CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Pu Riz Dicop Hipokrit Lepas Dapat Award Terus Nak Berlakon

18-11-2021 03:08 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 17295| Komen: 223|Original author: Oleh: LilRose

Description: Ramai peminat dan pengikut teruja apabila pendakwah bebas dan selebriti, Ustaz Muhammad Haris Mohd Ismail atau PU Riz menggengam trofi Gandingan Serasi Filem Popular, Anugerah Bintang Popular BH (ABPB ...
Ramai peminat dan pengikut teruja apabila pendakwah bebas dan selebriti, Ustaz Muhammad Haris Mohd Ismail atau PU Riz menggengam trofi Gandingan Serasi Filem Popular, Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH) Ke-34 bersama Wanna Ali menerusi filem Ada Apa Dengan Dosa.




Lebih teruja apabila dia membuat pengakuan tidak akan menolak untuk berlakon jika diberi kesempatan kelak.

Dia yang kini sibuk menggalas tanggungjawab sebagai guru sementara mendakwa tidak mahu terus tenggelam dari radar seni hiburan.

Bagaimanapun, segelintir warganet menyiftkan tindakan PU Riz itu sebagai satu tindakan hipokrit.


Kredit foto: IG

Malah, dia dicop sebagai gila glamor memandangkan keputusannya itu bercanggah dengan aktivit dakwah yang sering dilakukannya selama ini.

"Macam ni tak kira hipokrit ke? Kemain nasihat orang kiri kanan tapi kau lepas dapat award, terus nak berlakon dunia lagho balik. Buat malu jelah dia ni.

"Pigidah kau memang gila glamor. Nak masuk Hero Remaja tak dapat kan," antara komen ditinggalkan netizen yang dipetik Gempak.


Kredit foto: IG

Peluang datang depan mata, takkan nak ditolak kan? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tikusmontok 18-11-2021 03:39 PM
Sejak bila jadi setad?
Quote MatDeghem 18-11-2021 03:43 PM

sejak menjadi suami neelopa dan menantu mamazat tini


Quote KamikuP 18-11-2021 04:04 PM
Dia ni ke yg leak dlm toilet?
Quote dudaberhias 18-11-2021 04:06 PM
Takkkk, masalahnyaaaa bilanya bini Jah ni tak hipokrit? Siap tegur kuarga Jah sampai merempan seko2 dok buat group wasap golden sand lepastu admin suruh "pakat sebar kor story deh", kes dulu tu pun sebab bini Jah hipokrit la
Quote selipar_hijau 18-11-2021 04:08 PM
dia memang nak jadi artis kan, itu memang cita2 nya
Quote princessmiang 18-11-2021 04:12 PM

Quote tikusmontok 18-11-2021 05:14 PM
MatDeghem replied at 18-11-2021 03:43 PM
sejak menjadi suami neelopa dan menantu mamazat tini

Dan2 darjat diangkat tanpa mengira bird pernah berterbangan
Quote Pak.dolla 18-11-2021 05:18 PM
KamikuP replied at 18-11-2021 08:04 AM
Dia ni ke yg leak dlm toilet?

Superimpose ker?
Betul ke gambar t-shirt yg dipakai dlm toilet dan luar toilet sama?
Quote MatDeghem 18-11-2021 05:23 PM
Sang suami ... lebai ostad tak tolak jadi retis.
Sang binik ..... bidadari syurga / siti khadijah malaya dah mula berjinak kat event international.

Itu lah bila berhijrah hanya untuk raih perhatian/attention , bukan naluri diri sendiri ...akhir nya akan back to position.

Tak hairan kalau satu hari nanti Hajjah akan attend event fashion show di Paris dgn niqab.
Berniqab pun boleh berfesyen week international. Wanita pertama yang berniqab di jemput oleh fesyen week di paris london dan milan.

Dulu konon nya bawak hijab ke arena international.
Walhal dia membawa international ke hijab dengan fesyen merapu nya.
Selepas beribu ribu juta habis ....akhir ke kandang lembu dengan lebai ostad. Ammekkkauuu

Quote Pak.dolla 18-11-2021 05:29 PM
Edited by Pak.dolla at 18-11-2021 09:35 AM
MatDeghem replied at 18-11-2021 09:23 AM
Sang suami ... lebai ostad tak tolak jadi retis.
Sang binik ..... bidadari syurga / siti khadijah ma ...


Dahulu lembaga pernah ckp iman itu ada turun naik..mungkin kali ni iman dia sedang turun?
Itu je la ayat yg digunakan utk selamatkan diri..lobenak bodo suka diperbodokan..
Quote epal_putih 18-11-2021 05:31 PM
Ikutla pu
Kijo rajin2 ya
Nak jaga famili
Quote missHaidiD 18-11-2021 05:46 PM
MatDeghem replied at 18-11-2021 05:23 PM
Sang suami ... lebai ostad tak tolak jadi retis.
Sang binik ..... bidadari syurga / siti khadijah ma ...


Nasib baik takde porumer yg rengsa dgn komen abgmat lalu sound abgmat di benang jah suruh jgn komen lg sb dia tak suka baca komen kutukan dr abgmat. Yihhh sgt kan
Quote Nozot 18-11-2021 05:49 PM
Whaaat...Baru tahu ke?? Umah forum dah lama tahu..Dasar penunggang..laki bini sama. Cakap tak serupa bikin
Quote umbut 18-11-2021 05:57 PM
Nak masuk hero remaja x lepas. Yg lepas pu. Pu pun pu lah
Quote Rogue98 18-11-2021 06:59 PM
jangan lupa penunggang agama ni tanam rambut n janggut ye......kalau tak tanam dah lagi kepam dari sekarang...skrg dia dah rasa dia hensem n popular lah tu...cer tengok muka dia makin perasan...
Baru jadi cikgu dah tak sabar2 nak berlakon....memang tak tau arah tujuan hidup ni...masa students boleh lah ponteng kelas tiru assignment...ni dah jadi cikgu masih lagi nak ponteng kelas...pundek nye pu.
Quote akies 18-11-2021 07:40 PM
Edited by akies at 19-11-2021 07:29 AM

Mungkin dia cari side income.
Mana kita tau
Quote cikus 18-11-2021 08:12 PM
Bini jah nk kena carik dueeettt....sang gi  jah buat tendangan lps branak cam nabilot....
Quote teen_angelJB 18-11-2021 09:09 PM
Xleh bersangka baik aku tgk outfit Dan muka puriz ni..
Aura habang la toooo obvious dowww
Suka benau pkai baju kebangsaan tu...
Quote slyfynx 18-11-2021 09:27 PM
Dah Menang Anugerah, PU Riz Tak Akan Tolak Tawaran Berlakon

Jap, sesama wartawan cari pun korang xde wassap group ke?

Lihat semua komen(223)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 05:09 AM GMT+8 , Processed in 0.079368 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top