CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Baby Shima Menangis Orang Burukkan Nama Dengan Sebar Isu Bercium Di Kelab Malam

18-11-2021 04:54 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 3253| Komen: 50

Description: Penyanyi, Baby Shima tampil memberikan penjelasan selepas teruk dikecam ekoran gambar dipercayai miripnya bersama seorang lelaki di pusat hiburan di ibu kota tular.
Penyanyi, Baby Shima tampil memberikan penjelasan selepas teruk dikecam ekoran gambar dipercayai miripnya bersama seorang lelaki di pusat hiburan di ibu kota tular.


Mengakui itu adalah dirinya, pemilik nama sebenar Nor Ashima Ramli ini menjelaskan timbul salah faham mengenai foto tersebut.


Kredit foto: IG/Utusan

Menerusi video yang dimuat naik di akaun Instagramnya sebentar tadi, Shima memberitahu gambar tersebut sengaja di muat naik orang yang tidak bertanggungjawab dengan tujuan untuk memburukkan namanya.

“Terlebih dahulu saya nak minta maaf tentang gambar yang tersebar tu, tak tahu datang dari mana. Mungkin orang yang sebarkan itu cuba nak memburukkan nama Shima.





“Jadi Shima jelaskan dekat sini, gambar tu bertujuan untuk memburukkan nama, menjatuhkan dan memalukan Shima supaya dia buat orang benci lagi dekat Shima,” jelasnya.

Tidak dapat menahan sebak, Shima mengalirkan air mata dan memaklumkan foto tular itu diambil sewaktu penggambaran muzik video terbaharunya berjudul Lalai.

Kata Shima lagi dia juga tidak akan melakukan gimik yang boleh memalukan dirinya.



“Kalau korang nak tahu, gambar itu waktu Shima tengah shooting untuk muzik video single terbaharu Shima, Lalai. Puas hati korang?” ujarnya sebak.



Terdahulu, nama Shima menjadi hangat disebabkan foto tersebut merakamkan Shima seperti sedang mencium seorang lelaki yang sedang memegang gelas minuman.


Sumber: Gempak

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Belibis 18-11-2021 05:01 PM
Aikkk..awalnya u turn???? Bukan ke sari dua lepas jawab macam tak hengat dunia.q
Quote ketupatnasi 18-11-2021 05:04 PM
Eh!
Bukan hari tu kayak terpaling tak kesah kamu ketika menerima kecaman kah? Malah lagi sombong menghanjing nurtizen. Hujong2 nanges tertekan upload gambo ubat. Tidak dilupa pulak halus-halusan promo menaikkan view rating vc baru.

Motiff sistur?? Mengundang cerca, play victim, acah murung hujung2 senyum sinis bila nurtizen berteromba view vc baru kah?
Quote ketupatnasi 18-11-2021 05:06 PM
Belibis replied at 18-11-2021 05:01 PM
Aikkk..awalnya u turn???? Bukan ke sari dua lepas jawab macam tak hengat dunia.q

Khennnn!!!! Gila la. Paling tidak tunggu la seminggu dua. Ni musti dah ada yang bocor tektik beliau bahawasanya itu coma lakonan.
Padahal daripada awal dah boleh jawab jahhhh. Koserrr!!!
Quote Suchi 18-11-2021 05:24 PM
Dia amik ubat anti depress tu kat mana? Kenapa tulis gitu jaaa
Bukan ke doc selalu tulis nama ubat tu ke jarang plak doc tulis ubat demam, mesti tulis nama ubat tu paracetamol/pcm


Quote dudaberhias 18-11-2021 05:30 PM
Pelik betul retis2 malaysia ni. Retis luar tu di kecam punya la teruk oleh orang2 yang urban, liberal, atheist, freethinker tu takde pun nak nangis2. Sebab deorang dah alert dan dah di alert supaya ignore komen, kecaman dari masyarakat. Meskipun yang kecam tu majoriti makcik bertudung tapi ilmu agama singkat dan bakalan ahlil neraka jua Yang retis luar kena hadap tu lagi teruk yach, di korea sampai bunuh2 diri... Bukan susah pun untuk abaikan komen2 tu... Sedangkan cikki2 bertudung hari2 dok paste hadis kat story pun tak malu berhutang dengan orang dan buat dek je bila jumpa depan2 siap muka tak malu pergi bercuti semua.... Boleh je tebalkan kulit muka.. apakan pula komen2 sebesar zarah dari netizen marhaen gitu...

