CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

'Kantoi' Di Lapangan Terbang, Sumbat 1.5 Kg Emas Dalam Dubur

30-4-2018 06:12 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 5438| Komen: 33

Description: Pemeriksaan keselamatan terhadap seorang lelaki di Lapangan Terbang Antarabangsa Imphal, India telah membawa kepada penemuan yang mengejutkan.
Pemeriksaan keselamatan terhadap seorang lelaki di Lapangan Terbang Antarabangsa Imphal, India telah membawa kepada penemuan yang mengejutkan.

India Today melaporkan, Krishnan Kumar dan pasangannya yang dikenali sebagai Santosh menjalani proses pemeriksaan rapi sebelum pihak berkuasa menemui ketulan emas dalam dubur.


Penolong Sub Inspektor Pusat Kawalan Keselamatan India (CISF), S Chakraborty berkata,

"Enam ketulan emas seberat satu kilogram ditemui dalam dubur Kumar, manakala temannya pula membawa tiga lagi ketulan emas seberat 500 gram juga disembunyikan dalam bahagian sulit itu."

Foto: India Today
Ketulan emas seberat 1.5 kilogram itu bernilai Rs 45 lakh (RM270,000) ditemui dalam dubur pasangan tersebut yang ketika itu sedang dalam perjalanan ke Delhi.


Semasa pemeriksaan dilakukan ke atas Kumar, Santosh sudah pun berjaya melepasi pintu pemeriksaan dan memasuki pesawat.

Walau bagaimanapun Santosh diarahkan keluar dari pesawat dan dibawa ke hospital untuk menjalani imbasan x-ray.

Doktor mengesahkan adanya tiga ketulan emas dalam dubur wanita tersebut. -CARI
8

Bagus
5

Marah
12

Terkejut
7

Sedih
6

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (44 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote moonbug 30-4-2018 06:43 PM
Senangnya boleh sumbat dalam lubang dubur emas sekilo
Quote aHoi83 30-4-2018 06:46 PM
Wahh lubang kunyit urban. Kuning bercahaya gamaknya
Quote meisapoya 30-4-2018 06:49 PM
Eeeewwww. X tonggek ke montot sumbat sbyk tu?
Quote tanakkampung1x 30-4-2018 06:53 PM
Orang nak berak tahi keras pun siksa

Dia senang2 sumbat 1kg dalam dubur
Quote ohnoLia 30-4-2018 06:53 PM
Itu ke emasnya dalam post pertama tu?  Muat ke nak sumbat tu?
Quote tobby 30-4-2018 07:03 PM
Atok kantoi tayar jet pancit
Quote dubuk 30-4-2018 07:08 PM
ohnoLia replied at 30-4-2018 06:53 PM
Itu ke emasnya dalam post pertama tu?  Muat ke nak sumbat tu?

dubur ialah satu satunya poket manusia
Quote CiliPadiSedap 30-4-2018 07:10 PM
ini geng kunyit elite main sumbat emas
Quote kuzaime 30-4-2018 07:47 PM
Besar mcm tu pun bole muat
Quote onexox97 30-4-2018 08:39 PM
macamana boleh terscan tu?
Quote harkktuih 30-4-2018 08:55 PM
X main gigi emas dah..upgrade jubor mas
Quote barfi 30-4-2018 10:05 PM
Tak faham. Mmg undang2 takleh bawa emas keluar negara ke?? Sampai kena sumbat dalam lubang jubo
Quote makita 30-4-2018 10:11 PM
Kalu sorok dlm sepender..sure londeh sepender..
Kalu sorok dlm dubur dan kubul...apa yg londeh ye...dinding pelvis kah
Quote iwan007 30-4-2018 10:49 PM
Berak tahi emas kot
Quote jazaa100 30-4-2018 11:19 PM
tanakkampung1x replied at 30-4-2018 06:53 PM
Orang nak berak tahi keras pun siksa

Dia senang2 sumbat 1kg dalam dubur

Sekilo emas kecik je....

Dlu aku bygkn besor mcm jongkong emas dlm cite cina atau site omputeh tu....besar mcm batu bata....

Bila org Geneva tunjukkn aku....kecik je....harga masa tu rm170k....
Quote insulin 30-4-2018 11:23 PM
barfi replied at 30-4-2018 10:05 PM
Tak faham. Mmg undang2 takleh bawa emas keluar negara ke?? Sampai kena sumbat dalam lubang jubo

Mereka ni tidak mahu bayar cukai untuk emas2 ni...
Quote Manjahati 30-4-2018 11:24 PM
Muat pulak dlm dubur dorang tu
Quote AkuMark 1-5-2018 12:15 AM
Mcm mana boleh kantoi tu...yg mule2 lepas plak
Quote sapeka 1-5-2018 06:56 AM
ape benda la sorok2 sampai dubur
emas yg ada untuk ditayang-tayangkan
bukan sorok-sorokan
apa nih?
heiii yennadeiiii
come on..


hahahahahahah

Lihat semua komen(33)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 05:23 PM GMT+8 , Processed in 0.085066 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top