CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Lelaki Mabuk Masukkan Chopstick Dalam Zakar

30-4-2018 10:10 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 4313| Komen: 14

Description: Seorang lelaki mendakwa rakannya memasukkan chopstick atau penyepit ke dalam zakarnya ketika mereka mabuk, lapor Mail Online.
Seorang lelaki mendakwa rakannya memasukkan chopstick atau penyepit ke dalam zakarnya ketika mereka mabuk, lapor Mail Online.

Lelaki yang hanya dikenali sebagai N.V.D terpaksa mendapatkan rawatan di selatan wilayah Dong Nai, Vietnam keesokan harinya selepas mengadu kesukaran untuk membuang air kecil selain rasa sakit pada alat kemaluannya.




Dr Tran Phuong di Hospital ITO Saigon-Dong Nai berkata, hasil imbasan tidak menunjukkan sebarang objek asing di dalam zakarnya, menunjukkan kemungkinan bahawa ia bukan logam.

Chopstick sepanjang empat inci itu dimasukkan terlalu dalam di mana bahagian hujungnya adalah kira-kira 1.18 inci dari pembukaan salur kencing.

Bagaimanapun, doktor berjaya mengeluarkan chopstick itu tanpa melakukan sebarang prosedur pembedahan.


Foto: Mail Online

N.V.D kemudian mengatakan, rakannya memasukkan chopstick itu ke dalam zakarnya atas tujuan suka-suka kononnya mahu bergurau.

Difahamkan, N.V.D tidak ditahan di wad dan dibenarkan keluar pada hari sama. - CARI
5

Bagus
7

Marah
7

Terkejut
4

Sedih
11

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (42 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote zameyla 30-4-2018 10:13 AM
la.............
Quote AbukRokok 30-4-2018 12:43 PM
kat mesia pun ada... lahanat pi masukkan pensel ke pen dlu
Quote Artemesiaa 30-4-2018 12:44 PM
Orang tengah mabuk ni bukan boleh dibuat kira macam2 benda pelik boleh dibuatnya
Quote myakayina 30-4-2018 01:00 PM
eee..macam2 la hai..
Quote Bedah.Cun 30-4-2018 01:46 PM
Zakar disula ke?
Quote imransulaiman 30-4-2018 03:59 PM
Rakan dia yang masukkan?? Ke saya salah baca? {:childlike
Quote minguk 30-4-2018 04:48 PM
uishhhhhh besar ke lubang zakar?
Quote dani-rox 30-4-2018 11:23 PM
N.V.D kemudian mengatakan, rakannya memasukkan chopstick itu ke dalam zakarnya atas tujuan suka-suka kononnya mahu bergurau.



peliknya gurauan kawan... homoerotik sangat
Quote insulin 30-4-2018 11:27 PM
minguk replied at 30-4-2018 04:48 PM
uishhhhhh besar ke lubang zakar?

Mohon jangan difikirkan ya.... haha
Quote Manjahati 30-4-2018 11:29 PM
Eeuuww mcm x ada benda lain jer nk buat
Quote minguk 1-5-2018 09:17 AM
insulin replied at 30-4-2018 11:27 PM
Mohon jangan difikirkan ya.... haha

Hahahahahaha you terfikir pulak dekat rumah ni bila nampak chopstick.. Tapi besar ke lubangnya?
Quote shernazz 1-5-2018 10:13 AM
Nak buat mcmana
Mabuk
Teringat kejadian kt hotel
Paria neh lempang budak service sampai berdarah
Pastu manager ckp.xyah report polis sebab.guest tu.mabuk
Choi btol...
Quote onexox97 1-5-2018 09:33 PM
boleh inzal ke macam tu
Quote tobby 1-5-2018 09:41 PM
Terang2 dah arak itu punca kerosakan. Sbb tu kita menentang octoberfest

Lihat semua komen(14)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 08:03 PM GMT+8 , Processed in 0.078675 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top