CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Kesian Batin Saya, Dah Lama Tak Dapat" - Bekas Isteri Da'I Farhan Mangsa Scammer Lucah

3-8-2020 08:04 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 14976| Komen: 44|Original author: Oleh: LilRose

Description: Lepas satu, satu dugaan mendatang. Terkini, bekas isteri Da'i Farhan, Fatin Nurul Ain menjadi mangsa penipuan siber pula.
Lepas satu, satu dugaan mendatang. Terkini, bekas isteri Da'i Farhan, Fatin Nurul Ain menjadi mangsa penipuan siber pula.

Malah, individu berkenaan menyamar sebagai Fatin menerusi aplikasi mencari pasangan, michat.




Kredit foto: FB

"Saya belajar agama dan mengajar agama. Takutlah pada Allah...

"Untuk makluman saya hanya aktif dua Akaun ini sahaja, akaun lain seperti michat, mewe atau yang lain memang tiada.

"Dengan status baru saya, saya tampil diri pertahankan maruah diri saya dari fitnah ni, memang sangat besar. Melibatkan nama baik dan keluarga saya," tulisnya di Instagram seperti dipetik Gempak.



Kredit foto: FB

Sementara itu, status terkini di Facebooknya menunjukkan akaun berkenaan sudah dipadam individu tidak bertanggungjawab itu.

"Perbuatan ini perlu dihentikan! Saya dinasihatkan untuk melaporkan kepada pihak berkuasa, supaya orang lain juga tidak menjadi mangsa," tulisnya.


Kredit foto: FB

Bertabahlah dengan segala ujian yang mendatang, Fatin. - CARI
2

Bagus
3

Marah
2

Terkejut
6

Sedih
2

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (16 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • cbiru2k

  • Rosmah_Mansor

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote raihaneem 3-8-2020 08:18 AM
Ya Allah..jahat gila si pembuat akaun tu..bodoh

Ustazah dan anak2..semoga sentiasa dilindungi Allah...ameen
Quote awaynepian 3-8-2020 08:28 AM
Comel anak2 dia ..

Manusia makin gila..hati2 la
Quote Normabaru 3-8-2020 08:37 AM
Ustajah pon dh ade benang.. Hebatttt
Quote kucim 3-8-2020 08:43 AM
Ustajah pon ade mi chat..motip?
Quote kaoru44 3-8-2020 08:48 AM
Kejinya perangai..nmpk sgt xda keje duk buat2 akaun palsu org lain..
Quote lattehazelnut 3-8-2020 09:08 AM
Janda satu lg punye kerja kot
Quote KIM.K 3-8-2020 09:28 AM
Edited by KIM.K at 3-8-2020 09:30 AM

Sabotaj berunsur fitnah
Btw aku saved juga no.wasap SKMM tu
Quote umbut 3-8-2020 09:54 AM
Dia ni dah balik semula ke kat laki janggut kambing tu
Quote syadq 3-8-2020 10:27 AM
Bukan dah rujuk semula ke? Ntah la ustad mane cerai rujuk pon aku lupa.
Quote mhdikhwn 3-8-2020 11:51 AM
semoga dilindungi
Quote jerukkedondong 3-8-2020 12:51 PM
Ada kebarangkalian jgk erin doktor bodo tu yg create akaun tu..
Sabar ustazah...
Kuatkan semangat..comel sungguh anak2 mu itu
Quote Knowlee 3-8-2020 01:03 PM
Orang tu tak ganggu hidup sesapa pun, ada saja la yg nak cari pasal. Low minded.
Quote otai_g 3-8-2020 01:17 PM
bnyk sgt baca cerpen cikgu suraya. Ha itu la jadinya..
Quote Normabaru 3-8-2020 01:24 PM
umbut replied at 3-8-2020 09:54 AM
Dia ni dah balik semula ke kat laki janggut kambing tu

Tak de pon.. Raya dgn family dia je.. Dia pernah explain psl fitnah ni dlu
Quote bungarose 3-8-2020 01:31 PM
Buat laporan polis dan mcmc. Dapat trace saper empunyer diri yang jahat dan niat menganiaya
Quote SR4tahun 3-8-2020 01:42 PM
keje pseudo doctor tu laaaa kot sapa lagii
Quote Peaches113 3-8-2020 01:45 PM
Ei bodonya. Banyak pula masa duk create akaun palsu.
Quote bakingsoda 3-8-2020 01:51 PM
makcik aku pon ada org buat akaun fb klon sebijik2 gambar info semua pastu gi add fb dlm friendlist makcik aku, yg dah teraccept pon ada. tapi yg ni utk scam duit sedara mara makcik aku mcm yg scam whatsapp rasanya. nasib baik aku dah lama takde fb, harapnya gambar aku pon takde kat internet lagi2 kalau yg diguna buat benda mengaibkan
Quote salmon-suki 3-8-2020 01:51 PM
Semoga dpt reveal identiti c pelaku sebagai pengajaran utk org lain y nk buat bnde sama..boleh trace ip dia kan..hrp bersabar..mmg xde keje y buat nih~

Lihat semua komen(44)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 01:25 PM GMT+8 , Processed in 0.090843 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top