CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Laki Bini Gaduh Paling Lama 6 Bulan Je" - Dr Erin

3-8-2020 06:57 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 16321| Komen: 77

Description: Noorainul Naqim Mohd Radzi atau lebih dikenali sebagai Dr Erin menitip pesanan buat kaum hawa supaya tidak terlalu membangga diri atas pegorbanan sebagai isteri dalam rumah tangga.
Noorainul Naqim Mohd Radzi atau lebih dikenali sebagai Dr Erin menitip pesanan buat kaum hawa supaya tidak terlalu membangga diri atas pegorbanan sebagai isteri dalam rumah tangga.


Kredit foto: IG

Bekas isteri pendakwah bebas kontroversi Da’i Farhan menerusi kemas kini di Instagram sebaliknya menegaskan bahawa suami atau isteri ada pengorbanan masing-masing.

Erin juga mengambil kesempatan memberi nasihat kepada warga maya supaya tidak ikut masuk campur dalam masalah rumah tangga dihadapi orang lain.

"Suami isteri bergaduh paling lama lama enam bulan je. Ada yang dah rujuk balik dah pun, tapi netizen yang dik maki hamun kutuk sampai lebam tu bawa dosa sampai ke liang lahad," tulisnya.


Kredit foto: IG




Erin sebelum ini mendedahkan sudah diceraikan Da'i Farhan pada 27 April lalu sebelum berkongsi berita sedih mengalami keguguran pada 19 Jun. - CARI
3

Bagus
1

Marah
2

Terkejut
1

Sedih
3

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (12 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote putericahaya999 3-8-2020 07:07 AM
Dia nak kabor dia rujuk paan ke gane
Quote Budakmomok 3-8-2020 07:09 AM
Baiklah Pn. Erin
Quote merahrose 3-8-2020 08:10 AM
Untung paan hari ni sj 2 thread ex bini and myb still wife...bodoh la paan klau rjuk blik dgn erin ni
Ilmu apa erin pkai
Quote wookiehoney 3-8-2020 08:25 AM
so nak ckp dh rujuk balik ke ngn paan?


pastu tak payah la letak DR depan nama sheols. bukan doktor pun.
Quote cmf_premierleag 3-8-2020 08:43 AM
muka dia mcm ifa raziah
dgn kontek lense palsu bagai
Quote CocoCily 3-8-2020 08:49 AM
Statement apakah macam ni
Quote djzara81 3-8-2020 09:13 AM
Motip up gambo blur rambut karatzz?
Quote potpetpotpet 3-8-2020 09:18 AM
Masa ngn paan bukan main bertudung litup. La ni slumber je upload gmbr mosaic rambut karat.
Quote bambimo 3-8-2020 09:23 AM
Amboi gambar
Quote airmineral 3-8-2020 09:33 AM
gigihnya upload gambor cover2 tu.. gambor sape tuuu
Quote Kurex 3-8-2020 09:42 AM
Lantak korang la
Quote loladaily 3-8-2020 09:49 AM
Motip nak cakap apa ni
Quote xoic726 3-8-2020 09:50 AM
dah la perangai huduh..muka turut synchronize dengan perangai..hudoh..cam murai batu...
Quote umbut 3-8-2020 09:56 AM
Motip letak gambar edit kemain camtu.. nak bagitau ko janda hot gersang ke
Quote Kakasinci 3-8-2020 10:14 AM
Da tua pon nk ye amk2 gambar blur rambut gitu.. Malu lak rsenye. Kata ex bini ust sgt..
Quote whadda 3-8-2020 10:26 AM
ade sesape boleh edit hilangkan mosaic tu tak.. nak tengok sikit betol ke rambut karat.. sucinye mata iols tak boleh nampak
Quote prettyuglybabe 3-8-2020 10:33 AM
so kes mahkamah ritu apa citer?
Quote bungarose 3-8-2020 11:15 AM
Srop ler panggil dia nih doctor
Scammer nih
Netizen pun bijak ler sikit
Quote Zaien 3-8-2020 12:29 PM
motip bergambar ala2 po*n dicover keliling gitu??

Lihat semua komen(77)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 12:22 PM GMT+8 , Processed in 0.172344 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top