CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Bukan Sengaja Kekwat Lepas Menang AJL, Naim Daniel Memang Susah Dihubungi

13-8-2020 12:40 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6075| Komen: 21

Description: Ada sahaja cubaan menjatuhkan artis yang sedang naik termasuk penyanyi dan pelakon Naim Daniel yang dilabel 'kekwat'.
Ada sahaja cubaan menjatuhkan artis yang sedang naik termasuk penyanyi dan pelakon Naim Daniel yang dilabel 'kekwat'.



Kekwat macam mana? Ada yang mendakwa Naim kini sukar dihubungi dan teks tidak dibalas selepas menjadi juara Anugerah Juara Lagu-34 (AJL).

Penyanyi itu bagaimanapun mengakui dia memang sukar dihubungi, bukan sengaja nak bersikap kekwat.

“Sebenarnya, kalau hubungi dengan saya sendiri memang susah. Tak reti nak balas. Bukan nak kekwat, kadang-kadang mama hubungi pun tak angkat. Silap Naim pula dah baca teks tu tapi terlepas untuk balas teks tadi. 

"Kalau betul saya lupa diri lepas AJL, rasanya dah macam-macam jadi," jelasnya kepada Murai.


Kredit foto: IG Naim


Pun begitu, Naim akan cuba sedaya upaya selagi boleh kerana dia tidak boleh memenuhi kehendak semua orang sekelilingnya. - CARI

Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (4 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 13-8-2020 12:42 PM
Ye... Kau susah dihubungi... Kami percaya... Dan ia tak mendatangkan perkembangan ekonomi kepada kami...
Quote naksedap 13-8-2020 01:35 PM
Dah Macam pelakon negro YG berlakon kungfu kids dgn Jackie chan tu..
Quote YomiuriLandMae 13-8-2020 01:37 PM
si naimah ni pegi la buat facial treatment ke hape.. duit dah byk tp muka still kepam..
Quote blue^panther 13-8-2020 01:38 PM
naksedap replied at 13-8-2020 01:35 PM
Dah Macam pelakon negro YG berlakon kungfu kids dgn Jackie chan tu..

Kalau x salah its jayden smith, anak will smith....
Quote fadz84 13-8-2020 01:41 PM
blue^panther replied at 13-8-2020 01:38 PM
Kalau x salah its jayden smith, anak will smith....

Haah anak will smith, jayden.. dh besar dh budak tu..
Quote EvieWanKenobi 13-8-2020 01:41 PM
phone rosak ka?
Quote sleepandream 13-8-2020 01:57 PM
sembang apooo...
retis dolu2 menang AJL terus dpt buat konsert berskala besar sambil ditaja rokok saleem dan pepsi...
retis sekarang menang AJL ala2 menang mentor sajork
Quote mieymiey 13-8-2020 02:03 PM
"Talk to my PA, kezzzzzah iols nak layan" katanya dalam hati
Quote LostStar 13-8-2020 02:27 PM
mieymiey replied at 13-8-2020 02:03 PM
"Talk to my PA, kezzzzzah iols nak layan" katanya dalam hati

ea itu la sebenarnya.. tp dia pusing2 cerita gitu.. mcm daku ni.. kt pc mmg whatsappp bos terbukak jek.. dia tkot tlepas apa2 gamaknya.. dan kdg org nk benda2 urgent whastapp dia mmg tros daku call dia bgtaw.. mungkin org yg bz koser nk hadap whatsapp yg berjela2 kot...

Quote nanasno 13-8-2020 02:32 PM
tapi jumpa kat luar tak kekwat pun heols. iols terjumpa kat restoren. laki i mintak amik gambo malu je. tapi heols layan je degnan senyuman cakap lelembut elok2 tanya anak i nama apa. pastu bergambar. takpe dik teruskan usaha mu dik.
Quote dekmieDandy 13-8-2020 02:47 PM
YomiuriLandMae replied at 13-8-2020 05:37 AM
si naimah ni pegi la buat facial treatment ke hape.. duit dah byk tp muka still kepam..

kan!!! haritu tengok cerita "aku OCD" ke hape ntah kas asteruk

sekarang kan tv dah telebih HD, nampak muka dia macam teruk sangat

macam tak jaga lansung
Quote whadda 13-8-2020 02:56 PM
serious la tak reti nak balas.. tak sekolah ke haaa tak sekolah ke??
Quote Lagubestbest 13-8-2020 03:04 PM
tak faham, baru nak up dah letak benteng 'privacy'.  Kalo nak duit kena dok kat tempat orang lalu lalang, bukan dok dalam hutan nak contact pun xboleh.
Quote husna_amal 13-8-2020 03:13 PM
Patut dah ada team dengan PA budak ni.
Quote makton 13-8-2020 03:25 PM
masih ada ke manusia yg pakai smart phone tp susah nak angkat/respon panggil/mesej?

rasanya mostly budak2 muda ni phone melekat kat tangan je
Quote rorygilmore 13-8-2020 03:28 PM
Puas aku telek gambar tu...ingat diorg terletak gambar si Naqiu tu...
Quote NekNgah 13-8-2020 05:02 PM
Budak ni nampak polite masa interview.  Pandai dia jawab soalan.

Patutnya satu phone biar PA/manager aje yang pengang.  Untuk urusan anak beranak, adik beradik, best friend bolehlah simpan satu lagi phone sendiri.  Tak adalah serabut semua benda nak tengok.
Quote Blessed_Servant 13-8-2020 11:27 PM
nanasno replied at 13-8-2020 02:32 PM
tapi jumpa kat luar tak kekwat pun heols. iols terjumpa kat restoren. laki i mintak amik gambo malu  ...

Ye betul.Kat luar dia ok je.Malu2 tegur kita.Kadang dalam whatsapp text smua ni tak sama dengan kat luar.Dia dah terkenal ni kena ada PA lah yg jawabkan kot.Dia tak kekwat cuma mungking kurang manage.
Quote salmon-suki 14-8-2020 11:37 PM
Apa lagi produk dia ni selain drpd lagu sumpah y autotune tp nyanyi live hauk mcm nabila chipmunk?

Lihat semua komen(21)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 07:14 AM GMT+8 , Processed in 0.085942 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top