Len kali pergi ke settings ig tu dan scroll bawah, tekan logout, kalau pakai komputer > windows button > shut down... Tu pun nak kena ajar ke dikkk
Quote bulanbulat 18-11-2021 05:44 PM
Lain mcam ubat tu [em:24:][em:24:]

Beli klinik cap mana tu
Quote tuttt 18-11-2021 05:46 PM
Murahan sungguh teknik marketing nk suruh video mu naik views
Quote umbut 18-11-2021 05:59 PM
Dulu kes ngan toklip pun lupanya marketing. Ni pun marketing. Byk drama ko ni
Quote bottombikini 18-11-2021 06:02 PM
dan dan penenang
sebelum ni kemain tak heran kata nyehh
Quote cmf_PariS 18-11-2021 06:11 PM
sakai nye ko dekkkkkk drama ko tk jalan tengssss
Quote usopikhwan 18-11-2021 06:13 PM
Dulu zaman dia berjinak kat smule..suka cara dia malu2x masak kat youtube..masa tu dia nyanyi dengan khai bahar pun malu2x..tapi lepas dia masuk program realiti dangdut kat indonesia..terus berubah seksi ya..serius da tak minat da dia ni.
Quote SpyLeman 18-11-2021 06:55 PM
So skrg ni ikut kronologinya, ko yg viral gmbr tu pastu ko post video nanges esak2 dan dilamprkan sekali klip MV utk tatapan netizen sbg bukti? Secara tak langsung ko dapat views? Shabbasss beteyyyy...yg bodoh jer klik MV murahan ko tu
Quote exclusive_vvip 18-11-2021 07:00 PM
dia ni rupa n suara ada..tapi mcm x berapa nak naik..agaknya sbb guna nama Baby tu kot..mcm ada aura bohs** pun ada..
Quote yondu 18-11-2021 07:05 PM
exclusive_vvip replied at 18-11-2021 07:00 PM
dia ni rupa n suara ada..tapi mcm x berapa nak naik..agaknya sbb guna nama Baby tu kot..mcm ada aura ...

i nak cakap aura ni la tapi i tak kuat untuk menerima kecaman penyokong die. tp mmg kuatkan aura dia tu, wlaupun pkai baju krung pn tetap ada aura tu. bukan seksi tp mmg kearah b**sia.
Quote Perawankota 18-11-2021 07:17 PM
Dramaaaaa semua ni
Quote doubleharmonic 18-11-2021 07:23 PM
eh babi shima. haritu ko cakap tak perlu jelaskan bagai sebab tak ambik laki orang lah tak kacau rumahtangga orang bagai? ni menyalak lagi pasal gambar tu dah kenapa babi?  nampak sangat nak suruh orang click bideo lagu kau yang sendu tu kan babi?
Quote mojarean_X 18-11-2021 07:30 PM
Mmm...nape berubah statement? Lupa pula market ko sebenarnya melayu2 konservatif kan. Tulah next time kalo nk kuar statement tgk market target ko dulu. Ko bkn alicia amin pun yg x harap melayu2 konservatif support dia.
Quote lattehazelnut 18-11-2021 07:37 PM
Edited by lattehazelnut at 18-11-2021 07:47 PM

Vid sblm ni kontroversi pisang..
Lpas tu vid baru kontroversi mental illness pla..
Haprak kau punye management nk viral punye pasal..
Quote mawardia 18-11-2021 07:56 PM
Aikkk? Seperti baru lagi kubaca bahwa kau tak hairan dgn apa org nak ckp pasal hengkau!
Clients dah cancel job ke?
Lolllllll

Lihat semua komen(50)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 05:17 AM GMT+8 , Processed in 0.078619 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top