CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Masa Seronok, Tak Takut Pula Lelaki Tu Suami Orang" - Bella Astillah

12-8-2020 12:45 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 32315| Komen: 159|Original author: Oleh: LilRose

Description: Rakaman tular wanita menyerang skandal suaminya baru-baru ini, turut mendapat perhatian pelakon dan penyanyi Bella Astillah.
Kredit foto: IG


Rakaman tular wanita menyerang skandal suaminya baru-baru ini, turut mendapat perhatian pelakon dan penyanyi Bella Astillah.


Kredit foto: Twitter

Menerusi Twitternya, Bella menzahirkan sokongannya terhadap wanita terbabit yang 'menghempuk' skandal suaminya bersama seorang lagi wanita.






Mungkin kerana pernah mengalami situasi sama ketika berdepan kecurangan suaminya, Aliff Aziz sebelum ini membuat Bella memahami dan menyokong tindakan wanita terbabit.



"I faham perempuan yang hempuk tu, dia nak settle penyondol tu cukup-cukup tak nak bagi lepas sebab nanti kat rumah turn laki dia pula kena hempuk," tulisnya. - CARI
3

Bagus
2

Marah
1

Terkejut
2

Sedih
3

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (12 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • yeos

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Violettaa 12-8-2020 12:52 PM
Senyap lah kau bella
Quote awenda507 12-8-2020 12:53 PM
Silent plz bella. Jgn mengundang
Quote CardiGans85 12-8-2020 12:53 PM
Bertepuk sebelah tgn x jd dek..tepuk amai2 ni..

Pendirian aku mudah, suami klu nk bermadu tu, terus terang la. Tak de telo.
Quote EvieWanKenobi 12-8-2020 12:55 PM
masalah sendiri dah settle ka?
Quote meteorspeed 12-8-2020 12:55 PM
Tapi bagus aku hempuk skali ngan jantan tue, tp si betina penyondol kasik hempuk biar lunyai. Jenis gatal
Quote dua_chzy 12-8-2020 12:57 PM
CardiGans85: Bertepuk sebelah tgn x jd dek..tepuk amai2 ni..Pendirian aku mudah, suami klu nk bermadu tu, terus terang la. Tak de telo.


Jarang jantan reti guna telo. Yang kat porem ni ngaku bermadu pun, nikoh dendiam dengan pasangan seblom first waif tahu.
Quote NBM 12-8-2020 01:01 PM
amende la nak direbutkan jantan tu, dah la tak ensem...musykil sesangat rase
Quote KIM.K 12-8-2020 01:03 PM
Flashback kepada masa dua orang incest victims anak beranak buat kat aku pasal dengki bisnes nak naik

Tak boleh terima hakikat kerja dalam bilik boleh buat duit dan aku bela mak
Quote Normabaru 12-8-2020 01:03 PM
Eh laki mu mcm xkena hempuk langsung je.. Apparently in ur case..  ko yg kena hempuk
Quote sokmogitu 12-8-2020 01:03 PM
tajuk lagu : ?
tajuk drama : ?
tajuk album : ?
tajuk program tv : ?

Bella Astillah : Who cares?
Quote bottombikini 12-8-2020 01:04 PM
baik kau jaga laki kau yg  baru bagi kau anak tu
sibuk pulak nak komen hal rumahtangga orang
Quote shysari 12-8-2020 01:04 PM
Bella mcm x sesuai je nak komen pasal ni
Quote nura19 12-8-2020 01:09 PM
Dulu mase kes die..die ade hempuk x...?
Quote anggeriklatifah 12-8-2020 01:09 PM
Senyap la kau Bella
Kau lagi terukkk

laki kau buat perangai tak senonoh skandal permpuan dgn permpuan lain
permpuan tu je yang kau hentam kaw2
laki kau..kau terima balik alasan anak konon
padahal kau kepingin b****g laki kau kan
permpuan penyondol je la salah
abih laki kau tak salahhhh???
laki baik???lak kau kena buatan org???
puiiihhhhhh

aku doa kau disakiti disakiti disakiti lagi oleh laki kau
biar kau  jadi gila mental
Quote merahrose 12-8-2020 01:16 PM
musim covid ni silap2 dh bermadu x rsmi bella tu..laki hg tu rekod x brpa baik nk sibuk2 hal org..
org zman la kisah apa laki org bini org..sma2 naik
Quote PintuKayu 12-8-2020 01:17 PM
Macam puas hati rasa bila betina tu kena hempuk dengan kaca..Padan muka..
Quote bukannonones 12-8-2020 01:18 PM
dah dah la tu Bella. Rajin pulak dia ngulas hal rumah tangga org. Kelmarin hal Sugu Pavillion. Orang menyampah tau kau ngulas sebab kau dulu meroyan bagai nak rak, alih alih get back dgn laki siap pakej ngandung.
Quote sharlenetexas 12-8-2020 01:21 PM
Bosan!!!!!

Quote Kurex 12-8-2020 01:26 PM
Kau la antara artis palinggggggg palattttttt!!!!!

Lihat semua komen(159)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 01:12 PM GMT+8 , Processed in 0.068812 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top