CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Salah Faham Je, Hafidz Roshdi Tak Nak Besarkan Isu

4-8-2020 10:53 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 7162| Komen: 22

Description: "Kami dah okey dan sudah diselesaikan dengan baik."
"Kami dah okey dan sudah diselesaikan dengan baik."

Pelakon, Hafidz Roshdi tampil bersuara ekoran isu didakwa menendang Adam Hamid di lokasi penggambaran di Sungai Buloh pada Khamis lalu.



Kredit foto: IG Hafidz

Berkata kepada Harian Metro, pelakon utama drama My Sweet Heart Hannan bagaimanapun mendakwa sudah menyelesaikan insiden itu dengan cara baik dan apa yang berlaku antaranya dan pengarah drama berkenaan hanyalah salah faham.

"Tiada apa yang perlu diperbesarkan pun. Ia hanya salah faham," katanya kepada Harian Metro.



Adam sebelum ini menafikan perkara itu dan menjelaskan hanya ditolak Hafidz sebelum aktor itu meninggalkan lokasi. - CARI

Bagus

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (6 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote RatuDunia94 4-8-2020 11:24 AM
Adam Hamid tu buka ke yg sakit siap koma bagai..
Quote Kurex 4-8-2020 12:05 PM
Amboiiiiiiiu badan tu.... Enak
Quote Themilo 4-8-2020 12:14 PM
Kurex replied at 4-8-2020 04:05 AM
Amboiiiiiiiu badan tu.... Enak

Apa guna enak kalau gunakan kekerasan terhadap lelaki lembut..
Quote Kurex 4-8-2020 12:20 PM
Themilo replied at 4-8-2020 12:14 PM
Apa guna enak kalau gunakan kekerasan terhadap lelaki lembut..

Dia suka kinky kot
Quote minguk 4-8-2020 12:22 PM
alaa kenapa buat macam tu?
i lagi suka you berbanding yang kawin dua acah sedih tu tau.
Quote noodle.baby 4-8-2020 02:16 PM
Sayanggg kawen awal dia ni kan.
Terus sendu
Quote shaiy 4-8-2020 03:09 PM
adam hamid pelakon mana pulek?
Quote husna_amal 4-8-2020 03:44 PM
Jenis lelaki yang panas baran ke dia ni...
Quote giyomi 4-8-2020 06:11 PM
da lah sendu, amik berlakon pon dah kira untung masa pkpp ni
Quote YomiuriLandMae 4-8-2020 06:13 PM
ke just gimik nak promote drama jahh.. kosserrr sgt khuennsss..
Quote doubleA 4-8-2020 06:18 PM
Adam hamid bukan sakit ke? Still tendang ke tolak ke tak patut la sian orang tua. Baran ke dia ni?
Quote Zaien 4-8-2020 09:15 PM
Adam hamid mana?
Jalil hamid aku kenal laa
Quote salamon 4-8-2020 09:15 PM
adam hamid bukan gay kertu ke
Quote susukambingbest 4-8-2020 10:08 PM
Kurex replied at 4-8-2020 12:05 PM
Amboiiiiiiiu badan tu.... Enak

Tu yg kena tolak tu. Heol xminat jantan
Quote rayray28 4-8-2020 10:11 PM
doubleA replied at 4-8-2020 06:18 PM
Adam hamid bukan sakit ke? Still tendang ke tolak ke tak patut la sian orang tua. Baran ke dia ni?

mcm dh sihat dh..sbb i follow dia kt ig hahah
Quote susukambingbest 4-8-2020 10:15 PM
Aku sorng je ke yg fikir heol tolak laki tu sbb laki tu nk try heol? Ye la badan kekar kot. Stail plk nakal2 wlaupun dah ada anak 2 brdenyut la pakcik tu. Sbb beria pakcik tu kata slh pakcik ikut emosi n mntak maaf. Heol plk berani tgglkn set. Klau xde slh teruk, xknnya berani nk tggl set mcm tu.
Quote innocent_me 4-8-2020 10:20 PM
susukambingbest replied at 4-8-2020 10:15 PM
Aku sorng je ke yg fikir heol tolak laki tu sbb laki tu nk try heol? Ye la badan kekar kot. Stail pl ...

Yaaa meols pun terpikir begitu. Maybe tgh tggu turn nk berlakon tu kena picit telor dek pak cik tu lalu heols terus bagi jurus sepakan tanpa bayang kat adam hamid. Sekian spekuan meols.
Quote susukambingbest 4-8-2020 10:43 PM
innocent_me replied at 4-8-2020 10:20 PM
Yaaa meols pun terpikir begitu. Maybe tgh tggu turn nk berlakon tu kena picit telor dek pak cik tu ...

Hahaha tindkn reflek gitu. Heol minat pompuan bak kata amar bangla. Xlayan jantan2 haus jantan
Quote MontanaHannah 4-8-2020 11:28 PM
Betul ke dia memang cinta isteri dia ???

serius mmg  xlawa..buruk


org perlis pandai main hembus hembus

Lihat semua komen(22)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 06:33 PM GMT+8 , Processed in 0.075333 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top