CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Suka Hatilah Zul Nak Tunjuk Paha Berurat - "Henti Kaitkan Hidup Saya Dengan Tabligh"

9-12-2021 05:01 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 3883| Komen: 24|Original author: LilRose

Description: “Saya tak pernah keluar kenyataan sertai tabligh. Saya hanya bergaul dengan pendakwah."
“Saya tak pernah keluar kenyataan sertai tabligh. Saya hanya bergaul dengan pendakwah."


Kredit foto: IG

Itu respons Zul Ariffin apabila dihimpit persoalan mengenai kisahya bergaul dengan golongan tabligh sebelum ini.

Persoalan itu timbul apabila pelakon kacak terbabit dilihat kembali berseluar pendek menampakkan paha berurat di laman sosial.


Kredit foto: IG


Menafikan dirinya menyertai jemaah tabligh sebaliknya hanya bergaul dengan pendakwah, Zul menegaskan bahawa orang ramai tidak seharusnya mengaitkan gaya hidupnya dengan mana-mana pihak terutama berkaitan aktiviti keagamaan yang disertainya sebelum ini.



“Kepada orang yang komen melampau tu, jika anda boleh beri jaminan esok anda tak akan melakukan kesalahan sila beritahu, saya nak belajar.

“Saya adalah selebriti, kritikan itu umpama ‘sarapan’ bagi saya... saya akan hadapinya walau apa pun,” katanya kepada mStar ketika ditemui pada majlis sidang media Festival Filem Malaysia ke-31 (FFM31).


https://www.instagram.com/p/CTmFpTghz6-

Suka hatilah zul nak tunjuk paha berurat, kan? Ramai juga cuci mata nanti. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 9-12-2021 05:14 PM
Entahnyaaa asalkan bergambar dengan pendakwah je terus di anggap berhijrah, sama la dengan retis pakai tudung... Takkan la nak jumpa bersembang pun tak boleh, dah nama pun orang islam dik oiii habistu takkan dia nak jumpa pope atau rabbi pulak bersembang pasal check-in the glembotska
Quote Mary_jane 9-12-2021 06:23 PM
Peha ayam selera lah juga.
Quote Orix 9-12-2021 06:41 PM
Edited by Orix at 9-12-2021 06:42 PM

entah la. iols xde la impress sgat pun dgan laki peha berurat ka, putik jagung berurat ka hapa... yg penting attitude n apa dalam kepala tu aka otak... hensem, berotot gagah cemana pun kalau mentally unstable, baran tak tentu pasal, kepala angin etc pun oh sedihhhhhh.......
Quote Normabaru 9-12-2021 07:12 PM
lightbuzzyear ni ko ingt nk tinggalkan nikmat dunia jd womanizer ke dikkk oi?

kahkahkahkahkahhhhhhhhhhhhh



lamberttttt lg
Quote Perawankota 9-12-2021 11:42 PM
ZA tetap ZA
Quote lyshafull 10-12-2021 12:26 AM
Gamba2 ig dia geli yach x taw knapa org puja
Quote sharlenetexas 10-12-2021 12:51 AM
Kopiah jubah semua dah hilang semenjak ddapat rentas negeri kot?

Quote Zeatyisaac 10-12-2021 02:05 AM
Dia berkawan dengan tabligh untuk filem penunggang agama je kot.
Quote nakkomenjugak 10-12-2021 02:27 AM
Hahahahahahah motipppp weols porumers tahu nunggang2 ni propaaa jahhhh?? Pkp dahhh habisss dahhhh, takde motippp nak nunggang lagi... Balikkk ke donyaaa laghooo nan fana, dah susah baru ambik pic dengan dewasayu untuk penyuciannnn.
Quote Kurex 10-12-2021 07:13 AM
Dapnyehhhh paha zul ripin...
Semoga dapat terjatuh depan zul ripin lalu zul ripin sempat sambut dgn cara kepitkan kurex dgn teknik cengkaman paha zul ripin
Quote buapakperut 10-12-2021 07:28 AM
Kurex replied at 9-12-2021 11:13 PM
Dapnyehhhh paha zul ripin...
Semoga dapat terjatuh depan zul ripin lalu zul ripin sempat sambut dgn  ...

nanti pecah kepala kurex macam telur burung layang
Quote lasagna 10-12-2021 08:24 AM
Kurex replied at 10-12-2021 07:13 AM
Dapnyehhhh paha zul ripin...
Semoga dapat terjatuh depan zul ripin lalu zul ripin sempat sambut dgn  ...

kalau bam jul jatuh depan kurex mmg ler kurex excited, kalau dia jatuh dpn kaka, kaka jerit kuat2 buzz lightyear!
Quote mzzenma 10-12-2021 08:29 AM
meolls peminat wwe, so setakat peha berurat za tu mzz whoareyuskan je. Lagipun yg meaty2 ni mzz x minat sgt, mzz suka yg lean mcm randy orton, damian priest...so sexayyyyyy

netizen ni pun.. what do you expect from artis msia. Hujung2 chuolls juga yang kecewa. Cuci mata sudah.
Quote Lorra2411 10-12-2021 08:31 AM
Kurex replied at 10-12-2021 07:13 AM
Dapnyehhhh paha zul ripin...
Semoga dapat terjatuh depan zul ripin lalu zul ripin sempat sambut dgn  ...

lain mcm betul Kurex punya imiginasi...
Quote twins 10-12-2021 09:31 AM
alaaahhhh.... jangan layan la perangai sangap netizen2 yg acah2 maksum semua tuuu.... kalau asyik nak dengar apa komen dorang... baby dalam perut pun taknak keluar walau dah 10 bulan dok dalam perut.... semua orang tak betul jer kat mata group2 sangap ni....
Quote NFBZCantik 10-12-2021 09:36 AM
ohhhhhhh..........
Quote Pak.dolla 10-12-2021 09:42 AM
Baru blk dr yt..ada nmpk tajuk dh bole keluarkan kamal adli dr senarai artis berumur 30an yg masih tak kawin..haha gituh le tajuknya lebih kerang..
haqim rosli yg pangkat anak pun dh kawim..
Quote makton 10-12-2021 10:39 AM
releven lg ke mamat ZA ni dlm industri?
Quote Kurex 10-12-2021 11:26 AM
buapakperut replied at 10-12-2021 07:28 AM
nanti pecah kepala kurex macam telur burung layang

Dia kepit dgn lembut. Jadi takde pape. Mungkin dia sempat kepit badan

Lihat semua komen(24)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 04:29 AM GMT+8 , Processed in 0.070015 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top