CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Sepatutnya Dia Yang Pasangkan Batu Nisan Saya' - Raisuddin

18-11-2021 02:50 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 1958| Komen: 14|Original author: Oleh: LilRose

Description: Detik memasang batu nisan di pusara anaknya, semakin membuak-buak perasaan rindu pelakon veteran Raisuddin Hamzah terhadap Siti Sarah.
Detik memasang batu nisan di pusara anaknya, semakin membuak-buak perasaan rindu pelakon veteran Raisuddin Hamzah terhadap Siti Sarah.


Kredit foto: IG

“Pada sebelah pagi saya ke kubur pasangkan batu nisan untuk dia.

“Ketika nak pasang tu saya tengok nama pada batu... masa tu saya rasa terkedu mengenangkan dia dah tak ada.

“Batu nisan ni untuk dia, sepatutnya dia yang pasangkan batu nisan saya,” katanya.



Raisuddin mengungkap kerinduan yang masih menebal terhadap arwah kepada mStar ketika ditemui pada majlis tahlil sempena 100 hari pemergian Siti Sarah berserta majlis tahnik dan cukur jambul anak bongsunya itu bersama Shuib iaitu Ayash Affan.





Kepada yang masih merasai pemergian Siti Sarah, sedekahkanlah al-Fatihah buat Allahyarham. - CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote xixin5230 18-11-2021 02:58 PM
Ajal maut ditangan Allah tanpa mengira usia.
Semoga Sarah tenang di sana. Al Fatihah
Quote dudaberhias 18-11-2021 03:01 PM
sedih plak ayah arwah kata macamtu...
tapiiii hati2 dengan ayahnya juga...
Quote chacon 18-11-2021 03:04 PM
kenapa muka ayah arwah macam familiar ya..pernah berlakon ke
Quote missbigrockstar 18-11-2021 03:14 PM
"The grey-haired should not bury the black hair. Our children should not precede us in death". Tapi siapa lah kita nak menafikan ketentuan Tuhan. Semoga ahli keluarga tabah dan arwah Siti Sarah tenang di alam sana.
Quote prettyuglybabe 18-11-2021 03:17 PM
sementara boleh ni, raih la simpati dulu..
Quote Mikaella 18-11-2021 03:27 PM
kalau aku, aku pun down.
Quote kakigebang 18-11-2021 03:33 PM
chacon: kenapa muka ayah arwah macam f ...

mesti ko bbnu born tahun 2k..hehehs
Quote chandrahusin 18-11-2021 04:04 PM
arwah Sarah ni mesti sejenis baik hati
sbb tu pemergian dia dirasai
Quote krustykrab 18-11-2021 04:05 PM
chacon replied at 18-11-2021 03:04 PM
kenapa muka ayah arwah macam familiar ya..pernah berlakon ke

Pelakon dan penyanyi zaman 80an
Quote prince_marhaen 18-11-2021 04:06 PM
dudaberhias replied at 18-11-2021 03:01 PM
sedih plak ayah arwah kata macamtu...
tapiiii hati2 dengan ayahnya juga...

ehehehehek.... Paham! Jatuh reputasi kan.
Quote KamikuP 18-11-2021 04:06 PM
Ayah arwah siti sarah mendonia dlam mekar sejambak tahun 80 an dekk
Quote hotmak 18-11-2021 04:14 PM
apalah amalan di buat ye, sampai skrg bila disebut2 pemergian dia ramai org rasa sedih

kadang2 baca org meninggal rasa sedih time tu je, takde terkesan kat hati padahal bukan sapa2 pun
Quote Belibis 18-11-2021 05:12 PM
chacon: kenapa muka ayah arwah macam f ...

Kahhhhh..umur berapa ni??[em:3:]
Quote nakkomenjugak 21-11-2021 09:02 AM
Kes heol apa cerita?

Lihat semua komen(14)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 04:49 AM GMT+8 , Processed in 0.081644 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top