CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Selepas Erra Dan LCB, Engku Emran Kini Rapat Dengan Atikah?

4-8-2020 01:28 PM| Diterbitkan: kp5x| Dilihat: 49454| Komen: 146|Original author: Oleh: kp5x

Description: Kecoh di laman portal hiburan Indonesia, insertlive.com dengan gosip bekas suami Laudya Cynthia Bella atau mesra disapa Bella, Engku Emran yang katanya sudah 'move on'.

Kredit foto : Instagram Engku Emran & atikaashburn

Kecoh di laman portal hiburan Indonesia, insertlive.com dengan gosip bekas suami Laudya Cynthia Bella atau mesra disapa Bella, Engku Emran yang katanya sudah 'move on'.

Ianya gara-gara 'tagging' kepada akaun Instagram milik Atikah Abu Bakar, Atikah@atikashburn yang dibuat Engku Emran di hantaran yang dimuat naik di laman IGnya bertarikh 22 Julai. Empat pemilik akaun instagram yang di'tagging', hanya seorang sahaja wanita, manakala yang lainnya semua lelaki.

Pernah dinyatakan oleh Bella bahawa kumpulan berbasikal bekas suaminya itu semuanya lelaki, jadi peminat Bella menganggap agak luar biasa bila tiba-tiba muncul kelibat seorang wanita dalam aktiviti berbasikal Engku Emran.

Hasil 'siasatan' netizen di laman IG @atikashburn mendapati, Engku Emran telah mulai muncul di situ sejak 21 Jun lagi, namun bukanlah secara berseorangan tetapi berkumpulan.



Kredit foto : Instagram atikashburn

Insertlive.com juga mengatakan Atikah merupakan seorang usahawan kaya raya di Malaysia dan memiliki perniagaan basikal. 

Tidak dapat dipastikan kesahihan maklumat tersebut kerana hasil carian hanya mendapati Atikah sebelum ini pernah bekerja di bidang korporat dan di profil IGnya ada ditulis yang dia merupakan 'brand advocate' untuk @cyclist_wardrobe. 


Kredit foto : Instagram atikashburn

Engku Emran dan Bella bernikah pada September 2017 dan pada Julai 2020, Bella memberikan kenyataan bahawa mereka sudah bercerai, namun tidak dinyatakan tarikh perceraiannya. - CARI
3

Bagus
3

Marah
3

Terkejut
4

Sedih
3

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (24 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • cbiru2k

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hanni_ruzz 4-8-2020 01:29 PM
berani jugak la pompuan ni ambik risiko..
go sis go....
Quote kikuri 4-8-2020 01:39 PM
atikah ni ade tak jual seluar basikal yang ada skirt sekali... nak beliiiiii...

engku emran ni memang kejo pompuan kaya je ke?
Quote bondeh 4-8-2020 01:39 PM
Sekali pandang cam Reem Shahwa...
Quote beatgirlX 4-8-2020 01:52 PM
Ke tag2 teman sebasikal je?
Quote RatuDunia94 4-8-2020 01:53 PM
Betul la tu.. dulu masa mula2 dgn bella pun lebih kurang mcm ni.. good luck sis..
Quote KIM.K 4-8-2020 01:57 PM
Why atikah kenapa nak bela komodo
Have some respect for yourself
Quote NekNgah 4-8-2020 01:57 PM
Emran.. Emran..

Apa sumber pendatan EE ni sekarang ek?
Quote elzy 4-8-2020 02:00 PM
Taste EE semua cantik-cantik belaka..
Quote azimodin 4-8-2020 02:00 PM
suggestion tagline benang akan datang - edisi kumpul bini
Quote lattehazelnut 4-8-2020 02:05 PM
Edited by lattehazelnut at 4-8-2020 05:02 PM

Try je la.. tp in few years kau tau lah nasib kau mcm mana..
Quote fossil 4-8-2020 02:10 PM
mangsa baiwak komodo seterusnya
Quote noodle.baby 4-8-2020 02:12 PM
Dah deactivate IG nya. Baru nak tengok rupa minah ni.
Gigih ye narmeukgne mencari calon baru
Quote annadonna 4-8-2020 02:22 PM
Kemon EE. Nak merasa semua jenis ke.
Quote mizruncing 4-8-2020 02:24 PM
wowww lawa. pls laa jgn berlaki kan si EE tu
Quote MariaClara 4-8-2020 02:29 PM
mmg boya kan dgr nya si EE ni
Quote biskut_milo 4-8-2020 02:33 PM
Lcb cantik ke? Biasa je muka, Ada misai halus kat muka
Quote dewi_rina 4-8-2020 02:35 PM
Semua lawa2 dia dapat rasa ek? Beruntungnyaaaa
Quote haruno_sakura 4-8-2020 02:49 PM
Ni skandal yg seterusnya ke?
Si EE ni mmg pantang nmpk pompuan dahi licin ea.semua yg dikaitkn dgnnya semua lawa2
Quote Adeakukesah11 4-8-2020 02:50 PM
Cepatnya move on

Lihat semua komen(146)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 12:38 AM GMT+8 , Processed in 0.075714 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top