CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Kau Ni Perempuan Apa Ya, Tak Malu Ke Buang Darah Merata?" - Zarina Zainuddin

9-12-2021 03:32 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 2329| Komen: 7|Original author: LilRose

Description: Jijik nak muntah rasanya hingga terbantut niat ingin membuang hajat di tandas awam apabila terlihat 'khazanah' yang ditinggalkan pengguna tidak bertanggungjawab dan kurang peka dengan kebersihan.
Jijik nak muntah rasanya hingga terbantut niat ingin membuang hajat di tandas awam apabila terlihat 'khazanah' yang ditinggalkan pengguna tidak bertanggungjawab dan kurang peka dengan kebersihan.



Kredit foto: IG

Perkara ini turut mendapat perhatian pelakon Zarina Zainuddin yang bengang dengan sikap segelintir wanita yang datang bulan tidak membersihkan darah mereka dengan betul di tandas terutama di tandas awam.

"Yang period, kau tak malu ke darah darah kau buang merata? Walaupun tandas awam tu orang perempuan je masuk, tapi kau tu jagalah. Jangan jadi pengotorlah," tulisnya di Instagram.



Kredit foto: IG

Kecewa dengan sikap pengotor segelintir masyarakat, Zarina menitipkan sindiran pedas dengan mengatakan anaknya yang kurang upaya (OKU) pun tahu pam tandas.


Kredit foto: IG

Kadang-kadang tengok di luar cantik saja orangnya, sekali meninggalkan cat merah merata di dalam tandas awam. Pernah jumpa yang lagi teruk dari yang ini? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote prince_marhaen 9-12-2021 04:38 PM
tu lah.... pastu kalau yang hutan belantara tebal-tebal tu kekadang selai dua bertempek tepi pinggir mangkuk jamban, esp yang duduk punya tu....yihhh...dengan panjangnya..... harap trim la elok-elok... kan Kak Long Zarina kan?
Quote dudaberhias 9-12-2021 05:10 PM
prince_marhaen replied at 9-12-2021 04:38 PM
tu lah.... pastu kalau yang hutan belantara tebal-tebal tu kekadang selai dua bertempek tepi pinggir ...

Heyyy choiii, chuolss nak perli hutan sheolss tersangkut kat seat jamban ke tu

Tapi memang betul yach, kena kopek mengopek macam kopek kelapa

Kena tebas2 sikit macam @Acikgomen cari serai gittew petang2

Lepastu kencing tu sila kencing kat dalam lubang bebetul ye pompuan2 di luar sana, bukannya pi kencing kat dinding. Ko tu pompuan, bukannya safiey ilias. Safiey ilias tu pun kencing duduk katanya kalau tak mampu sila pakai pampers, praktis awal2 menanti hari tua nanti
Quote prince_marhaen 9-12-2021 05:17 PM
dudaberhias replied at 9-12-2021 05:10 PM
Heyyy choiii, chuolss nak perli hutan sheolss tersangkut kat seat jamban ke tu

Tapi memang  ...

hahahahahaaahaahhahahaha meols tiada niat walaupun meols teringat automatik akan peristiwa hitam ittewwww...buta mata heols masa kecik ye.. hahahahahaha!
Quote Acikgomen 9-12-2021 08:40 PM
dudaberhias replied at 9-12-2021 05:10 PM
Heyyy choiii, chuolss nak perli hutan sheolss tersangkut kat seat jamban ke tu

Tapi memang  ...

Haloooooo rumah acik tanam keladi ribu2 je yach, pokok serai whoareyus
Quote Cik_jantung 9-12-2021 09:06 PM
Edited by Cik_jantung at 17-1-2022 09:33 PM

...........
Quote gekkou 9-12-2021 09:44 PM
flawless nya kulit acik zarina
merah2 si pipi merah
tapi perlu ke tunjuk picture lubang jamban?
Quote Perawankota 9-12-2021 11:52 PM
Hahaha iols jumpa safiey ilias masuk tandas perempuan kt pavilion... Yg lawak, ada gak pompuan2 ajak berselfie dlm tandas

Lihat semua komen(7)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 05:46 AM GMT+8 , Processed in 0.074691 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top