CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Pernah Ditipu Dan Diminta Buka Tudung, Yuna Luah Isi Hati

30-4-2018 04:24 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 7788| Komen: 43|Original author: Oleh: Amirah

Description: Yuna telah meluahkan rasa hatinya di Insta Story tentang seseorang yang bertanggungjawab menyuntik semangatnya untuk mengharungi suka duka bersama dirinya dalam mencipta kejayaan.
Tidak dapat dinafikan lagi kejayaan Yuna yang berjaya mencipta nama di luar negara sehingga dikenali di persada antarabangsa.


Yuna mempunyai ‘level’ artis yang tersendiri apabila lagu-lagunya turut mendapat perhatian oleh industri muzik di Amerika Syarikat.

Foto: IG Yuna
Namun pasti peminat tidak mengetahui segala onak duri yang dilalui oleh penyanyi kesayangan rakyat Malaysia ini. 

Foto: IG Yuna

Yuna telah meluahkan rasa hatinya di Insta Story tentang seseorang yang bertanggungjawab menyuntik semangatnya untuk mengharungi suka duka bersama dirinya dalam mencipta kejayaan.

Pengurus peribadinya, Wawa sentiasa berada disampingnya ketika mereka pernah ditipu wang ringgit dan diminta untuk membuka tudung jika mahu menjadi artis rakaman.

Foto: Rotikaya
Ucapan terima kasih tersebut benar-benar menyentuh hati kerana jarang sekali Yuna menceritakan masalah peribadinya ketika ingin mengembangkan bakat menjadi artis yang berkarisma tinggi.

Foto: IG Yuna
Inilah ganjaran untuk mereka yang bersabar dengan ujian. Yuna boleh berbangga dengan pencapaiannya sekarang dan tingkatkan diri untuk pergi lebih jauh lagi.

Foto: IG Yuna
Bertuah kita mempunyai bakat seperti Yuna yang berjaya mengharumkan nama Malaysia. Kita perlu sokong artis tempatan kita untuk mengembangkan lagi industri seni seiring dengan peredaran masa.  - CARI
7

Bagus
8

Marah
13

Terkejut
11

Sedih
10

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (58 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote salmon-suki 30-4-2018 05:03 PM
Pernah diminta buka tudung tp xbukak..baguslaa..cuma knp skrg makin lama makin tlucut tudung tu?permintaan siapa lak tu?nmpk leher semua..mmg xley nak husnuzon dh ngn pmpuan ni...fake!
Quote rayray28 30-4-2018 05:05 PM
Cmne nk slim cm yuna ni eh...
Quote robinmosby 30-4-2018 05:16 PM
mungkin sekarang dia kena berturban kerana nak sesuaikan diri dengan market amerika. Bukannya dia bukak semua. Tak minat dia tapi faham kenapa dia kena berturban instead of bertudung labuh. amerika ni orang kulit hitam pun payah nak naik melainkan memang betul betul bagus apatah lagi muslim
Quote cmf_premierleag 30-4-2018 06:41 PM
Bagus yuna ni tak lupakan kawan yg susah senang sama dia dr awal lagi...wawa mmg saksikan jatuh bangun yuna ni
Tak mcm certain pompuan, lps kawen je buang kawan2...lps kene cerai, terhegeh2 cari kawan2 lama blk.. Kowserrrr
Quote aammyy 30-4-2018 06:48 PM
robinmosby replied at 30-4-2018 05:16 PM
mungkin sekarang dia kena berturban kerana nak sesuaikan diri dengan market amerika. Bukannya dia bu ...

Yup. We don't know how she struggle there. Orang kita sibuk nak betulkan dia. Sedangkan artis yg base kat sini (tmpt yg senang nak beli tudung) pun tak semua pakai tudung. But some how mcm tak agree jugak dgn yuna. Sbb tu pilihan dia.
Quote kiah_mai_pulak 30-4-2018 07:05 PM
EHh bukan ko mmg dh bukak tudung ke semek mulut senget??? Kosserr lahhh nhb minah Kuala Selangor fefeeling afrika sekor ni
Quote cahaya_almas 30-4-2018 07:15 PM
Turban dia buruk
Quote Orix 30-4-2018 07:25 PM
Seboknyah acik bawang komplen psal tudung dia. Tudung acik bawang yg kepam tu dh basuh ke belum? Sental dgan clorox sekali jgan lupa yach !
Quote supersudoku 30-4-2018 07:26 PM
Maaf,apa fungsi didi ramlan tu ye..didi ni akak dia nini marini tu cun sgt
Quote sharlenetexas 30-4-2018 08:13 PM
rayray28 replied at 30-4-2018 05:05 PMCmne nk slim cm yuna ni eh...

yuna tinggi. 1.7m.
Quote sharlenetexas 30-4-2018 08:15 PM
supersudoku replied at 30-4-2018 07:26 PM
Maaf,apa fungsi didi ramlan tu ye..didi ni akak dia nini marini tu cun sgt

suka tgk rambut kerinting marini
Quote BookerT 30-4-2018 09:42 PM
rayray28 replied at 30-4-2018 05:05 PM
Cmne nk slim cm yuna ni eh...

kau kena ada darah afro nyah...
Quote BookerT 30-4-2018 09:43 PM
robinmosby replied at 30-4-2018 05:16 PM
mungkin sekarang dia kena berturban kerana nak sesuaikan diri dengan market amerika. Bukannya dia bu ...

jadi sekarang agama aqidah mak hayam yuna kena ikut pasaran amerika la ye nyah....tak sangka martabat agama mak hayam yuna lebih rendah daripada market amerika...
Quote BookerT 30-4-2018 09:45 PM
Orix replied at 30-4-2018 07:25 PM
Seboknyah acik bawang komplen psal tudung dia. Tudung acik bawang yg kepam tu dh basuh ke belum? Sen ...

tudung yang tutup aurat tu la wangi di sisi tuhan tau nyah...tak macam mulut akal dan hati kau nyah..busuk kahung...belum lagi muka kau entah jerawat gerutu horror tau nyah...kau apa tahu..kau kan lelaki acah deep liberal kan nyah?...seronok tak layan mak hayam thailand jambu berbaur gay tu nyah?
Quote borrow 30-4-2018 09:50 PM
Salesgirl HM pakai tudung cam ni. Nmpk stylo jugak. Mebi sbb deyols lawa

Masing2 ada limit sndiri. Ada yg ok pakai bikini , vogel x mo.  Ada yg freehair , tp tomo pakai sleeveless.

Yuna punya limit ,  tamo nmpk rambut.

Quote Konahhh 30-4-2018 10:54 PM
Baguslah, yang penting ingat lagi orang yg first tolong dia dulu
Quote September14 30-4-2018 10:57 PM
Mmg dah buka la tudung tu.. akur jgk ko.
Quote Hedwig77 1-5-2018 04:55 AM
Terharu iols bc kisah dia...
Quote miracle_forever 1-5-2018 06:46 AM
salmon-suki replied at 30-4-2018 05:03 PM
Pernah diminta buka tudung tp xbukak..baguslaa..cuma knp skrg makin lama makin tlucut tudung tu?perm ...

Exactly. Skrg bkn bertudung pun..apa bezanya kalau dulu kena bukak tudung pun?

Lihat semua komen(43)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-2-2023 03:37 PM GMT+8 , Processed in 0.205137 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top