CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Rita Rudaini Bagi Peringatan Pada Bekas Suami Lufya Omar

4-8-2020 12:26 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 18763| Komen: 123

Description: Rita Rudaini bagi pesan kepada bekas suami Lufya Omar, Dr Che Hafiz supaya sentiasa menjalankan tanggungjawab memberi nafkah kepada anak perempuannya, Laana Haura.
Rita Rudaini bagi pesan kepada bekas suami Lufya Omar, Dr Che Hafiz supaya sentiasa menjalankan tanggungjawab memberi nafkah kepada anak perempuannya, Laana Haura.

Kata Rita, dengan kecanggihan teknologi sekarang, semuanya mudah!


"Dah ada akaun bank sendiri dah ka Haura? Lagi senang la daddy Haura nak bagi duit kat Haura.

"Hidup di zaman canggih moden ni macam-macam cara dan cabang nak bagi nafkah kat anak. 

"Nak bagi dengan tak bagi ja. Tapi jangan la berdrama kata bagi sebenarnya hado," tulisnya.


Tambahnya tak salah nak bergembira asalkan tanggungjawab tak diketepikan.

"Nak bergembira, bergembira la tapi jangan lupa bagi nafkah anak. Dapat pahala. Malu kat orang aih kerja doktor tapi bengap bab tanggungjawab.

Kredit foto: IG
"Tanggungjawab sebagai bapa ni tak perlu kena pi bayar masuk koleh belajar. Kalau rasa diri tu manusia, jadi la sebagai seorang manusia.

"Kalau tak reti tanggungjawab, jangan jadi manusia. Tukar la jadi tapir ka, tenuk ka, khinzir ka," tambahnya. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ramaramu 4-8-2020 12:46 PM
dia ni suka betul komen hidup orang sana sini..
Quote faiz-za 4-8-2020 12:53 PM
Kenapa nak pesan kat ex husband orang lain?
Ke sebenarnya nak sindir ex husband sendiri?
Quote BicaraHatiku 4-8-2020 12:54 PM
dah tak berlakon skrg ni jadi penasihat penceraian kah sisturrr?
Quote CatMiow 4-8-2020 12:55 PM
Zaman teknologi juga membolehkan netizen menonton banyak drama free.  
Quote kiah_mai_pulak 4-8-2020 12:57 PM
dh kau sapa pulak nk sibukkan hal orang acik rita oiii??
Quote GigaMom 4-8-2020 01:01 PM
Dh biasa dgr dia mencapub
Tp baju dia ni nmpk ctik
Sesuai pakai ngan sneakers
Nampak muda gitewww
Quote imanjannah 4-8-2020 01:08 PM
on point rita
Quote umbut 4-8-2020 01:10 PM
Sibuk sound bekas laki org.. ke ko nak sindir bekas laki ko
Quote tembamgirl09 4-8-2020 01:16 PM
bahasa cantik je bengapkan orang..taktakut dosa kaaa acik?
Quote marchikobonzo 4-8-2020 01:18 PM
Sebok hal orang, tak habis-habis nak shades ex-laki dia.
Quote hanni_ruzz 4-8-2020 01:26 PM
sah sah la serampang dua mata ni
nak tuju ke bekas laki sendiri
Quote lattehazelnut 4-8-2020 01:29 PM
Edited by lattehazelnut at 4-8-2020 01:32 PM

Bila hang kutuk org lain selamba je cakap bengap ke ape.. bila netizen kutuk balik hang mengamuk.. mula la pos sedih2 kena buli netizen, gambar kat mekah la, anak mengaji la..
Ko tau ko tu kuat sentap, duk diam2 je..
Quote transgenix 4-8-2020 01:32 PM
Udah2 la nak nyindir org lain..kalau jaga mulut tu baik2 mesti berderet laki nak meminang. Lawo pun lawo tp tu la x sejajar dgn mulutnya
Quote RatuDunia94 4-8-2020 02:03 PM
Kepochiiiiinyaaaa...
Quote iszaura30 4-8-2020 02:15 PM
haahahha...nyindir ke tu
Quote annadonna 4-8-2020 02:19 PM
Drama queen babi
Quote bukanomi 4-8-2020 02:20 PM
kiah_mai_pulak: dh kau sapa pulak nk sibukkan hal orang acik rita oiii??


Kan...tetiba. buat org Meluat pulak. Jadi musuh nnti. Tau la org tu uruskan hidup dia
Quote aechae 4-8-2020 02:21 PM
Rita ni berjiran kn dgn lufya tu?
Quote gadget 4-8-2020 02:33 PM
ek eleh sundal hidung besar ni...bajet bagus aje...walhal perangai ko lagi teruk...sebuk hal org lain...cermin diri dulu lah wahai si hidung besar @ridrud727  

Lihat semua komen(123)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 07:37 PM GMT+8 , Processed in 0.071031 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top