CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

King Coco Pertahan Doktor Cinta, Lelaki Perlu Tanggung Semua Kos Dalam Percintaan

9-12-2021 03:43 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3787| Komen: 30

Description: Selebriti media sosial, King Coco tampil mempertahankan individu yang digelar doktor cinta berikutan mendapat kecaman selepas memberikan cadangan agar lelaki harus menanggung kos janji temu dengan kek ...
Selebriti media sosial, King Coco tampil mempertahankan individu yang digelar doktor cinta berikutan mendapat kecaman selepas memberikan cadangan agar lelaki harus menanggung kos janji temu dengan kekasih.


Menerusi Insta Stories, King Coco menegaskan mereka yang tidak boleh membayar bil ketika berjanji temu tidak layak digelar lelaki.


Kredit foto: IG King Coco

Tambahnya, wanita mungkin akan kelihatan seperti mata duitan pada individu tertentu, namun King Coco mendakwa mereka sebenarnya boleh sahaja membayar bil tersebut.


Kredit foto: IG King Coco

Jelasnya, tindakan tersebut dibuat untuk melihat dan menawarkan tahap kestabilan kewangan seseorang lelaki itu.



Memetik laporan Daily Star, seorang wanita yang menggelarkan dirinya sebagai ‘doktor cinta’ telah dikecam berikutan menyatakan setiap lelaki perlu membayar segala kos ketika keluar makan malam dengan kekasih. Malah, dia percaya bahawa kaum lelaki perlu menanggung segala kos dalam percintaan.


Sumber: Murai

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote azimodin 9-12-2021 04:14 PM
Iouls masa first date pon bayar asing2 ye. Masa tu dua2 student, dating pon makan kfc je. Dah 11 tahun dah pon, masih aman bahagia. Cari la lelaki yg hardworking & ada potential untuk maju. Stability boleh datang kemudian.
Quote sayangkid 9-12-2021 04:44 PM
I cume nak tau sapa ye ex bf dia yg baru hr tu..couple 2,3 mggu lps tu break. Dah melentok liuk peluk2 bagai tup2 kata da break sbb hala tuju berbeza.
Quote sayangkid 9-12-2021 04:45 PM
Ayat last tu macam da terkena je.dgn ex laki biawak dia dulu tu ke terkena? Si azrin scammer tu.
Quote cmf_premierleag 9-12-2021 04:52 PM
gini la dik kokonek
lelaki hanya akan bayar semuanya kalo perempuan tu level2 kasta tinggi dlm maruahnya dan rupa paras yg sgt gohjes.
tp kalo rupa paras pun level2 kokonek dan perangai pun mcm kokonek, so sila la bayar sendiri ya
Quote cmf_premierleag 9-12-2021 05:09 PM
kalo pompuan tu rupa paras gohjesss la mcm nyna harizal, amyra rosli,zahnita mc wilson,nia ramadhani, riantu catwright, katrina kaif (tetibe ada hindustan) hopkozzz laaa lelaki yg bayarkan semuanyaaaaaaa
kalo rupa mcm kokonek je, pandai2 la hulur ATN kad utk waive payment kt terminal machine ms nk bayar
Quote djzara81 9-12-2021 06:50 PM
Dia  masih serikendu PPBM kat Perak sana? Lupa plak kawasan mana dia pegang.
Quote Normabaru 9-12-2021 07:03 PM
cmf_premierleag replied at 9-12-2021 06:52 PM
gini la dik kokonek
lelaki hanya akan bayar semuanya kalo perempuan tu level2 kasta tinggi dlm marua ...

hahahhahha u speak my mind

kaka loikeyyyyy
Quote ellejo 9-12-2021 07:26 PM
masa bercinta give and take la. kau bayar makan, aku bayar tiket wayang.
da kawen take take take. semua abang bayar.
Quote cmf_premierleag 9-12-2021 07:44 PM
Normabaru replied at 9-12-2021 07:03 PM
hahahhahha u speak my mind

kaka loikeyyyyy

Org jawa kata great minds think alike
Quote Normabaru 9-12-2021 07:56 PM
cmf_premierleag replied at 9-12-2021 09:44 PM
Org jawa kata great minds think alike

yeah cm beshe..hehehe

nway siapa doktor chinta tu?ape kelulusan dia

bidang psych kaunseling ke cmne nk bg diri title2 Dr ni

muka mcm xlaku bakalan jadi men are trash punya level ja...

ank pon xde nk self claim mcm2...yihhhh
Quote cmf_premierleag 9-12-2021 08:00 PM
Normabaru replied at 9-12-2021 07:56 PM
yeah cm beshe..hehehe

nway siapa doktor chinta tu?ape kelulusan dia

Aku pun x kenal sapo doktor cinta tu
Kowser aihh nk baca mende2 like " tanda2 si dia suka kamu" , "tanda2 kamu dan dia serasi" "ketahui adakah kamu dan pasangan kamu adalah ideal" bagai
Tu zmn aku BBNU jah ms belek2 mjlh remaja.siap jwb lg kuiz2 bodo psl adakah kamu serasi bersama si dia apa lancau sume tu la
Quote Jennyrol 9-12-2021 08:14 PM
ellejo replied at 9-12-2021 07:26 PM
masa bercinta give and take la. kau bayar makan, aku bayar tiket wayang.
da kawen take take take. se ...

Lps kawen claim la balik mana yg dah guna duit tu hihi

Kata nk sorok bf.. Tp post jugak wlpn ttp muka.. Last2  putus plak
Quote ..maksu 10-12-2021 07:09 AM
laki bayar bil kongkek je . Tapi kalau dah standard mcm terowong menora  ..... patutlah asyik2 touch and go.
Quote spunk3d 10-12-2021 09:41 AM
cmf_premierleag replied at 9-12-2021 08:00 PM
Aku pun x kenal sapo doktor cinta tu
Kowser aihh nk baca mende2 like " tanda2 si dia suka kamu" ,  ...

matilernak mak pun isi2 juga kuiz tu uols.
lawak gak bila fikir balik.

Quote NFBZCantik 10-12-2021 09:54 AM
siapa dr chinta tuu?
Quote cmf_premierleag 10-12-2021 10:04 AM
spunk3d replied at 10-12-2021 09:41 AM
matilernak mak pun isi2 juga kuiz tu uols.
lawak gak bila fikir balik.

tu le memori zmn dulu2
Ada jah mende2 bodoh yg kita penah buat
Lawak bila ingat balik
Quote spunk3d 10-12-2021 10:49 AM
sayangkid replied at 9-12-2021 04:44 PM
I cume nak tau sapa ye ex bf dia yg baru hr tu..couple 2,3 mggu lps tu break. Dah melentok liuk pelu ...

aik dah putuih ke
abis tu yg dok i miss you i miss you tu..jantan mana plak.


Quote endihesh 10-12-2021 04:19 PM
sayangkid replied at 9-12-2021 04:44 PM
I cume nak tau sapa ye ex bf dia yg baru hr tu..couple 2,3 mggu lps tu break. Dah melentok liuk pelu ...

ada netizen jumpa ig ex bf kokok tu pastu ada 1 ig tu expose ig laki tu sebab tu diorang putus katanya.. konon sbb ada ig expose laki tu siapa yg buat dorang putus.. hahahaha.. jantan tu pun taknak ngaku si keremping penuh span ni sbg awek kot..
Quote achinto 10-12-2021 04:25 PM
adui kokok. anak dah 2, tukar la mindset tu. asyik fikir pasal jantan je. very the cheap you know.

Lihat semua komen(30)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 06:09 AM GMT+8 , Processed in 0.087983 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top