CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Berang Isteri Enggan 'Bersama', Bayi Dipukul Sampai Mati

13-8-2020 11:31 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 3002| Komen: 12

Description: Marah dengan isteri, anak yang dibunuh!
Marah dengan isteri, anak yang dibunuh!

Tindakan kejam seorang lelaki di Sumatera itu berpunca apabila wanita tersebut menegur suaminya yang mencium bayi sambil merokok.


Kompas.com melaporkan, lelaki tersebut memukul anaknya yang baru berusia 40 hari sampai tidak bernyawa.

Ketika kejadian, wanita tersebut sedang memasak di dapur sebelum terdengar suara tangisan bayi.

Dia kemudiaanya pergi untuk mendapatkan anaknya sebelum melihat suaminya sedang mencekik bayi tersebut.

Tidak terhenti di situ, mereka bergaduh apabila wanita tersebut menolak ajakan suaminya untuk 'bersama' atas alasan masih berpantang.

Gambar Hiasan

Berang kerana permintaannya tidak dipenuhi, lelalki tersebut mengamuk sambil memukul bayinya.

Ketua Polis Way Kanan, Bisar Manurung menyatakan, mayat bayi tersebut dihantar ke Hospital Blambangan Umpu untuk proses bedah siasat.

Suspek yang berusia 20 tahun kini ditahan untuk siasatan.

Dia berdepan dengan tuduhan di bawah akta perlindungan kanak-kanak yang memperuntukkan hukuman maksimum 15 tahun penjara. -CARI

Bagus
5

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (7 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Lolalala 13-8-2020 11:33 AM
Mental sungguh manusia sekarang ni
Quote brego 13-8-2020 11:39 AM
tengok tajuk, tengok author,
aku dah tahu berita dari indon.

suka betol wartawan cari share berita buruk dari yindon
share la benda yang berfaedah sket.
susah benau ker nak cari current issue yang best dan positif nih?
Quote shysari 13-8-2020 12:00 PM
Lagi2 yindon kebelakakngan ni hari2 ada berita yg luar biasa dari sana..
Quote TomyamPuteh 13-8-2020 12:51 PM
Leluhur trisna lg
Quote diss69 13-8-2020 12:57 PM
Allahuakbar.. Sedih baca.. Moga syurga utk bayi tu..
Quote sukacactus 13-8-2020 01:59 PM
Trisna ada share ke dlm cari ni
Asyik berita suku sakat dia je la hari2
Quote dekmieDandy 13-8-2020 02:21 PM
dengar cerita, pilis yang sapu waktu berpantang tu pon sebenarnye nak bagi laki ni jauh dengan isteri waktu berpantang

kang takut dia nak bersama terus pulak lepas beranak

so pilis tu bau dia buat laki turn-off
Quote husna_amal 13-8-2020 03:06 PM
Kalau lah tak letak berita macam ni kan lagi baik. Berita buat orang nak marah je.
Quote husna_amal 13-8-2020 03:07 PM
Hari2 berita macam ni dari seberang. Kacau mood je.
Quote Ratutulip 13-8-2020 03:34 PM
apa punya bapak lh mcmni... bdk 40hari dibantai nya ... smg ko plak dibantai dlm jel samp tercirit
Quote jue10 13-8-2020 06:48 PM
Pelik2 dasar Indon!!
Quote noor2 13-8-2020 07:05 PM
Moga covid membunuh lebih ramai indon yg jahat. ....

Lihat semua komen(12)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 07:43 AM GMT+8 , Processed in 0.074293 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top