CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Eh, Siti Nordiana Dah Kahwin Ke?

9-12-2021 02:32 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 7163| Komen: 47|Original author: LilRose

Description: Tiba-tiba muncul bergambar atas pelamin dengan berbusana ala Bollywood, Siti Nordiana membuat orang ramai terutama peminat terkejut menyangkakan dia sudah berkahwin.
Tiba-tiba muncul bergambar atas pelamin dengan berbusana ala Bollywood, Siti Nordiana membuat orang ramai terutama peminat terkejut menyangkakan dia sudah berkahwin.



Kredit foto: IG

Masakan tidak, dia sebelum ini mengakui belum ada jejaka mengisi kekosongan di hati, tiba-tiba kongsi gambar atas pelamin. Mahu tak gugur jantung!




Kredit foto: IG

Namun, Siti Nordiana atau Nana sebenarnya hanya menghadiri majlis perkahwinan teman rapatnya.



Perasan menjadi Juhi Chawla pula katanya apabila menyarung persalinan ala Bollywood seperti itu.


Kredit foto: IG

Buat terkejut sajalah Nana ni! - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mamajawie 9-12-2021 02:49 PM
da besar da anak bujang da ni..
Quote mamichik 9-12-2021 02:50 PM
baju dia lagi cantik dari pengantin
Quote Cik_jantung 9-12-2021 02:50 PM
Edited by Cik_jantung at 17-1-2022 09:32 PM

..........
Quote Parit.Hilton 9-12-2021 03:03 PM
ada sesapa tau mcm mana cara si nana ni pakai shawl tu? shawl color light cream time baju putih tu. berkenan pulak iols gaya tu
Quote I.K.A888990 9-12-2021 03:05 PM
lawa baju nana pakai. coney sggh
anak pn dah besar dah. boleh la jaga mak tu
Quote TabletSusu 9-12-2021 03:08 PM
anak bujang dia tu lg besar dr dia. rupa dah mcm arwah faizal
Quote hanihan16 9-12-2021 03:10 PM
alah cantik pulak baju putih dia tu ha
Quote mizruncing 9-12-2021 03:12 PM
harap sgt dia ni kawen lagi nanti
Quote nura19 9-12-2021 03:23 PM
Muka anak mmg seiras arwah ayah nye
Quote yondu 9-12-2021 03:28 PM
yg mana 1 pengantin? cantik la baju putih nana pakai ni. keruk dari ketiak dalam sikit guna pembaris lengkung. idea la utk i buat baju knduri kawen adik ujung taun ni.
Quote prince_marhaen 9-12-2021 03:33 PM
dah besar tinggi macam arwah Faizal ye anak bujang dia, muka lembut manis macam Nana... harap adik boleh protect your mom, the only Nana Sendayan yang orang ramai ada soft spot kat dia, harap tapis betul-betul bakal ayah baharu nanti, jangan sebarangan je okay?
Quote lasagna 9-12-2021 03:35 PM
besar dah anak teruna sheol ek.. huhu ada persis arwah bapak nya juga tu.
tak lama lagi laa ni ct nana pya turn laa tu. amek berkat naik pelamin.
Quote sukacactus 9-12-2021 03:46 PM
Koser la nak gugur jantung bagai
Lain la kalau dia kawin dgn laki aku
Quote doubleharmonic 9-12-2021 03:55 PM
reti pulak dressing pakai helok? napa masa abnph tu hauk jah baju?
Quote stingergrocer 9-12-2021 04:08 PM
kes saman nana apa kesudahannya?
Quote stingergrocer 9-12-2021 04:10 PM
doubleharmonic replied at 9-12-2021 03:55 PM
reti pulak dressing pakai helok? napa masa abnph tu hauk jah baju?

ada nampak pusat kewww?

biorla org iteww nak pelbagaikheun pemakaiannya
Quote stingergrocer 9-12-2021 04:11 PM
sukacactus replied at 9-12-2021 03:46 PM
Koser la nak gugur jantung bagai
Lain la kalau dia kawin dgn laki aku

laki ko kt belakang ameenkheun...semoga jadi kenyataan bisik hatinys

kahkahkahkah
Quote bluebutter 9-12-2021 04:13 PM
mamichik replied at 9-12-2021 02:50 PM
baju dia lagi cantik dari pengantin

Tu la. Lawa.

Tapi tak patut le overshadow ngantin. Sian ngantin tu hihi.
Quote mawarkhayalan99 9-12-2021 04:28 PM
pengantin ke tu iols ingatkan pondan fefeling

Lihat semua komen(47)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 05:21 AM GMT+8 , Processed in 0.080902 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top