CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Nak Perhatian Sangat, Nourul Depp Kongsi Panggilan Video Lelaki Beronani Ketika Live

13-8-2020 10:57 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 13480| Komen: 44

Description: Biadab! Panas hati Nourul Depp apabila sesi Instagram Live diganggu panggilan video daripada lelaki sedang beronani.
Biadab! Panas hati Nourul Depp apabila sesi Instagram Live diganggu panggilan video daripada lelaki sedang beronani.

Berang dengan kebiadaban lelaki itu, Nourul berkongsi panggilan berkenaan secara langsung di IGTV ketika sesi live.



Kredit foto: IG Nourul

"Semua rakyat Malaysia tengok orang jahat ni. Kami live dekat IGTV, eloklah tunjuk anu sendiri. Tak malu.

"Ni kerja rakyat Malaysia, tak malu pula tu. Dia tak berhenti (onani). Maaf terpaksa tunjuk pada rakyat Malaysia orang lelaki kita. Kita report, buang," katanya.

Nourul juga menempelak pihak yang bertanya sama ada dia Islam atau tidak.

"Hampa pun tak jaga diri. Tunjuk anu dekat orang, hampa tu Islam ka?" soalnya.

Kata Nourul, dia sengaja berkongsi panggilan video berkenaan ketika live kerana lelaki terbabit inginkan perhatian.




Malah, dikongsi juga nombor telefon lelaki tidak bertanggungjawab itu. - CARI

Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
3

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (8 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote RatuDunia94 13-8-2020 11:05 AM
Setakat anu pensil 2b nurul x layan lah dik oi.. sheols duk ari2 makan "Roti Perancis" tu ha...
Quote slyfynx 13-8-2020 11:05 AM
So, nk cite ko sgt laku ke ni?
Quote Orix 13-8-2020 11:09 AM
takat gmbar anu jah pun. kalo ada tnjuk muka boleh la nak malukan tapi byak anu artis dan anak artis dah terbang but deyols x malu ponggggg
Quote Themilo 13-8-2020 11:10 AM
so, apa sumbangan video onani yang sheols exposed tu kepada karier sheols? adakah bakal dapat anugerah wirama?
Quote salimrock 13-8-2020 11:12 AM
boleh tahan tinted dia ni...

takpe ar, janji urban dan mat salleh taste kat dia...
Quote husna_amal 13-8-2020 11:18 AM
Yang suka tunjuk anu ni tak malu ke tunjuk anu yang tak semenggah mana pun.
Quote Kurex 13-8-2020 11:20 AM
Kecil... Siapa yg dapat pun siap boleh main phone lagi sebab tak terasa sgt.. siap tanya "eh, abg dah panc*t? Tak perasan saya" sebab terlalu kecil
Quote cikkittydiva 13-8-2020 11:21 AM
Semakin ramai yg sakit mental... Suwey btol..
Quote naksedap 13-8-2020 11:26 AM
Aku pasan kalau ape2 cerita yg repurtz Cari bukak Kat bodgos ni mesti xsemenggah ceritanya..cerita asal boleh je..korang repurtz Cari ni takut xdapat Elaun ke ape
Quote lasagna 13-8-2020 11:28 AM
haiyoooo berani mati.. siap kol wehhh.. dah tunjuk live pun gigih lagi buat!
Quote Lolalala 13-8-2020 11:30 AM
Apa motif video call tunjuk anu? Horny tgk nurul excersie kah?{:dot
Quote newyork 13-8-2020 11:31 AM
Ayo bau ketibas tgk gambar angkat ketiak tu hahaah
Quote makton 13-8-2020 11:45 AM
dalam gambar /video tu kaknurul serupa aci2 nak menari kat tepi sungai sambil cuci baju
Quote prettyuglybabe 13-8-2020 11:54 AM
kelly nya rupa beliau..
Quote bambimbom 13-8-2020 11:55 AM
apa masalah sebenar jantan2 keparat yg suka tunjuk anu ni kan??? perangai mcm kimak
Quote arffa 13-8-2020 12:19 PM
Aku kalau nk cari fitness instruktor mmg tak cari kot dia. Dengan mengahnya, nampak dia pun tak fit.
Quote meteorspeed 13-8-2020 12:23 PM
Aku tak paham, jantan kat malaysia nie. Sanggap ker
. G la kaein
Quote TomyamPuteh 13-8-2020 01:05 PM
Kurex replied at 13-8-2020 11:20 AM
Kecil... Siapa yg dapat pun siap boleh main phone lagi sebab tak terasa sgt.. siap tanya "eh, abg da ...

Hang ni kurexxxx(smbl tersipu2 malu)
Quote RatuDunia94 13-8-2020 01:06 PM
makton replied at 13-8-2020 11:45 AM
dalam gambar /video tu kaknurul serupa aci2 nak menari kat tepi sungai sambil cuci baju

Nampak sgt kepamnya kan.. mcm x mandi pagi.. iols kalau tgok live sheols kat rumah terserlah kekepaman

Lihat semua komen(44)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 12:46 AM GMT+8 , Processed in 0.075776 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top