CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

Baik Punya ‘Landing’ Atas Kepala Pelanggan Bila Cef Tunjuk Skil

18-11-2021 03:27 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 1045| Komen: 12

Description: Roti canai merupakan makanan popular di Malaysia, namun tidak ramai mahir menebar roti canai dengan hasil terbaik.
Roti canai merupakan makanan popular di Malaysia, namun tidak ramai mahir menebar roti canai dengan hasil terbaik.

Aksi seorang chef yang sedang menebar roti canai menjadi tular apabila roti canai yang diterbangkan ke udara akhirnya mendarat di atas kepala pelanggan di hadapannya.


Kredit foto: TikTok

Video tular di laman TikTok milik @beveline_yen itu mendapat perhatian ramai yang rata-ratanya terhibur dengan kejadian yang berlaku.

“Berdekah aku gelak ya Allah,” kata @Myza

“Alamak, roti canai salah ‘landing’ la, terbang tinggi dah betul, tapi salah tempat mendarat,” kata @Nazran_my

“Abang tu ‘auto’ berhijab la pula, memang tak sangka akhir video macam tu,” ujar @uglyWawa



Dalam pada itu, video tersebut turut diserikan dengan belatarbelakangkan lagu ‘helikopter’ yang dikatakan sesuai dengan kejadian yang berlaku.

Sehingga kini, video tersebut menerima lebih 2.4 juta tontonan dengan 296,600 tanda suka. 


Sumber: K! ONLINE

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kelip2_07 18-11-2021 03:56 PM
yg ko pusing byk kali nape??dh terbang skli dua ckup lah
Quote jazaa100 18-11-2021 04:00 PM
Hari Tu KT Kedah landing atas kepala mcik
Quote prettyuglybabe 18-11-2021 04:46 PM
kalau i, mau berdekah kat situ gak..
so lepas ni kalau ada orang tebar roti, sila dok jauh-jauh
Quote dubuk 18-11-2021 06:17 PM
hahaha pakai tudung terus
Quote Belibis 18-11-2021 07:09 PM
Masihkah ada manusia percaya tiktok bukan rekaan semata??
Quote missyL 18-11-2021 09:44 PM
Belibis: Masihkah ada manusia percaya t ...


Kadang2 selalu tertipu.
Pastu bile bace komen ckp staged lol
Paling benci tik tok staged vid sedih.
U play with my emotion gituu
Quote musangbodoh 19-11-2021 04:30 AM
kelip2_07 replied at 18-11-2021 03:56 PM
yg ko pusing byk kali nape??dh terbang skli dua ckup lah

xtau nk komen gelak ke sedih dgn ayat ko bro win...aku bg 3 ha
Quote kelip2_07 19-11-2021 11:14 AM
musangbodoh replied at 19-11-2021 04:30 AM
xtau nk komen gelak ke sedih dgn ayat ko bro win...aku bg 3 ha

tu namanya langit xslalu cerah xyah nk tnjk skill sgt
Quote talia 20-11-2021 01:29 AM
Syukur dah dpt hidayah berhijab
Quote Normabaru 20-11-2021 06:50 AM
Nasibla roti yang landing.. Klu vera setepek.. Mau kena maki itu jam jugak!
Quote Supersirap 21-11-2021 08:52 AM
Saje je chef ni buat kelakar
Quote Artemesiaa 21-11-2021 12:52 PM
Betul kes nyaya elok bagi pampasan makan roti canai free setahun

Lihat semua komen(12)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2021 04:04 PM GMT+8 , Processed in 0.117167 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top