CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Bertemu Jodoh Dengan Susu Nilofa, Empunya Diri Bila Pula?

13-8-2020 06:23 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 5359| Komen: 32|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: #CintaSusu diiringi emoji gembira daripada selebriti Neelofa memeriahkan ruang Twitter dengan usikan netizen. Manakan tidak, gambar yang turut dimuat naik bersama tanda pagar itu rupa-rupanya adalah p ...



#CintaSusu diiringi emoji gembira daripada selebriti Neelofa memeriahkan ruang Twitter dengan usikan netizen. Manakan tidak, gambar yang turut dimuat naik bersama tanda pagar itu rupa-rupanya adalah pasangan pengantin baru yang bertemu jodoh menerusi penjualan susu jenama artis tersebut.

Pasangan pengantin Siti Hamima dan Shakir Azman berkongsi cerita dengan pembaca Facebook mengenai perkenalan mereka yang bermula sebagai penjual dan pembeli.


Kredit foto :Twitter


Menurut Siti Hamima, ianya adalah detik perkenalan mereka dan seterusnya membawa ke jenjang pelamin. Turut disertakan gambar kedua-duanya ketika baru bertemu dan juga selepas disahkan menjadi suami isteri.

Malah, Neelofa turut bergembira dengan situasi tersebut dan mengucapkan tahniah kepada pasangan berkenaan.


Kredit foto : FB

Kredit foto : FB

Dengan tularnya cerita tersebut, ramai peminat Neelofa mula berangan untuk bertemu jodoh ketika menjual susu Nilofa.


Kredit foto : FB

Alahai comelnya, bertemu, bercinta hingga ke jenjang pelamin dengan susu. Lebih menarik apabila mendapat perhatian daripada selebriti Neelofa. Tapi, empunya badan bila pula? - CARI
5

Bagus
2

Marah
1

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (14 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 13-8-2020 07:39 AM
Ok           
Quote djzara81 13-8-2020 08:29 AM
Good marketing publicity.
Quote Orix 13-8-2020 08:51 AM
smpi skrg iols x penah rs lagi air lopa ni. yg dalgona chatime lopa tu dap ke
Quote Sazida 13-8-2020 09:18 AM
Kt fb smlm, kawan aku gigih upload gmbr susu nilopa dgn caption  masa pregnancy dia boleh minum susu nilopa je. Susu lain xbuleh telan katanya., pegi mana2 tetap bawak susu nilopa. Bangga beno dpt minum susu nilopa. Nak aje komen  rasa dia sama je dgn susu pisang brand pokka tu tp xsampai hati. Tgh pantang. Kang meroyan pulak bila compared kan idola dia itu
Quote domestobot 13-8-2020 09:40 AM
ingatkan special sangat susu ni, marketing macam lah susu tu daripada perahan susu badan Neelofa.
Quote AyaqMeloSuam 13-8-2020 09:56 AM
Rsa susu ni cm susu almond juai kt family mart buh essen banana jek.. sekian.. aku x beli.. p minum kt umh kwn aku.  Psl dia gigih beli sekotak tp x habis2..  {:shy
Quote husna_amal 13-8-2020 10:35 AM
Rasa susu pisang tu sedap tapi tu lah harga mahal sangat pula.
Quote loladaily 13-8-2020 01:05 PM
Sedap lagi yang banana uyyu korea for meols.
Quote ninnamina 13-8-2020 03:28 PM
Free markerting utk nilopa {:run
Quote mizruncing 13-8-2020 03:34 PM
ntah laa. sedap sbb rasa manis je lebih. takde laa rasa pisang sangat pn
Quote Artemesiaa 13-8-2020 03:34 PM
Tumpang marketing sekaki ler tu
Quote TomyamPuteh 13-8-2020 04:43 PM
Skali baca ingtkn susu nilofa yg lg satu tu
Quote eyansss 13-8-2020 05:40 PM
Orix replied at 13-8-2020 08:51 AM
smpi skrg iols x penah rs lagi air lopa ni. yg dalgona chatime lopa tu dap ke

sejujurnya, rasa air susu yang diletak esen pisang/vanila...  hehehe...  sebab tu dulu aku pun argue bila dia letak susu pisang...  sebab takde rasa pisangnya dimana...

Quote junghin 14-8-2020 02:13 AM
Sazida replied at 13-8-2020 09:18 AM
Kt fb smlm, kawan aku gigih upload gmbr susu nilopa dgn caption  masa pregnancy dia boleh minum sus ...

hahaha  amboi obses btol dgn susu nilopa oh same je ke dgn brand pokka?klo brand pokka tu rasanya ada membe pnah minum and kata tak sedap
Quote krimkraker 14-8-2020 04:23 AM
AyaqMeloSuam replied at 13-8-2020 09:56 AM
Rsa susu ni cm susu almond juai kt family mart buh essen banana jek.. sekian.. aku x beli.. p minum  ...

My sis penah beli sekotak susu nilofa nie..try ase sket...ohh myy...trus ase apesal kuat sangat ase pewarna/essen ni. Ase macam minum essen, bukan susu lol...
Quote AyaqMeloSuam 14-8-2020 04:24 AM
krimkraker replied at 14-8-2020 04:23 AM
My sis penah beli sekotak susu nilofa nie..try ase sket...ohh myy...trus ase apesal kuat sangat as ...

Esen banana kt kek pisang tesco.. mcmtu la bau dia.. kuat gila.. elok ka buat sdrik.. susu almond blend ngn pisang.. siapp..
Quote krimkraker 14-8-2020 04:34 AM
AyaqMeloSuam replied at 14-8-2020 04:24 AM
Esen banana kt kek pisang tesco.. mcmtu la bau dia.. kuat gila.. elok ka buat sdrik.. susu almond  ...

Iyoo....buat sendri susu almond blend pisang bertiang2 lagi sedap dari susu nilofa tu..
Quote Sazida 14-8-2020 07:22 AM
junghin replied at 14-8-2020 02:13 AM
hahaha  amboi obses btol dgn susu nilopa  oh same je ke dgn brand pokka?klo brand pokka tu ra ...

Sama je nokss rasanya. Tp iols xsuka air manis ni. Sekali sekala je minum. Air masak jgk yg sedapppp,
Quote mawarputih2612 14-8-2020 08:05 AM
Sazida replied at 13-8-2020 09:18 AM
Kt fb smlm, kawan aku gigih upload gmbr susu nilopa dgn caption  masa pregnancy dia boleh minum sus ...

kesian baby dlm perut kwn tu
susu utk mengandung tu sah2 la berkhasiat cukup folic acid segala
aku ni jenis melantak la jugak tp bila pregnant akan jaga makan minum sungguh
9 bulan jer kot
demi anak

Lihat semua komen(32)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 02:32 AM GMT+8 , Processed in 0.079866 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top