(69)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 10:54 AM GMT+8 , Processed in 0.096246 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top