CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Maaf, Akaun Anak Privasi"- Sarimah Ibrahim

13-8-2020 07:53 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 22362| Komen: 136|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: "Maaf kepada yang yang request to follow Sofia. Akaun tersebut adalah privasi setakat ini sebab masih baby lagi."




"Maaf kepada yang yang request to follow Sofia. Akaun tersebut adalah privasi setakat ini sebab masih baby lagi."

Itu penjelasan selebriti, Che Puan Sarimah Ibrahim,42 yang memohon maaf kerana tidak dapat menerima permintaan pengguna laman Instagram yang mahu mengikuti akaun IG anaknya di atas nama @TunkuSofiaNajihah.


Kredit foto : IG

Menurut Sarimah, akaun IG anaknya itu ditukar ke mod privasi disebabkan anaknya masih kecil. Bagaimanapun, Sarimah tetap tidak mahu menghampakan harapan para peminatnya dengan menyatakan mungkin satu masa nanti, akaun tersebut akan dibuka juga.

"Akan datang, kami akan buka kepada public ya. Biar dia tak kenal sosial media life lagi for now."



Kredit foto : IG

Menerusi hantaran tersebut, Sarimah memuat naik foto selepas selesainya majlis Jejak Tanah puteri sulungnya itu yang kini berusia setahun bersama suaminya,
Tunku Nadzimuddin Tunku Mudzaffar atau Tunku Jamie.

Netizen turut mengalu-alukan keputusan tersebut supaya anaknya tidak terlalu cepat terdedah kepada dunia glamor Internet tanpa sempadan kini.


Kredit foto : IG

Kredit foto : IG

Wah! Baguslah, tidak mahukan anaknya mendapat pendedahan terlalu awal dengan penerimaan netizen. Pastinya Sarimah sudah memikirkan masak-masak risikonya kan? - CARI

4

Bagus
3

Marah
3

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (21 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • rosevelvet

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote wenza 13-8-2020 07:57 AM
Comel anak dia. Dia ni antara hos yg i rasa happening tapi x annoying. Walopun lots of mixed tapi jenis relax2 je
Quote kiah_mai_pulak 13-8-2020 08:01 AM
oooooo dh tu kita semua kat sini nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Quote Kurex 13-8-2020 08:02 AM
Kini kau tiada tak perlu lagi ku merasa deritamu
Quote Ed_Lyn 13-8-2020 08:02 AM
Husband dia dgn boyfriend Jeslina Hashim,  2 beradik ka?  
Quote Burong_Hantuk 13-8-2020 08:07 AM
Who are yusss????
Quote imanjannah 13-8-2020 08:11 AM
masyaAllah comei sangat anugerah Allah
Quote imanjannah 13-8-2020 08:11 AM
Kurex replied at 13-8-2020 08:02 AM
Kini kau tiada tak perlu lagi ku merasa deritamu

kini kau tiadaaaa
Quote djzara81 13-8-2020 08:13 AM
Yup, adik beradik.
Quote EvieWanKenobi 13-8-2020 08:17 AM
tak payah lah sebok2 nak follow..
Quote mieymiey 13-8-2020 08:22 AM
Iols teringat masa sheols baru lepas bersalin dengan hashtag #princessxishere. Ingatkan nama anak sheols Puteri Xishere. HAHAHAHAHA.
Quote aemon 13-8-2020 08:42 AM
baiklah yang mulia.patik menjunjung perintah.
Quote royaldanish 13-8-2020 08:42 AM
mieymiey replied at 13-8-2020 12:22 AM
Iols teringat masa sheols baru lepas bersalin dengan hashtag #princessxishere. Ingatkan nama anak sh ...

hahah adoi
Quote kechikchomel 13-8-2020 08:44 AM
Iolss suka dengar dia cakap. Laju. {:smile
Kalau cakap bm takde pelat2. Kalau ckp English pun sedap je dengar.
Quote TomyamPuteh 13-8-2020 08:50 AM
Comeyyy anknya. Dh 42 ye sarimah
Quote Normabaru 13-8-2020 08:55 AM
Klu dia aktif.. Sherry xle cari mkn laaa..she is so talented
Quote bukannonones 13-8-2020 08:56 AM
Comel nya baby. Suka Sarimah ni. Tp taktau lah kenapa mcm jakun sgt dapat masuk family royal. huhuhu mcm tak sesuai dgn imej urban dia tu, tp peghak bab keluarga royal..
Quote belilies 13-8-2020 08:57 AM
Iols sukalah tengok stail rambut n makeup sarimah sini. Nampak fresh and sassy!
Quote chekacheku 13-8-2020 08:58 AM
Suka sgt dianya dpt masuk royal families..
Quote black_handbag 13-8-2020 09:01 AM
Edited by black_handbag at 13-8-2020 09:03 AM

yup.. meols setuju yg dia ni nampak mcm peghak sungguh bila dpt masuk kerabatnegeri sembilan. siap hashtag mcm2 lagi. tp suka nama anak dia, classy dan hef hef sgt..

Lihat semua komen(136)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 07:03 AM GMT+8 , Processed in 0.086229 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top