CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 4594|Reply: 33

'Kantoi' Di Lapangan Terbang, Sumbat 1.5 Kg Emas Dalam Dubur

[Copy link]
Post time 30-4-2018 06:12 PM | Show all posts |Read mode
Pemeriksaan keselamatan terhadap seorang lelaki di Lapangan Terbang Antarabangsa Imphal, India telah membawa kepada penemuan yang mengejutkan.


India Today melaporkan, Krishnan Kumar dan pasangannya yang dikenali sebagai Santosh menjalani proses pemeriksaan rapi sebelum pihak berkuasa menemui ketulan emas dalam dubur.


Penolong Sub Inspektor Pusat Kawalan Keselamatan India (CISF), S Chakraborty berkata,

"Enam ketulan emas seberat satu kilogram ditemui dalam dubur Kumar, manakala temannya pula membawa tiga lagi ketulan emas seberat 500 gram juga disembunyikan dalam bahagian sulit itu."

Foto: India Today


Ketulan emas seberat 1.5 kilogram itu bernilai Rs 45 lakh (RM270,000) ditemui dalam dubur pasangan tersebut yang ketika itu sedang dalam perjalanan ke Delhi.


Semasa pemeriksaan dilakukan ke atas Kumar, Santosh sudah pun berjaya melepasi pintu pemeriksaan dan memasuki pesawat.


Walau bagaimanapun Santosh diarahkan keluar dari pesawat dan dibawa ke hospital untuk menjalani imbasan x-ray.


Doktor mengesahkan adanya tiga ketulan emas dalam dubur wanita tersebut. -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-4-2018 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Senangnya boleh sumbat dalam lubang dubur emas sekilo
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2018 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahh lubang kunyit urban. Kuning bercahaya gamaknya
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2018 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeeewwww. X tonggek ke montot sumbat sbyk tu?
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2018 06:53 PM | Show all posts
Orang nak berak tahi keras pun siksa

Dia senang2 sumbat 1kg dalam dubur
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2018 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Itu ke emasnya dalam post pertama tu?  Muat ke nak sumbat tu?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 30-4-2018 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Atok kantoi tayar jet pancit
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2018 07:08 PM | Show all posts
ohnoLia replied at 30-4-2018 06:53 PM
Itu ke emasnya dalam post pertama tu?  Muat ke nak sumbat tu?

dubur ialah satu satunya poket manusia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-4-2018 07:10 PM | Show all posts
ini geng kunyit elite main sumbat emas
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2018 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Besar mcm tu pun bole muat
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2018 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
macamana boleh terscan tu?
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2018 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
X main gigi emas dah..upgrade jubor mas
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2018 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak faham. Mmg undang2 takleh bawa emas keluar negara ke?? Sampai kena sumbat dalam lubang jubo
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2018 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalu sorok dlm sepender..sure londeh sepender..
Kalu sorok dlm dubur dan kubul...apa yg londeh ye...dinding pelvis kah
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2018 10:49 PM | Show all posts
Berak tahi emas kot
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2018 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
tanakkampung1x replied at 30-4-2018 06:53 PM
Orang nak berak tahi keras pun siksa

Dia senang2 sumbat 1kg dalam dubur

Sekilo emas kecik je....

Dlu aku bygkn besor mcm jongkong emas dlm cite cina atau site omputeh tu....besar mcm batu bata....

Bila org Geneva tunjukkn aku....kecik je....harga masa tu rm170k....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-4-2018 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 30-4-2018 10:05 PM
Tak faham. Mmg undang2 takleh bawa emas keluar negara ke?? Sampai kena sumbat dalam lubang jubo

Mereka ni tidak mahu bayar cukai untuk emas2 ni...
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2018 11:24 PM | Show all posts
Muat pulak dlm dubur dorang tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2018 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana boleh kantoi tu...yg mule2 lepas plak
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2018 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
ape benda la sorok2 sampai dubur
emas yg ada untuk ditayang-tayangkan
bukan sorok-sorokan
apa nih?
heiii yennadeiiii
come on..


hahahahahahah
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3
hotmakInstafamous Rempit (kak yah, kak zah & t
Views : 196754 Replies : 1714
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28051 Replies : 83
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 84265 Replies : 3762
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 211620 Replies : 3772
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20336 Replies : 329
“Saya menceraikan anda, saya menceraikan anda, dan saya menceraikan anda,”  Puteri Kerajaan Dubai Tenang Umum Ceraikan Suami Melalui Instagram
YgBenar“Saya menceraikan anda, saya menceraika
Views : 32993 Replies : 32
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 38809 Replies : 312
Konsert Qalam Noraniza Idris
Lulu_717Konsert Qalam Noraniza Idris
Views : 13894 Replies : 92
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 29682 Replies : 234
[Netflix 2023] DAILY DOSE OF SUNSHINE - Park Bo Young, Yeon Woo Jin, Jang Dong Yoon, Lee Jung Eun
Rahah[Netflix 2023] DAILY DOSE OF SUNSHINE -
Views : 4958 Replies : 63

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 03:36 PM GMT+8 , Processed in 0.071201 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list