CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 7176|Reply: 28

Menghitung Detik, Ini Gambar Sekitar Pre-Wedding Rody Kristal Dan Niena Azman

[Copy link]
Post time 27-4-2018 12:37 PM | Show all posts |Read mode
Pasangan gitaris kumpulan rock Kristal, Rody dan buah hatinya, Niena Azman yang sedang menghitung detik mereka diijabkabulkan hari ini sempat menjalani sesi fotografi pra perkahwinan mereka di Genting Highlands.

Yalah, kebanyakan pasangan yang mahu berkahwin pasti mahu merakam momen indah sebelum bergelar suami isteri, bukan?

Seperti diketahui ramai, bakal permaisuri hati Rody ini atau nama sebenarnya Nur Izwani Azman merupakan penjaga gol skuad futsal wanita kebangsaan.

Pasangan ini memang sempoi kerana Niena dilamar Rody hanya menerusi laman Instagram!



  



  



Jom lihat beberapa gambar di sekitar pre-wedding mereka yang dikongsikan menerusi Facebook Lvp.co ini!
















Foto: FB LVP




Sementara itu, Rody, semalam sempat berkongsi sebuah video Niena sedang berinai menerusi laman IGnya, sekali gus membuat ruangan komennya dibanjiri ucapan tahniah.



  









  



Semoga segala urusan mereka dipermudahkan dan kekal bahagia bersama. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2018 01:02 PM | Show all posts
Tahniah



Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2018 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah
Slalu nmpk rody kat ioi city mall
Senyum sorang sorang sambil naik eskalator
Maybe teringat pujaan hati
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2018 01:35 PM | Show all posts
tahniah la ye, semoga kekal ke jannah
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2018 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh gomuk dh rody... apa2 pun tahniohhh lerrr
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2018 01:44 PM | Show all posts
jadian jgk le dorg ni..baguslah..semoga berkekalan..
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2018 02:07 PM | Show all posts
tahniah2..
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2018 02:18 PM | Show all posts
pasangan mak hayam tareti tutup aurat...dalam neraka terbakar la lutut kau sambil berjalan guna lutut nyah...harap malam pertama ke kesupuluh mak hayam ni didendang lagu di bawah ini ye nyah...


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2018 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Serabai pantin lelaki...
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2018 02:24 PM | Show all posts
tahniah rody..meollss kenal si niena azman ni pn sbab meollss layan cite temasya sukan ke laut time berpantang  tahun lpas..
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2018 02:51 PM | Show all posts
Tahniah semoga bahagia till Jannah
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2018 03:06 PM | Show all posts
rody ni dr heshe kecik smpi dah besar pun, aku tetapppp rasa dia ni masih budak kecik anak didik si sawie tuh
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2018 03:07 PM | Show all posts
dlm pelem apatah, ada kump.kristal ni belakon dgn sawie
ada scene yg aku tak bleh lupa, si sawie tu cakap 'ABANG TAK SUKA KORANG SUME JD ARTIS MAJALAH'
mohtep akak bleh ingat lg dialog nih
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2018 03:12 PM | Show all posts
Haihhh....dua2 serabai couple ni
Org buat gambar pre -wed diorang pun nak buat jugak
Tapi result....sedeyyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2018 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah kepada anda berdua.....
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2018 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah both! Tapi konah terfocus kat jari niena tu mak ai panjang2 hehehe tengokla orangnya tinggi.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-4-2018 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Xtau laa org lain..tp aku suke jek pre wed yg sempoi...sorg rocker...sorg ahli sukan...sweet gak...nway...tahniah...semoga berbahagia selalu
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2018 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Niena macam iras2 elyana dalam gambar prewed tu. Walaupun I tak suka rody selfish ni, tapi every wedded couple deserves all the happiness in the world. Selamat pengantin baru.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2018 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantek dan padan dua2
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2018 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 27-4-2018 03:07 PM
dlm pelem apatah, ada kump.kristal ni belakon dgn sawie
ada scene yg aku tak bleh lupa, si sawie tu ...

Pilem Getaran kak
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 05:08 PM GMT+8 , Processed in 0.103928 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list