CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Izreen Azminda Rindu Tapi Ude Tak Bagi Berlakon

3-8-2020 11:56 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 19367| Komen: 139

Description: Fokus pada keluarga membuatkan Izreen Azminda Aznam, 35, terpaksa menolak banyak tawaran lakonan walaupun hakikatnya dia merindui ke set penggambaran.
Fokus pada keluarga membuatkan Izreen Azminda Aznam, 35, terpaksa menolak banyak tawaran lakonan walaupun hakikatnya dia merindui ke set penggambaran.



Berkata kepada mStar, 11 tahun berkecimpung dalam dunia lakonan membuat Izreen rindu untuk kembali aktif, namun hasratnya itu agak sukar dilaksanakan apabila sudah berkeluarga.

"Saya banyak juga terima tawaran drama episod yang panjang tapi buat masa sekarang memang tak dapat nak berikan komitmen sepenuhnya. Suami pun tak benarkan.

"Dia takut nanti tak ada orang yang boleh jaga anak-anak kami. Saya pula jenis tak percaya orang jaga anak. Nak minta tolong ibu, dia pun dah tak larat," kata Izreen kepada mStar.


Kredit foto: IG Izreen


Dalam masa sama, Izreen menepis dakwaan mengatakan rumah tangganya dengan suami, Ude Wahid sedang bergolak.

Mereka sebaliknya ke mahkamah untuk menyelesaikan denda kerana berpoligami tanpa kebenaran. - CARI



Bagus
1

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (5 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote toteng 3-8-2020 11:59 AM
Cakap jer la yg sbenarnya takde duit dah, dgn harapan ada yang offer berlakon.
Quote RatuDunia94 3-8-2020 12:01 PM
Kami pun rindu dengan lakonan Izreen. Anak buah iols sampai demam2 sbb rindu nak tengok lakonan Izreen. Minggu lepas kot iols terdengar mak iols berbual dengan jiran sebelah rumah mereka dah lama nantikan kemunculan Izreen di kaca TV.
Mohon Ude izinkan isterinya kembali berlakon. Industri lakonan Malaysia dh makin suram sejak sheols berehat.
Quote buragazz 3-8-2020 12:03 PM
RatuDunia94 replied at 3-8-2020 12:01 PM
Kami pun rindu dengan lakonan Izreen. Anak buah iols sampai demam2 sbb rindu nak tengok lakonan Izre ...

Hahaha...
Quote kiah_mai_pulak 3-8-2020 12:06 PM
muka makcik ni kalau bergambar mmg mintak penampar.. yihhhhhhhh
Quote aemon 3-8-2020 12:07 PM
kesian dia.weh penerbit drama cpt ambik dia ni berlakon.lama dia berperap dlm rumah
Quote amerald 3-8-2020 12:10 PM
so.. bakalan jadi macam exwife dia dulu tak bekerja jaga anak,
alih2 laki kawen lain.
Quote MisXoXo 3-8-2020 12:16 PM
Indeed.kalau bergambo rasa nk sepakkan aja muka miang dia tu.dr dulu smpai berskandal mendel smpai terkini..asal muka dia bergambo rasa nk bg penampooo ajaa
Quote nuril86 3-8-2020 12:17 PM
gigihnye dia nak bgtaw betapa x sendunye dia.. jering oii.. ddk diam2 je jaga anak tu ha.. xpayah dh nak berlakon.. nobody cares pon kekdahnye..
Quote Normabaru 3-8-2020 12:18 PM
Attempt of the bitchy lady to go out of her cave. Heheheh
Quote zuri154 3-8-2020 12:27 PM
dengar ckp suami. jaga anak2.... tup2 dpt madu

Quote Nana_Man 3-8-2020 12:28 PM
RatuDunia94 replied at 3-8-2020 12:01 PM
Kami pun rindu dengan lakonan Izreen. Anak buah iols sampai demam2 sbb rindu nak tengok lakonan Izre ...

Hahaha...senang ckp , tak tgk tv pasal izreen tak berlakon...

Quote sismarkonah 3-8-2020 12:29 PM
RatuDunia94 replied at 3-8-2020 12:01 PM
Kami pun rindu dengan lakonan Izreen. Anak buah iols sampai demam2 sbb rindu nak tengok lakonan Izre ...

jujurnya hang dik ratu
Quote ihtisyam1 3-8-2020 12:29 PM
cliche nye alasang mung.....
Quote wookiehoney 3-8-2020 12:32 PM
ude tak bagi ke atau mmg takde offer
Quote doubleA 3-8-2020 12:32 PM
Anak ko, ko la jaga motip nak suh mak jaga? Yg sulung tu memang maknya banyak kan jaga tu yg sempat menyondol
Quote kaseh80 3-8-2020 12:34 PM
Wah statement wow sgt

Malu nak kata takde offer le tu

Quote MadameOnion 3-8-2020 12:43 PM
Tak payah la..sapa nak tgk hang berlakon..buat rugi producer ngan station tv je..pi la gentel kude tu..untung2 mengandung lagi..
Quote kacang^soya 3-8-2020 12:50 PM
Pala otak ko...stress betul kalo tertengok muka pompuan neh
Quote naksedap 3-8-2020 12:53 PM
Patutla industry seni malaysia semakin merosot Dan tidak berkembang maju sbb Malaysia kehilangan seniwati izreen dari dunia lakonan...

Lihat semua komen(139)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 07:55 AM GMT+8 , Processed in 0.295431 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top