CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Tak Sayang Mak Ke?"- Janna Nick Terkangkang Pula Dah

18-11-2021 12:48 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 9660| Komen: 58|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sekali lagi Janna Nick jadi perhatian apabila Pemenang Anugerah Bintang Paling Popular 34 ini muat naik gambar terkangkang.
Sekali lagi Janna Nick jadi perhatian apabila Pemenang Anugerah Bintang Paling Popular 34 ini muat naik gambar terkangkang.

Janna dilihat sedang duduk terkangkang sambil memegang mempromosikan beg tangan berjenama mewah.


"Pain changes people," tulisnya.

Foto: IG


Di ruangan komen seperti dijangka penuhlah dengan sindiran dan kecaman dari netizen.

Merkea juga menasihati Janna supaya menunjukkan teladan yang baik.



Siap cakap, "Tak sayang mak ke?"


Foto: via murai.my


Mungkin sebab sebelum ini ibu Janna Nick mengakui hatinya terguris apabila Janna dihamburkan pelbagai kata-kata kecaman.



Harap Janna ambil kata-kata dari netizen ni sebagai satu yang positif ya. Jangan tertekan, takut jatuh sakit pula nanti. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 18-11-2021 01:46 PM
Apo gambar gitu pon dituduh xsayang mak? Some meleis makin gila. Talibanism semakin menular kt otak some meleis.
Quote dudaberhias 18-11-2021 01:53 PM
dah biasa mengangkang dah pun kan kat photoshoot2 lain... eee motip yang komen tu kata mengangkang sebab tak sayang mak?... apa kena mengena dengan mak dia??? entah2 chepit sheolsss dah lobjos dah pun.. apa kena mengena dengan sayang mak dia ke tidak... kata je la tak sopan, buruk dan haukkk sheolsss posing macamtu sebab memang huduh pun... tak perlu kaitkan benda takde kena mengena yang tak masuk dek akal...
Quote pencintaABC 18-11-2021 01:59 PM
dudaberhias replied at 18-11-2021 01:53 PM
dah biasa mengangkang dah pun kan kat photoshoot2 lain... eee motip yang komen tu kata mengangkang s ...

Yes konsep dosa ditanggung mak ayah atok nenek ni misunderstanding yach..bila dah mumaiyiz & baligh sendrik tanggung ya.
Quote Kurex 18-11-2021 02:00 PM
Kalau kau ambik job modeling, produk tu tak boleh letak dekat celah kangkang nak pulak handbag, topi, jam ect.. patutnya kau tak payah kangkang, kau boleh duduk , kaki bengkok ke depan, bag atas lutut.. dah la kau letak handbag celah cikpet, kau tutup pulak detailing baju tu..
Quote dudaberhias 18-11-2021 02:01 PM
pencintaABC replied at 18-11-2021 01:59 PM
Yes konsep dosa ditanggung mak ayah atok nenek ni misunderstanding yach..bila dah mumaiyiz & balig ...

itu lah... dan yang komen tu pun acik2 bimbo yang suka forward hadisss salji muncul kat arab kat wasap... choiii
Quote codenamedream 18-11-2021 02:05 PM
Dia mengangkang sebab sayang mak dia la.
Penat mak dia sakit mengangkang waktu beranak kan dia dulu.
Quote akuchenta 18-11-2021 02:07 PM
Beg mahal jadi murahan kena kangkang
Quote iznanaziz 18-11-2021 02:08 PM
dudaberhias replied at 18-11-2021 01:53 PM
dah biasa mengangkang dah pun kan kat photoshoot2 lain... eee motip yang komen tu kata mengangkang s ...

ntahnya.
setuju.
Quote dudaberhias 18-11-2021 02:09 PM
Kurex replied at 18-11-2021 02:00 PM
Kalau kau ambik job modeling, produk tu tak boleh letak dekat celah kangkang nak pulak handbag, topi ...

btw kurex... retis2 ni betul ke di ambil untuk photoshoot oleh brand2 luxury ni?
iols tengok ramai betul instafamous, retis malaysia gigih dok photoshoot brand2 ni tapi habukkkkk tak pernah di repost mahupun featured oleh brand tu...

retis kpop jah yang ada featured macam pompuan squid game tu...

ke tu semua photoshoot syok sendiri jah? sendiri beli sendiri shoot kekonon nampak international
sekali rhoperrnya photoshoot kat beranda belakang umahhh sebelah reban ayam tempat kambuihhh kek dan susu basi.. mana la tahu kan...
Quote AcikBuncit 18-11-2021 02:12 PM
Sbb tu la menang bintang plg popular.. Sbb suka belanja.. Winwin la utk netizen gersang
Quote KirazMevsimi 18-11-2021 02:23 PM
kurang sopan gaya cenggitu sebagai seorang perempuan. setuju dengan forumer2 kat atas. ada je gaya dan pesen yang sesuai untuk dipamerkan

ngangkang luas ghoper itu simpan khas buat suami jer
Quote Nt-ViruS 18-11-2021 02:24 PM
ok lagi tu. kakang berjubah tak apa.
Quote missHaidiD 18-11-2021 02:29 PM
Mgkin sb maknya keluar statement tak tahan luruh hati bersedih bagai baca anknya dikecam. Sb kangkangan si anak akn dikecam netizen. Nti maknya sedih tak lalu makan doblas hari. Mgkin sb tu keluar komen tak sayang mak ke.
Quote KelisaSilver 18-11-2021 02:31 PM
tah pape la dia ni. sorry aku tak minat. mcm tak boleh fikir pulak posing mcm tu... dah kenapa?
Quote wirazam 18-11-2021 02:39 PM
Org lawa selalunya dimaafkan...cuma Artis yg tak berapa lawa buat mcm ni..mmg kiri kanan kena sound
Quote MarryPottet 18-11-2021 02:43 PM
Tak nampak edgy pon
Nampak macam orang sesak hutang adalah
Quote ketambangkang 18-11-2021 02:45 PM
dorg kaitkan dgn mak maybe sbb aritu kan mak dia kemain bangga dgn kemenangan dia
Quote chacon 18-11-2021 02:53 PM
rancak sana rancak sini mana2 berdosahhhhh
Quote tikusmontok 18-11-2021 03:20 PM
Luasnya...saja nak goda bf kat spital kot

Lihat semua komen(58)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 04:01 AM GMT+8 , Processed in 0.073816 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top