CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

'Lawak Daddy' Buat Guru Tuisyen Matematik Popular, Sir Uzairi Letak Jawatan

9-12-2021 04:19 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 18124| Komen: 165|Original author: LilRose

Description: Kerana mulut, badan binasa. Bertubi-tubi kecaman diterima seorang guru tuisyen popular selepas terlanjur bergurau ketika mengajar.
Kerana mulut, badan binasa. Bertubi-tubi kecaman diterima seorang guru tuisyen popular selepas terlanjur bergurau ketika mengajar.


Kredit foto: IG

Mengakui kesilapannya itu, Uzairi Mohd Taib atau lebih dikenali sebagai Sir Uzairi meminta maaf dan memutuskan untuk meletak jawatan sebagai guru di pusat tuisyen tempatnya bertugas berkuatkuasa serta-merta.


Kredit foto: IG


Uzairi baru-baru ini mencetuskan kekecohan di laman sosial apabila meminta pelajarnya memanggil dirinya 'Daddy'.



Sedar tingkahnya itu menimbulkan kebimbangan ramai, Uzairi akui khilaf sebagai pendidik.




Kredit foto: Twitter

Dalam masa sama, dia berharap agar orang ramai tidak mengganggu rakan sepasukannya yang tidak bersalah dek ulahnya itu.




Patut atau tidak dimaafkan walaupun dia sudah memohon maaf dan meletak jawatan? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kakikuDibibirmu 9-12-2021 04:22 PM
Kerana pulut santan binasa, kerana mulut habis pulut
Quote tumpanglalu74 9-12-2021 04:22 PM
Kalo dah katek tu bawak2 sedorkan diri je la..
Quote lattehazelnut 9-12-2021 04:23 PM
Ntah la sapo ni xkenal..
Quote febreze 9-12-2021 04:34 PM
haihs cikgu kimia Mas F@&$$& pon ada video gesek bantal dpn camera..inikan plak daddyyy Math ni
Quote dua_chzy 9-12-2021 04:41 PM
Sebenarnya, Uzairi ni siapa? Memang budak pendidikan ka?
Quote kucingitam 9-12-2021 04:45 PM
sapo? apa yang lawaknya panggil diri daddy?
Quote dua_chzy 9-12-2021 04:46 PM
Rengsa betul akak lehat i huruf kecil.
Quote MissYouSayang 9-12-2021 04:47 PM
Dia ajar math memang best tp pasaipa dok buat perangai hawau camtu hah.
Quote prince_marhaen 9-12-2021 05:08 PM
Dah elok-elok mengajar normal & fun dulu-dulu, masing-masing hanyut dengan fame, feeling selebriti, suruh panggil abah lah daddy lah, yang sorang video gesek konek dengan bantal lah, bubar je lah team korang, rengsek tengok budak sekolah underage bergetar pepek hancing diorang terjerit-jerit terlolong nampak team korang, kau ingat budak-budak semua tu bodoh ke panggilan daddy, abah, tu semua tak berunsur underage sex grooming??? sah sah terms tu semua sama meaning dengan sugar baby / sugar daddy punya relationships... sian, dah bijak2 math, bodoh pasal adab, dan hubungan cikgu/pelajar pulak... konon tak cool panggil cikgu... abuuuutooooo!
Quote Cik_jantung 9-12-2021 05:20 PM
Edited by Cik_jantung at 17-1-2022 09:35 PM

..........
Quote awanysss 9-12-2021 05:20 PM
tp sir fathi tu very comel.. suka tgk ig story dia, muka comel suara sedap..
cuma tu la, budak2 skrg miang semacam.. aku tgk kemain terima kasih kat sir2 tu mcm cikgu dorang tak berguna lgsg.. nak nak yg ppuan.. sir kau tu bukan accept pun DM korang, dia screensht utk marketing je..
Quote Cik_jantung 9-12-2021 05:22 PM
Edited by Cik_jantung at 17-1-2022 09:34 PM
prince_marhaen replied at 9-12-2021 05:08 PM
Dah elok-elok mengajar normal & fun dulu-dulu, masing-masing hanyut dengan fame, feeling selebriti,  ...


...........
Quote makneng 9-12-2021 05:23 PM
Nak mengajar buat betul2.
Takyah terpaling sangat.
Kan dah malu.
Quote tripleid 9-12-2021 05:23 PM
Oo iklan billboard tuisyen dia la yg tersengih mcm kerang busuk sepanjang hiway plus tu.rengsa tgk
Quote Normabaru 9-12-2021 05:25 PM
Ko nk ngajar ke nk jadi entertainer ke nk jadi bapak gula????

Siap suit up segala

Yuckssss
Quote Normabaru 9-12-2021 05:27 PM
prince_marhaen replied at 9-12-2021 07:08 PM
Dah elok-elok mengajar normal & fun dulu-dulu, masing-masing hanyut dengan fame, feeling selebriti,  ...

Serious laaa ada yang gesek konek tu? Haihhhh... mentality rosak Gini seremmm kaka tgk generasi anak2 sekarang
Quote KamikuP 9-12-2021 05:27 PM
Itulah aku perati jer sekor2 instafemes yg hanyut dek glemer lama2 diri sendiri yg binasa. Tengok mcm meollss aman2 jahh tak femes sbb folowers pun sektoi dua.. hahahah
Quote prince_marhaen 9-12-2021 05:33 PM
Normabaru replied at 9-12-2021 05:27 PM
Serious laaa ada yang gesek konek tu? Haihhhh... mentality rosak Gini seremmm kaka tgk generasi an ...

ye, ada leak yang team tuisyen ni punya cikgu ajar fizik ke apa ntah, kantoi VC gesek2 nonek...dah lah buat kat tmpt tuisyen tu pulak time malam2... yihhh jijik..
Quote Normabaru 9-12-2021 05:35 PM
prince_marhaen replied at 9-12-2021 07:33 PM
ye, ada leak yang team tuisyen ni punya cikgu ajar fizik ke apa ntah, kantoi VC gesek2 nonek...dah ...

Ya Allah gross nyeeeeeee


Semoga mereput laaa orang2 perv Gini

Seriously ramai yang sick mentality berselindung di sebalik profession mcm ustaz..(dai shit) doctor(yg HOD sg buloh) Dan cikgu (mcm set2 depa ni)

Lihat semua komen(165)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 05:35 AM GMT+8 , Processed in 0.072481 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top