CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Minum Darah Lembu Korban Akibat Murung Ditinggal Isteri

3-8-2020 03:10 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2427| Komen: 14

Description: Leleki di Indonesia meminum darah lembu ketika proses penyembelihan haiwan korban gara-gara kemurungan selepas ditinggalkan isteri.
Leleki di Indonesia meminum darah lembu ketika proses penyembelihan haiwan korban gara-gara kemurungan selepas ditinggalkan isteri.

Kejadian berlaku di Garut Jawa Barat itu menjadi tular selepas lelaki berusia 50 tahun berkenaan dirakam menadah darah lembu disembelih menggunakan gelas.



Kredit foto: Harian Metro

Dia kemudian meminum darah berkenaan sambil berjalan tanpa menghiraukan teguran penduduk tempatan.

Menurut Harian Metro, Jawatankuasa Siasatan Jenayah Balai Polis Tarogong Kidul, Wahyono Adji mengesahkan kejadian berlaku di Kampung Seni, Jayawaras ketika acara penyembelihan lembu korban. - CARI
2

Bagus
2

Marah
2

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (6 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote gadget 3-8-2020 03:13 PM
bodoh punya INDON
Quote Normabaru 3-8-2020 03:25 PM
Euww.. Selera pula hanyir2 gitu..
Quote Artemesiaa 3-8-2020 03:27 PM
Euwww dah macam vampire
Quote nuninanoona 3-8-2020 03:32 PM
Sedangkan mak aku semalam rebus perut lembu aku da nak muntah ni kan pulak minum darah lembu. gila!
Quote Xim 3-8-2020 03:41 PM
Pelik2 je perangai....
Quote Kurex 3-8-2020 07:44 PM
Indon caprut kan...
Quote any42 3-8-2020 07:52 PM
tiap kli lps mkn tiap kli tu la gtal tgn nk baca artikel meloyakn mcm ni
kt mna2 pun skrng makin byk org yg mental breakdown.
Quote crazybeach 3-8-2020 08:04 PM
nak join geng spirit cooking marina ke nok
Quote Carcosa 3-8-2020 09:28 PM
Dasarrrrr {:freak
Quote budaktua 3-8-2020 09:39 PM
ooo...indon ke?

apa hal tu? ..biasa kt situ pandai2 org nya....
Quote Amandaminaj96 3-8-2020 10:45 PM
Euwww tak geli ke {:dot
Quote lavendernovella 4-8-2020 01:14 AM
Mungkin rahsia supaya jadi hensem ni...  mcm edward cullen {:childlike
Quote husna_amal 4-8-2020 12:55 PM
Pengotor la....Mana lah boleh minum darah.
Quote dudaberhias 4-8-2020 01:49 PM
indon khennn... nak menuntut ilmu lembu la tu... malam2 nanti bulan mengambang jadi lembu katanya boleh buat apa jadi lembu?

boleh makan rumput dan jimat perbelanjaan untuk seminggu... vegan gittew

Lihat semua komen(14)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 07:30 AM GMT+8 , Processed in 0.111899 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top