CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

17 Tahun Dalam Dunia Fesyen, Jovian Mandagie Umum Tutup Secara Rasmi - "Ini bukan lagi JBoxing tetapi THE FINAL CLOSING DOWN JBOXING SALE"

10-5-2024 03:15 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 23858| Komen: 129

Description: Pereka fesyen terkenal, Datuk Jovian Mandagie mengumumkan bahawa jenama fesyennya yang terkenal bakal ditutup buat untuk sementara waktu.


Pereka fesyen terkenal, Datuk Jovian Mandagie mengumumkan bahawa jenama fesyennya yang terkenal bakal ditutup buat untuk sementara waktu.

Berita tersebut dikongsikan oleh Jovian melalui laman media sosialnya pada malam semalam.

"Meneroka pelbagai kategori fesyen dan membawa idea liar saya menjadi kenyataan. Ia merupakan kegembiraan bagi saya untuk melayan anda semua, Jovianista."


Menerangkan lebih lanjut mengenai berita ini, Jovian menyatakan perubahannya dari menjadi pereka fesyen kepada ahli perniagaan.

"Dunia fesyen sentiasa berubah, begitu juga saya yang berubah dari seorang pereka fesyen kepada ahli perniagaan."

Disebabkan berfikiran seperti itu, bapa kepada seorang cahaya mata ini membuat keputusan untuk menghentikan operasi Jovian Mandagie dan Jovien Ready To Wear buat sementara waktu.

SUMBER : Instagram/Beautifulnara

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote alesandra 10-5-2024 03:18 PM
So selama ni berpayungkan fil je la kan? bukan sbb ko mmg terer
Quote edoraixora 10-5-2024 03:24 PM
talian hayat dah xdak...gitulah payah nak sustain kalau harap bisnesnya itu jer
Quote watachiwa 10-5-2024 03:25 PM
aku kenal mak dia dulu baru dia.
maknya dulu mcm ade produk kecantikan zaman arwah sosilawati.

JM aka mohd Ridwan(nama islam) ni lahir kat yindon dan mmg asal sana rite?
Quote mylmor 10-5-2024 03:25 PM
Pharmacy pun sendu. Sekian
Quote Lolalala 10-5-2024 03:26 PM
Tiktok shop lagi mendunia sekarang. Banyak brand cannot survive sebab tiktok murah lepas tu org sekarang x berapa heran dgn branded stuff
Quote syamzana 10-5-2024 03:28 PM
laaa dah dunia fesyen pun berbisnes jugak. ke selama ni design baju je tak menjual??

Quote supernaturalee 10-5-2024 03:29 PM
alesandra replied at 10-5-2024 03:18 PM
So selama ni berpayungkan fil je la kan? bukan sbb ko mmg terer

dh serai pom
nk payung guano laie


https://b.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=5293328
Quote alesandra 10-5-2024 03:39 PM
supernaturalee replied at 10-5-2024 03:29 PM
dh serai pom
nk payung guano laie


Maksud aku ..SELAMA NI dipayungkan.skrg dah bercerai melingkup laa
Quote supernaturalee 10-5-2024 03:44 PM
alesandra replied at 10-5-2024 03:39 PM
Maksud aku ..SELAMA NI dipayungkan.skrg dah bercerai melingkup laa

eheh heh heh heheheh heh heh heh


gaya pelakon 70an/80an



Quote sukacactus 10-5-2024 03:47 PM
watachiwa replied at 10-5-2024 03:25 PM
aku kenal mak dia dulu baru dia.
maknya dulu mcm ade produk kecantikan zaman arwah sosilawati.


Haah ye, silvana ke apa namanya
Dl sblm kawin dgn malaysian, mak jovian ni ibu tunggal kan
Kemain siap ada ank ikan pak arab lg lps cerai dl ni
Quote prettyuglybabe 10-5-2024 03:52 PM
alesandra replied at 10-5-2024 03:39 PM
Maksud aku ..SELAMA NI dipayungkan.skrg dah bercerai melingkup laa

bukan sebelum cerai dia dah parking merata ke nama dalam business masa fil jadi pm dulu?
Quote kakakgarang 10-5-2024 04:02 PM
tu la siapa suruh kantoi dlm LIFT.. membontot lagi.. mendapat la.. hilang istewi hilang banker.. hilang segalanya.. dgn business pun lingkup..

Quote Carcosa 10-5-2024 04:09 PM
Padaannn muka engko. Semenjak case berlagak si kiwak ni naik heli, aku terus pangkah yach si penjaga lift ni. Bahahhaha. Pdhal dulu baju Raya anak aku, mesti aku beli brand Jovian tu. Lepas tu, tidak yach. Dasar tak sedar diri di untung!! Acah2 humble brag nak lepaskan kerinduan pada anak time banjir, kau naik helicopter. Lancau sama lu lah!
Padan muka, pharmacy tak menjadi, business tutup. Bahahahhaha. Kurma itu real dan lazat.
Quote jalfa 10-5-2024 04:11 PM
Elokla..bukan cantik po...harap mahai je..haha
Quote irvene 10-5-2024 04:14 PM
dulu baju dia mmg tak dinafikan mmg lawa2. berkenan la dimata iolz. sejak 5-6 tahun ni, mmg design dia hauk yach! dgn corak ntah apa2. tahu dia nk target market utk b40-m40 tetapi corak n design yg teruk. ko ingt b40-m40 takde taste?
Quote alesandra 10-5-2024 04:17 PM
prettyuglybabe replied at 10-5-2024 03:52 PM
bukan sebelum cerai dia dah parking merata ke nama dalam business masa fil jadi pm dulu?

Lps kawen  business dia expanding siap ada butik kt klia,ada building sendiri.sblm tu biasa2  je la.
Quote None68 10-5-2024 04:20 PM
Mmg maknya Indonesian kan?
Quote pocongkiutss 10-5-2024 04:20 PM
irvene replied at 10-5-2024 04:14 PM
dulu baju dia mmg tak dinafikan mmg lawa2. berkenan la dimata iolz. sejak 5-6 tahun ni, mmg design d ...

Tulah..yg awal2 tu lawa..tp makin lama makin hauk
Quote vanillaninja 10-5-2024 04:29 PM
Tak pernah beli baju Jovian and tak pernah teringin pun. Helok la katup pun. Design masa awal2 dulu je nampak semenggah, sekarang RTW Jakel helok lagi.

Lihat semua komen(129)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-5-2024 08:57 AM GMT+8 , Processed in 0.046699 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top