CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Tempat Paling Dipenuhi Kuman Di Dunia, Gun Wall Di Seattle Tetap Jadi Tarikan Pelancong

2-5-2018 12:02 PM| Diterbitkan: Cari-Nora| Dilihat: 5286| Komen: 11|Original author: Oleh: Diba S.

Description: Siapa sangka atau pernah terfikir gula-gula getah boleh dijadikan bahan seni umpama graffiti.

Siapa sangka atau pernah terfikir gula-gula getah boleh dijadikan bahan seni umpama grafiti.


Jika di Singapura gula-gula getah diharamkan, di Seattle, Amerika syarikat pula gula getah jadi tarikan pelancong. 


Foto:Pinterest

Market Theater Gun Wall ini mungkin bukan untuk semua orang. 


Namun jika diamati dengan teliti, kawasan yang nampak kotor bagi sesetengah orang ini sebenarnya boleh dikatakan sebagai suatu hasil seni secara kolektif. 


Foto:Pinterest

Kawasan ini telah menjadi tarikan sejak tahun 1999 dan pernah tersenarai sebagai tempat ‘Paling Dipenuhi Kuman di Dunia’ pada tahun 2009. 


Foto:Pinterest

Ia dikunjungi bukan sahaja para pelancong malah ada juga pasangan baru berkahwin menjadikan lokasi sesi penggambaran. 


Bagi anda yang berminat mengunjungi lokasi ini namun mementingkan kebersihan, gunakan penutup hidup dan elakkan daripada memegang dinding.


Foto:Pinterest

Pada tahun 2015 kerja pembersihan telah dilakukan kerana kesan bahan dalam gula-gula getah dikatakan telah mula menghakis struktur batu-bata dinding. 


Apa lagi destinasi kotor namun tetap jadi tarikan yang anda tahu? Kongsikan di ruang komen di bawah! -CARI

5

Bagus
2

Marah
11

Terkejut
8

Sedih
4

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (35 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote grizz 2-5-2018 12:24 PM
eeuuww..geli lak..
Quote Jiyongie88 2-5-2018 12:43 PM
Gile. Tak geli ke {:nose
Quote ais_kosong 2-5-2018 01:13 PM
tak bau busuk ka?
Quote Artemesiaa 2-5-2018 01:38 PM
Satu lagi yang kotor semestinya Slumdog area di Mumbai
Quote cmf_ultraviolet 2-5-2018 02:47 PM
euwwww.....geli geleman rasa nak lalu
Quote amukgemuk 2-5-2018 07:03 PM
Macam kat satu tempat tu, India ke mana ntah, jambatan dia asek kena ludah sireh sampai terhakis struktur.
serupalah tempat ni pun, penuh kandungan saliva kat dinding. Yek
Quote xtahumenahu 2-5-2018 07:32 PM
gelinyaaaa....x kose aku...banyak lagi tempat cantik boleh pegi
Quote BookerT 2-5-2018 08:26 PM
sekali tengok macam kekondom mak hayam forumer iwan007 terpakai  lepas dia lahap vimax sepuluh botol...
Quote chicozinn 3-5-2018 09:42 AM
xbau ke tempat tu?euuwww..
Quote aunisofia 3-5-2018 11:48 AM
euwww....bikin geli..
Quote intanazlynna 3-5-2018 04:12 PM
my gosh... mmm gelinya

Lihat semua komen(11)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 03:43 PM GMT+8 , Processed in 0.098801 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top