CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 13228|Reply: 165

'Lawak Daddy' Buat Guru Tuisyen Matematik Popular, Sir Uzairi Letak Jawatan

  [Copy link]
Post time 9-12-2021 04:20 PM | Show all posts |Read mode
Kerana mulut, badan binasa. Bertubi-tubi kecaman diterima seorang guru tuisyen popular selepas terlanjur bergurau ketika mengajar.




Kredit foto: IG




Mengakui kesilapannya itu, Uzairi Mohd Taib atau lebih dikenali sebagai Sir Uzairi meminta maaf dan memutuskan untuk meletak jawatan sebagai guru di pusat tuisyen tempatnya bertugas berkuatkuasa serta-merta.




Kredit foto: IG




Uzairi baru-baru ini mencetuskan kekecohan di laman sosial apabila meminta pelajarnya memanggil dirinya 'Daddy'.







Sedar tingkahnya itu menimbulkan kebimbangan ramai, Uzairi akui khilaf sebagai pendidik.










Kredit foto: Twitter




Dalam masa sama, dia berharap agar orang ramai tidak mengganggu rakan sepasukannya yang tidak bersalah dek ulahnya itu.




  






Patut atau tidak dimaafkan walaupun dia sudah memohon maaf dan meletak jawatan? - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-12-2021 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kerana pulut santan binasa, kerana mulut habis pulut
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo dah katek tu bawak2 sedorkan diri je la..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah la sapo ni xkenal..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
haihs cikgu kimia Mas F@&$$& pon ada video gesek bantal dpn camera..inikan plak daddyyy Math ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebenarnya, Uzairi ni siapa? Memang budak pendidikan ka?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 04:45 PM | Show all posts
sapo? apa yang lawaknya panggil diri daddy?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Rengsa betul akak lehat i huruf kecil.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-12-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ajar math memang best tp pasaipa dok buat perangai hawau camtu hah.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 05:08 PM | Show all posts
Dah elok-elok mengajar normal & fun dulu-dulu, masing-masing hanyut dengan fame, feeling selebriti, suruh panggil abah lah daddy lah, yang sorang video gesek konek dengan bantal lah, bubar je lah team korang, rengsek tengok budak sekolah underage bergetar pepek hancing diorang terjerit-jerit terlolong nampak team korang, kau ingat budak-budak semua tu bodoh ke panggilan daddy, abah, tu semua tak berunsur underage sex grooming??? sah sah terms tu semua sama meaning dengan sugar baby / sugar daddy punya relationships... sian, dah bijak2 math, bodoh pasal adab, dan hubungan cikgu/pelajar pulak... konon tak cool panggil cikgu... abuuuutooooo!
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 17-1-2022 09:35 PM

..........
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 05:20 PM | Show all posts
tp sir fathi tu very comel.. suka tgk ig story dia, muka comel suara sedap..
cuma tu la, budak2 skrg miang semacam.. aku tgk kemain terima kasih kat sir2 tu mcm cikgu dorang tak berguna lgsg.. nak nak yg ppuan.. sir kau tu bukan accept pun DM korang, dia screensht utk marketing je..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 17-1-2022 09:34 PM
prince_marhaen replied at 9-12-2021 05:08 PM
Dah elok-elok mengajar normal & fun dulu-dulu, masing-masing hanyut dengan fame, feeling selebriti,  ...


...........
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak mengajar buat betul2.
Takyah terpaling sangat.
Kan dah malu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Oo iklan billboard tuisyen dia la yg tersengih mcm kerang busuk sepanjang hiway plus tu.rengsa tgk
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko nk ngajar ke nk jadi entertainer ke nk jadi bapak gula????

Siap suit up segala

Yuckssss
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-12-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
prince_marhaen replied at 9-12-2021 07:08 PM
Dah elok-elok mengajar normal & fun dulu-dulu, masing-masing hanyut dengan fame, feeling selebriti,  ...

Serious laaa ada yang gesek konek tu? Haihhhh... mentality rosak Gini seremmm kaka tgk generasi anak2 sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 05:27 PM | Show all posts
Itulah aku perati jer sekor2 instafemes yg hanyut dek glemer lama2 diri sendiri yg binasa. Tengok mcm meollss aman2 jahh tak femes sbb folowers pun sektoi dua.. hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 05:33 PM | Show all posts
Normabaru replied at 9-12-2021 05:27 PM
Serious laaa ada yang gesek konek tu? Haihhhh... mentality rosak Gini seremmm kaka tgk generasi an ...

ye, ada leak yang team tuisyen ni punya cikgu ajar fizik ke apa ntah, kantoi VC gesek2 nonek...dah lah buat kat tmpt tuisyen tu pulak time malam2... yihhh jijik..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
prince_marhaen replied at 9-12-2021 07:33 PM
ye, ada leak yang team tuisyen ni punya cikgu ajar fizik ke apa ntah, kantoi VC gesek2 nonek...dah ...

Ya Allah gross nyeeeeeee


Semoga mereput laaa orang2 perv Gini

Seriously ramai yang sick mentality berselindung di sebalik profession mcm ustaz..(dai shit) doctor(yg HOD sg buloh) Dan cikgu (mcm set2 depa ni)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 03:28 AM GMT+8 , Processed in 0.122233 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list