CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Aku Akan Gajikan Ustaz, Ustazah" - Rizalman Nak Tubuh Pusat Pengajian Orang Dewasa

13-8-2020 12:26 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 9016| Komen: 40

Description: Pereka fesyen terkenal, Datuk Rizalman Ibrahim menerusi Instagramnya memaklumkan rancangannya menubuhkan sebuah pusat pengajian al-Quran.
Pereka fesyen terkenal, Datuk Rizalman Ibrahim menerusi Instagramnya memaklumkan rancangannya menubuhkan sebuah pusat pengajian al-Quran.



"Seikhlas mungkin. Anda tahu kan saya dalam proses nak tubuhkan Yayasan RI.

"Antara niat saya adalah menubuhkan pusat pengajian al-Quran untuk golongan dewasa.

"Saya akan gajikan ustaz dan ustazah, cari tempat dan belikan kelengkapan," katanya yang akan membangunkan pusat berkenaan di Johor.


Kredit foto: IG Rizalman

Tambah Rizalman, buat masa ini pusat itu akan dibiayai sepenuhnya oleh syarikatnya, Rinetwork sebelum tertubuhnya Yayasan RI.


Menerusi ruangan komen, ramai memuji usaha murni Rizalman itu. - CARI
4

Bagus
4

Marah
3

Terkejut
3

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (18 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 13-8-2020 12:32 PM
Ok                  
Quote RatuDunia94 13-8-2020 12:57 PM
Wahh nk tubuh Yayasan jugak..
Quote prettyuglybabe 13-8-2020 01:11 PM
kalau kl selangor i nak masuk kelas tu..
Quote YomiuriLandMae 13-8-2020 01:21 PM
bagus la nak buat yayasan.. spokeperson selain heols mesti tak dayang lopak..
Quote husna_amal 13-8-2020 03:11 PM
Buat je lah dulu lepastu baru cerita.
Quote mizruncing 13-8-2020 03:47 PM
baguslaa klu btol
Quote GegarVaganja 13-8-2020 04:14 PM
YomiuriLandMae replied at 13-8-2020 01:21 PM
bagus la nak buat yayasan.. spokeperson selain heols mesti tak dayang lopak..

Dayang freehair, xkot.
Hajah ada yayasan sendiri kan. Pun xmungkin kot. Dia je la nanti jadi spokepersonnya. Plus. Dia kan naib pengerusi je apa ntahbjawatan kat masjid area rumah dia tu.
Quote kukukatablog 13-8-2020 04:56 PM
jgn ada slot tazkirah dia dah lah...
Quote NekNgah 13-8-2020 05:09 PM
Dah banyak duit, buatlah.  Benda baik, saham akhirat.
Quote applecomel 13-8-2020 08:50 PM
GegarVaganja replied at 13-8-2020 04:14 PM
Dayang freehair, xkot.
Hajah ada yayasan sendiri kan. Pun xmungkin kot. Dia je la nanti jadi spok ...

Dah letak jawatan naib pengerusi
Quote KBW2 13-8-2020 08:52 PM
Nak huloq huloq jugak
Quote slyfynx 13-8-2020 09:11 PM
Ok........
Quote silampumeja 13-8-2020 09:13 PM
Alhamdulillah. Semoga usaha mendapat rahmatNya. Mohon netizen jauhi rasa taksub, under control dalam mengagumi dan memollow
Quote LembingDayanti 13-8-2020 09:18 PM
selagi permaisuri agong pahang ni buat je Dato Ri. Nanti dah tukar permaisuri agong u sendu semula.
Quote Madel 13-8-2020 09:19 PM
Buat asrama sekali itu pakcik/makcik yg nak stay situ mcm ustaz kazim buat.
Bayar yuran bulanan penginapan, makan minum
Kalau mcm gitu..esok2 kalau aku tak kawen2 smpai kerepot..
Aku pun nak stay sana.
Quote salamon 13-8-2020 10:02 PM
trend bukak yayasan plak aih
Quote ALDRIN 13-8-2020 10:45 PM
Pondanz ni x reti senyap2 ke kalau nak buat amal???
Quote JiEunTak 14-8-2020 08:09 AM
Dia nak ajak org len join sama kan...saham akhirat.... So biaq laa gebang2... At least sumbang 100 ka takat mana yg mampu... Benda ni gak nak tlg kita lepaih mati sok ni .....

Wpun aku xsuka sbb aku nampak kdg2 dia ni mcm meRIak...tp certain effort dia tu aku puji...
Quote TomyamPuteh 14-8-2020 10:55 AM
Pung pang Pung pang bersama rizalman tu bosan btul aku tgk. Ceceh dia tu x de aura lgsg. Lg best chep wan wpon mulut x de tapis

Lihat semua komen(40)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 01:56 PM GMT+8 , Processed in 0.118164 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top