CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Teruskan Menyalak" - Ammar Alfian Sindir Isteri Cari Pasal?

12-8-2020 03:01 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 26455| Komen: 129

Description: "Teruskan menyalak, bit*h."
"Teruskan menyalak, bit*h."

Kata-kata demikian dipercayai ditujukan Ammar Alfian terhadap isterinya, Nelissa Nezam yang sedang menuntut perceraian daripadanya.


 
Menerusi Insta Storynya, pelakon berkenaan memuat naik video nyanyian lagu asal Hush Little Baby yang ditukar liriknya berbentuk sindiran dan amaran apabila menyifatkan seseorang seperti anjing yang kuat menyalak.

"You have been telling lies. Don't mess up with this big guy (Kamu asyik bercerita perkara yang tidak benar. Jangan cari pasal dengan saya)," katanya memberi amaran.

Dalam hantarannya, Ammar juga seolah-olah menegaskan bahawa dia tidak terkesan dengan tindakan individu itu.

"Bi*ches bark loud, while lion, stay calm and be ready to pounce. Keep on barking..bi*ch (Bi*ches hanya kuat menyalak, tapi singa kekal tenang dan bersedia untuk menerkam. Teruskan menyalak)," tulisnya seperti dipetik Astro Gempak.



Kredit foto: IG Ammar

Nelissa sebelum ini menyifatkan Ammar enggan memberi kerjasama dan melengah-lengahkan proses perceraian mereka. - CARI
2

Bagus
3

Marah
3

Terkejut
3

Sedih
2

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (16 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote akuMNdia 12-8-2020 03:07 PM
awat rupa ammar jadi lagu tu?
Quote duri_durians 12-8-2020 03:09 PM
pot calling the kettle black...

diam2 je la korang..
Quote naina 12-8-2020 03:11 PM
Muka jantan ni dr dulu sampai skng memang annoying. Aura negatif dia kuat
Quote sue_liah 12-8-2020 03:13 PM
belum bercerai lg rupanya derang ni

susah la bini nya nk cari laki baru mcm tu

dah mcm kingkong si amar ni ..seram tgk
Quote LadyCarefree 12-8-2020 03:21 PM
Lelaki cakap kat isteri atau bekas isteri macam ni memang jantan tak guna
Quote fifie_olin 12-8-2020 03:23 PM
ko pon dh pggl dia bitch...lepaskan je laa
stupid
Quote bedahdavas 12-8-2020 03:24 PM
Spesis jntn x sesuai buat laki. Minta dijauhi dr keturunan kita semua. Satu lg spesis mcm sohai buta 69%
Quote makton 12-8-2020 03:24 PM
ape masalah kau taknak lafaz talak ni?
org dah tak suka. ko pun tak suka dia.
knpa nak sindir2, maki2, tp masih teruskan perhubungan?
Quote Madel 12-8-2020 03:25 PM
Tamil Nelam sgt rupa anak theyols yach
Besar nnti boleh join audition India Got Talent, mana tau leh jadi retis popular seantero kellywood
Quote fifie_olin 12-8-2020 03:25 PM
sue_liah replied at 12-8-2020 03:13 PM
belum bercerai lg rupanya derang ni

susah la bini nya nk cari laki baru mcm tu

kingkong
pmpn mana nk dkt rupa sebegitu

Quote Gianna111 12-8-2020 03:28 PM
dulu kutuk puteri sarah setiap lubang dah masuk.
tu pun belum tentu benar.

sekarang bini pula di Bithckan oleh jantan keparat .

Mulut jahat hati jahat...

harap la ko mati pucuk.jangan membiak.
Quote djzara81 12-8-2020 03:45 PM
Jantan camni tak pyhlah kawen kalo tak mampu jadi gentleman.
Quote lasagna 12-8-2020 03:49 PM
lelaki kalau dh panggil ppuan bi**h mmg hurmmm...
dr kau simpan baik kau lepas kan jer bini tu.
Quote Peaches113 12-8-2020 03:49 PM
Ya ampun, jahat nya mulut. Gila
Quote husna_amal 12-8-2020 04:01 PM
Buat apa lagi nak simpan cerai je lah.
Quote nuryakmal 12-8-2020 04:02 PM
That person u called bitch is the mother of ur child dumbass.

Quote gigihadid 12-8-2020 04:04 PM
Bleh tahan bebal jgak die ni
Quote juruterra 12-8-2020 04:05 PM
LadyCarefree replied at 12-8-2020 03:21 PM
Lelaki cakap kat isteri atau bekas isteri macam ni memang jantan tak guna

100% agree...bodo punya jantan mcm bdk2 perangai
Quote raihaneem 12-8-2020 04:12 PM
Please la jgn bergaduh di media sosial...

Lihat semua komen(129)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 07:23 AM GMT+8 , Processed in 0.076684 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top