CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Obses' Dengan Anak, Emma Maembong Shariq Gabriel Ke Set Penggambaran

9-12-2021 05:45 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3431| Komen: 31

Description: Tangguungjawab sebagai seorang ibu membuatkan pelakon Emma Maembong sukar untuk meneruskan karier sebagai seorang anak seni.
Tangguungjawab sebagai seorang ibu membuatkan pelakon Emma Maembong sukar untuk meneruskan karier sebagai seorang anak seni.


Kredit foto: IG Emma

Emma atau nama sebenarnya Fatimah Rohani Ismail, 29, berkata, dia sentiasa memikirkan tentang anaknya, Shariq Gabriel yang kini berusia setahun sehingga mengganggu fokus sewaktu sesi penggambaran.



"Waktu mula-mula dapat tawaran berlakon ni saya tak bersedia untuk berlakon lagi sebenarnya. Biasalah, agak sukar untuk saya berenggang dengan anak sebab baru bergelar ibu.

"Tetapi bila fikir balik, susah juga kalau kita nak obses dengan anak sendiri sampai melekat 24 jam. Bila nak mula shooting memang susah nak fokus sebab teringat pada anak, dia okay ke tidak, dah makan ke belum?




"Memang berbeza bila kita sebagai seorang mak ni menjaga anak sendiri, kalau orang lain yang jaga tak sama. Jadi saya mengambil jalan pintas untuk bawa sekali dia ke set," katanya kepada mStar di sidang media drama I Promise Janji Anaqi yang diadakan secara vitrual, baru-baru ini.


Sumber: mStar

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 9-12-2021 05:58 PM
ooo dah tu bapaknya pun di angkut sekali ke pergi set tu?... bapaknya tak keje ke? (soalan sensitif)

btw emma takpe di maafin sebab anak emma pun comel ...

tapi yang kanan tu nauzubillah min zalik!!! manusia ke kaum neanderthal yang dah pupus tu??? apehal muka penuh sabut kelapa?? ko ingat ko raja kerajaan babilon nebuchadnezzar ke sampai penuh sabut kelapa dekat muka macamtu??? EEEE kepammm berkutu lagi bau ikan masin semua ada... entah2 kalau basahkan tiap2 hari boleh tumbah kulat sisir dan cendawan beracun... siap iols boleh terbau dari skrin fon ni... harap2 emma sabar tahan muntah nak ngadap muka jantan tu...

lepastu iols dah tengok sneak peak cerita ni... ya ampunn kenapa la pengarah2 suka ambil sharnaaz ni sebagai watak pelakon aksi? haukkk sangat action2 nya pun... taraf2 bebudak sekolah buat video youtube dan gaduh luar dewan jah dengan cikki2 berebut jantan bergaduh...

ok sekian panjang berjela... tapi jari akak memang terkebil2 nak tulis dan cerca tanpa belas kasihan...
Quote umbut 9-12-2021 07:06 PM
Anak emma comelllllll
Quote makadek 9-12-2021 07:24 PM
Fmly comel di maafkan
Apak dia pn nampak yummeh
Mesti jenis galak kat ranjang laki bini
Quote Normabaru 9-12-2021 08:12 PM
Amboiii makkkk.. Komen koooo wild imagination yach
Quote umbut 9-12-2021 09:40 PM
Edited by umbut at 9-12-2021 09:42 PM

Sakit perut aku ketawa.. hahahahaha.  Teringat zaman muda2 waktu aummm ngan laki ke makadek
Quote OyaTonggek 9-12-2021 09:47 PM
gambar last tu..kipas telor ke cemane?
Quote Khadkhadkhad 9-12-2021 11:14 PM
Boleh ke bawa anak yang belum vaksin covid ke set penggambaran? Takde risk of infection ke?
Quote Belibis 9-12-2021 11:16 PM
Ingatkan papagomo dah jadi aktor..
Quote lyshafull 10-12-2021 12:15 AM
Tapi emma ni berlakon not bad , maybe dia jenis x percaya org jaga anak dia skang kan mcm2 kes
Quote Cik_jantung 10-12-2021 07:18 AM
Edited by Cik_jantung at 18-1-2022 08:09 AM

...............
Quote Cik_jantung 10-12-2021 07:19 AM
Edited by Cik_jantung at 18-1-2022 08:10 AM

..........
Quote Rogue98 10-12-2021 07:21 AM
Anak kut...mesti lah bawak...mesti seronok jer pelakon2 lain layan anak dia. Dah lah comel giler.
Quote lasagna 10-12-2021 08:27 AM
makadek replied at 9-12-2021 07:24 PM
Fmly comel di maafkan
Apak dia pn nampak yummeh
Mesti jenis galak kat ranjang laki bini

kurlassst kau mak! bleh scan dari jauh laki sheol yaa..
Quote 3chanceno 10-12-2021 08:30 AM
Anaknya super comel...tu je meols nak komen
Quote 3chanceno 10-12-2021 08:32 AM
makadek replied at 9-12-2021 07:24 PM
Fmly comel di maafkan
Apak dia pn nampak yummeh
Mesti jenis galak kat ranjang laki bini

Ya ampun makadek komen tak menahan kalah nujum pak belalang
Quote bottombikini 10-12-2021 08:35 AM
elok la pengarah pun buat scene angkat mengangkat dlm drama ni
Quote Fly_over 10-12-2021 08:39 AM
iols risau je budak sekecik tu kalau terkena jangkitan. kesian kena swab. org lain mesti nak pegang2 budak tu jgk.  semoga selamat jela ye..
Quote akies 10-12-2021 08:44 AM
Anak emma comel.
Quote lattehazelnut 10-12-2021 08:45 AM
On set dah la long hours berbelas jam..
APa je la aktiviti budak tu..
Mesti kne hadap ipad or phone je all the time..
Kang anak kne covid kang kau jugak yg meroyan..

Lihat semua komen(31)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 06:01 AM GMT+8 , Processed in 0.071699 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top