CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Lepas Umrah Pun Tak Taubat Lagi, Sajat Dihencap Kerana Seksi Tak Hormat Ramadan

15-5-2020 11:01 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 24568| Komen: 180

Description: Usahawan kosmetik kontroversi Sajat Kamaruzzaman sekali lagi mengundang cemuhan warga maya selepas memuat naik videonya ketika mengunjungi sebuah pasar raya.
Usahawan kosmetik kontroversi Sajat Kamaruzzaman sekali lagi mengundang cemuhan warga maya selepas memuat naik videonya ketika mengunjungi sebuah pasar raya.


Kredit foto: IG Sajat


Menerusi video itu, Sajat dengan selamba menayang tubuhnya yang seksi dengan mengenakan pakaian yang ketat serta terdedah hingga menunjukkan sebahagian perutnya.



Kredit foto: IG Sajat


Langsung tidak menghormati bulan Ramadan! Itulah komen yang sering ditinggalkan warganet. Malah, ramai juga mendakwa bentuk tubuh terutama pinggul Sajat kelihatan pelik dan janggal.

Berikutan itu, orang ramai menasihati Sajat supaya menghormati bulan Ramadan. 


Kredit foto: IG Sajat

Pun begitu, ada juga yang berseloroh mengatakan tidak berdosa melihat keseksian Sajat itu. Eh, kenapa? - CARI
3

Bagus
6

Marah
3

Terkejut
2

Sedih
4

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (22 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sarah82 15-5-2020 11:05 AM
Dia kan lelaki.. Jadi celah mana tunjuk aurat.
Quote Tinot7 15-5-2020 11:20 AM
Iols tanya terus-terang, jejanz tergoda ke tgk sajat?

[youtube]ojpMevzumSQ[/youtube]

[youtube]a5MUV2nK_fo[/youtube]

Pompan sumer takde prasaan, kan?
Quote Aunty_Acid 15-5-2020 11:25 AM
Aku ada ternmpk video yg bf dia cium pipi dia hahaha malangnya lelaki ittew
Quote bluebutter 15-5-2020 11:26 AM
Tak lak kena panah petir dia ni.
Quote tembamgirl09 15-5-2020 11:31 AM
cantik2 pun belalai..
Quote potsshine 15-5-2020 11:36 AM
istidraj...sekian..moga kita semua dijauhkan diuji sebegini rupa...takuttt azabb Allah..
Quote slyfynx 15-5-2020 11:38 AM
Jangan layan la burung kakak tua ni.
biar je die mereput.
Diorang2 ni lagi suka kalau org memperkatakan pasal diorang.
Quote Catpaw 15-5-2020 11:40 AM
Alah kecoh ja, perut bukan aurat dia pun {:smile
Quote SSNA 15-5-2020 11:41 AM
Binatang sekor ni reti taubat ke??
Quote tuberoses 15-5-2020 11:47 AM
da mcm2 pondan ni buat tapi masih ada lagi yg puji2 cantiknya sis, cantiknyaaaa...
Quote Khadeeja07 15-5-2020 12:11 PM
heran sungguhlah ramai pulak followers dia & tukang like gambar gitu!
Quote bakingsoda 15-5-2020 12:21 PM
Edited by bakingsoda at 15-5-2020 12:23 PM

tutup je pusatnya aku tengok tapi bijak sungguh bamjat bukak mask pastu pegang mcm tu japgi pakai balik eewww
Quote sfrnna 15-5-2020 01:07 PM
Iols geram tgk dia ni. Rasa bontot tu nak tepuk2 jah. Dahla nampak macam2 belon, kembang semacam. Iols yg free hair ni seboleh2 nak cover bontot kalau pakai skinny atau tight pants.
Quote sfrnna 15-5-2020 01:11 PM
Tinot7 replied at 15-5-2020 11:20 AM
Iols tanya terus-terang, jejanz tergoda ke tgk sajat?



Eii. Lebarnya celah kelengkang tu. Pelik
Quote unguaurora 15-5-2020 01:18 PM
Anu simpan dlm botol ke bamjat?
Quote Megikari 15-5-2020 01:20 PM
Dalam gambar yg pertama tu nampak sangat bangjat edit. Gigih nau nak tunjuk bontot pelesu dia tu. Boobs fake, cikpit fake, butt fake, muka pun fake.
Quote noell 15-5-2020 01:35 PM
inilah satu2nya lelaki berkaripap oksigen
Quote missyL 15-5-2020 01:56 PM
Tinot7: Iols tanya terus-terang, jejanz tergoda ke tgk sajat? ojpMevzumSQ  a5MUV2nK_fo Pompan sumer takde prasaan, kan?


Ade
Perasaan geli.
Yg teramat
Quote Unagi 15-5-2020 02:01 PM
dia ni memang tialll...

Lihat semua komen(180)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 02:07 PM GMT+8 , Processed in 0.166949 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top