CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Jangan Buka Aib, Baju Nikah Saya Tak Seksi" - Nita Hamzah

2-5-2018 11:04 AM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 8525| Komen: 32|Original author: Oleh: Ain

Description: Kecoh baru-baru ini apabila busana dipakai Nita Hamzah ketika majlis pernikahannya pada Ahad lalu dikatakan seksi dan disifatkan sebagai 'belanja Tok Imam'.
Kecoh baru-baru ini apabila busana dipakai Nita Hamzah ketika majlis pernikahannya pada Ahad lalu dikatakan seksi dan disifatkan sepertii 'belanja Tok Imam'.




Penyanyi itu bagaimanapun, tampil membidas kenyataan berkenaan dan menegaskan dia masih waras untuk memilih pakaian sesuai pada upacara akad nikah.

"Saya memang seorang yang berfikiran terbuka, tapi saya masih boleh berfikir mana elok atau tidak. Tak mungkin saya pakai baju seksi ketika akad nikah.

"Baju yang dikatakan terbelah di bahagian dada itu mempunyai lapik, mungkin mereka sangka ia seperti kulit saya,"
ujarnya kepada mStar Online.




Dalam masa sama, Nita meminta jasa baik netizen untuk memberi mesej secara peribadi jika ingin menegur pemakaiannya. Bukan dengan menulis secara terbuka di ruangan komen.

"Kalau niat untuk menegur, lebih baik beri mesej peribadi kepada saya bukan komen secara terbuka begitu.

"Ia bukan sahaja buka aib, tapi beri peluang untuk dapat dosa dan mengundang perbalahan dengan pengikut saya pula,"
ujarnya.

Nita atau Norhanita Hamzah bergelar isteri kepada Fareez, 30, dengan sekali lafaz pada pukul 11.45 pagi Ahad.


Foto: IG Nita Hamzah

Ini bukan kali pertama selebriti ditegur kerana pemilihan pemakaian yang boleh mengundang fitnah. Pun begitu, sebaiknya tegurlah dengan berhemah dan tidak mengaibkan.  - CARI
11

Bagus
9

Marah
9

Terkejut
10

Sedih
21

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (69 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prettyuglybabe 2-5-2018 11:33 AM
laki beliau muda dari beliau ke..
nampak sungguh muka beliau tua..
Quote mrsLucky 2-5-2018 11:49 AM
Nita nampak 40an suami 20an..
Quote zafira 2-5-2018 11:53 AM
baru kahwin ke? badan macam dah kawin 10 tahun...
Quote grizz 2-5-2018 11:59 AM
prettyuglybabe replied at 2-5-2018 11:33 AM
laki beliau muda dari beliau ke..
nampak sungguh muka beliau tua..

tu la kn..cm org tua je nmpk..

Quote chinta89 2-5-2018 12:00 PM
sendiri pakai mendendahkan sakit mata kpd umum pahtu acah2 netizen lak tegur x sopan?

sape yg mengundang hencapan sebenarnya?
Quote MadameOnion 2-5-2018 12:25 PM
apa pelik sangat nampak pasangan ni? nita nampak besar bagak..laki kecik macam budak stpm
Quote MarissaOberlin 2-5-2018 12:31 PM
MILF la u ols.
She ols dapat pucuk muda
Quote akakvouge 2-5-2018 12:31 PM
nampak tua kan nita nie... ke mmg da tua.. rasa2 nya 40an kot... tpi en somi ensem.. hehehehe
Quote mandak20 2-5-2018 12:34 PM
Design wise memang tak appropriate.. pakai nikah lagi tew.. kalau sanding jer still acceptable. Apapun sheolls yang kahwin.
Quote bambimbom 2-5-2018 12:37 PM
wah dpt pucuk muda kak nita ni... dia ni senior opismate i time sekolah dulu...
opismate i pun dah 37
Quote myakayina 2-5-2018 01:15 PM
tak nampak pun ketet beliau membuak keluar pakai baju tu.. mesti lah ada inner.. acik2 bawang ni ada je nak cari salah..
selamat pengantin baru nita..
Quote Teru2Bozu 2-5-2018 01:23 PM
husband lepasan SPM ke nih?
Quote amon_79 2-5-2018 04:08 PM
kesan rokok pada kulit...mmg cpt nmpk tua
Quote RatuDunia94 2-5-2018 04:27 PM
sheols mmg dh tua.. Masa masuk malaysian idol (2005) dulu pon umur dh late 20's.. Skrg dh 40 la kot..
Quote jalfa 2-5-2018 04:29 PM
Macam anak ngan mak....amporn nita
Quote babycc 2-5-2018 04:37 PM
Die yg besar ke...laki die yg keding??
Quote besarkecik 2-5-2018 11:54 PM
Muka nita ni memang azali kepam ke
Quote jpbstarlife 3-5-2018 09:42 AM
apabila diri sendiri menghampiri dan mengundang fitnah... pastu nak salahkan netizen.. memang
Quote laksmanabentan 3-5-2018 10:01 AM
tak cukup lighting atau tak MUA belum cukup mahir makeup ekk..
sbb nita nampak tua sikit...
satu lagi ni nita ni da berisi sikit ya badan dia, tak mcm dulu slim melim...

Lihat semua komen(32)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 03:37 AM GMT+8 , Processed in 0.083069 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top