CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Lebih Baik Saya Diam, Buat Bodoh" - Hun Haqeem 'Reda' Dapat Gangguan Lucah

4-8-2020 11:16 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 19849| Komen: 132

Description: Nama baru nak naik, dah diganggu peminat yang bersikap keterlaluan. Terbaru, Hun Haqeem mendedahkan menerima gangguan lucah baik daripada peminat wanita, mahupun lelaki.
Nama baru nak naik, dah diganggu peminat yang bersikap keterlaluan. Terbaru, Hun Haqeem mendedahkan menerima gangguan lucah baik daripada peminat wanita, mahupun lelaki.

Haqeem Hermy, 22, bagaimanapun berkata, dia tidak dapat menghalang mereka dan tidak mengambil sebarang tindakan lanjut, lapor Gempak.




"Ada yang menghantar gambar lucah. Perempuan ada, lelaki pun ada. Pengurus saya pula diganggu dengan panggilan video oleh mereka yang ingin bercakap dengan saya.

"Saya tak boleh nak halang. Kalau orang tu nak buat, walau apa yang saya katakan pun, mereka tetap akan buat. Apa yang saya boleh lakukan?

"Saya hanya buat bodoh sahaja. Setiap kali perkara terbabit terjadi kepada saya, perkara terbaik yang boleh saya buat adalah untuk tidak melayan mereka.


Kredit foto: IG Hun


"Kalau saya pertikaikan perkara itu pun, ia akan menyebabkan perbalahan. Lagilah mereka suka sebab kita dah beri perhatian kepada mereka dan lagilah mereka akan buat.

"Jadi, lebih baik saya diam dan buat bodoh," katanya. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote RatuDunia94 4-8-2020 11:22 AM
Muka stok2 modal pemuas nafsu..
Quote limaubali007 4-8-2020 11:23 AM
Jangan layan hun.. Tu perangkap tu, nanti terjebak mcm artis lelaki lain yg ada video burung terbang, dahla diviralkan, abih jatuh saham dan job.
Quote lattehazelnut 4-8-2020 11:24 AM
RatuDunia94: Muka stok2 modal pemuas nafsu..

Hahahahahahaha..
Comel  gila kot..
dulu masa kurus mcm biasa je..
Quote azimodin 4-8-2020 11:37 AM
Dia ni spesis herlok chubby, kalau kurus confirm x se-rembes sekarang
Quote doubleA 4-8-2020 11:43 AM
Jambu sungguh ko dek
Quote annadonna 4-8-2020 11:47 AM
Dia ni handsome betul. Moga straight
Quote Kurex 4-8-2020 12:07 PM
Semoga hun dapat mengangkat kurex sebagai ganti beban berat untuk beesenam
Quote Megikari 4-8-2020 12:12 PM
Sebab hang nampak delicious dik. Alangkan si shuk tu pun ada yang selera nak goda, ini kan pulak hang
Quote ramaramu 4-8-2020 12:12 PM
helookk.. walaupun tak kenal
Quote Themilo 4-8-2020 12:13 PM
Kurex replied at 4-8-2020 04:07 AM
Semoga hun dapat mengangkat kurex sebagai ganti beban berat untuk beesenam

Meols nak temankan sekali sambil cubit-cubit pipi dek hun yang comel nih
Quote syakuntala 4-8-2020 12:16 PM
kenal dlm cite kg people
Quote dudaberhias 4-8-2020 12:18 PM
Kurex replied at 4-8-2020 12:07 PM
Semoga hun dapat mengangkat kurex sebagai ganti beban berat untuk beesenam

amboiii kurex... mana satu kurex nak ni... kejap bam jul (marker pen) kejap hun (pensil 2b)

orang kata marker pen tu cikgu punya... manakala pensil 2b tu untuk murid2 guna
Quote Kurex 4-8-2020 12:19 PM
Themilo replied at 4-8-2020 12:13 PM
Meols nak temankan sekali sambil cubit-cubit pipi dek hun yang comel nih

Kalau pipi takpe.. jgn lain....
Quote cicicumel 4-8-2020 12:19 PM
brp tinggi heols? klu baka sabah biasa 16+ cm jah. x smpai 170cm ke atas..
Quote minguk 4-8-2020 12:20 PM
hun hunny... awwwww
Quote Kurex 4-8-2020 12:21 PM
dudaberhias replied at 4-8-2020 12:18 PM
amboiii kurex... mana satu kurex nak ni... kejap bam jul (marker pen) kejap hun (pensil 2b)

:lo ...

Kurex tak kisah saiz asalkan lambat panc*t...
Quote LadyCarefree 4-8-2020 12:33 PM
Megikari replied at 4-8-2020 11:12 AM
Sebab hang nampak delicious dik. Alangkan si shuk tu pun ada yang selera nak goda, ini kan pulak han ...

Shuib jangan lupa
Quote LadyCarefree 4-8-2020 12:34 PM
ramaramu replied at 4-8-2020 11:12 AM
helookk.. walaupun tak kenal

Dia ni parents xcantik xhensem tp dia agak herlok pulok. His mom and my mom are friends. Hehehe
Quote ramaramu 4-8-2020 12:40 PM
LadyCarefree replied at 4-8-2020 12:34 PM
Dia ni parents xcantik xhensem tp dia agak herlok pulok. His mom and my mom are friends. Hehehe

mostly yang parents biasa biasa ni anak nya mesti cantik atau helok.. untung parents nya

Lihat semua komen(132)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 07:03 PM GMT+8 , Processed in 0.076180 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top