CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Buat Segi Tiga Dan Tulis Nama Allah, Muhammad" - Iqram Dinzly Join Illuminati?

16-5-2020 01:59 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 15940| Komen: 84

Description: Lama tidak mendengar khabar Iqram Dinzly. Terkini, pelakon itu sekali lagi mencuri tumpuan netizen dan kali ini dia didakwa membuat gaya seolah-olah berunsur illuminati dan Freemason pula.


Lama tidak mendengar khabar Iqram Dinzly. Terkini, pelakon itu sekali lagi mencuri tumpuan netizen dan kali ini dia didakwa membuat gaya seolah-olah berunsur illuminati dan Freemason pula.



Menerusi tinjauan di Instagramnya, Iqram memuat naik beberapa gambar dari IG Live dengan kedua-dua tangannya membentuk simbol segi tiga bersama tulisan nama Allah SWT, Nabi Muhammad SAW dan Nabi Adam AS.






Tindakannya itu mencetuskan rasa kurang senang di kalangan warga maya. Malah, ada yang mendakwa simbol segi tiga itu bermaksud syaitan selain melabel Iqram sudah jauh terpesong.

Iqram bagaimanapun dilihat santai membalas hampir semua komen yang ditinggalkan warga maya.


Kredit foto: IG Iqram Dinzly

Apa yang cuba disampaikan Iqram sebenarnya tu? - CARI
1

Bagus
2

Marah
1

Terkejut
1

Sedih
1

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (9 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote little_sis 16-5-2020 02:16 PM
adoiii apa nk jd dia ni.. bunga telur kenduri sapa la atas kepala dia tu..
Quote royaldanish 16-5-2020 02:19 PM
buat sign je... takdenya illuminati nak terima heshe.. heshe bukan famous pun... influencer pun lambetttt lagi.

masih jual pisang he heshe ni? cikki boom
Quote virgo19 16-5-2020 02:22 PM
Iluminati pun tak hingin nak amik dia, whoareyus??
Quote cicicumel 16-5-2020 02:38 PM
illuminati pon x hingin nk rekrut heols.. haha
Quote LostStar 16-5-2020 02:39 PM
Bile tengok dia balas komen org rasa lawak plak.. hahaha

Hbs semua bapak atok dia keluar.. Level tadika jek suka main petik nama bapak atok ni..
Quote Manjahati 16-5-2020 02:46 PM
Sihat ke x ni
Quote bungarose 16-5-2020 02:47 PM
Dia saja jer cari perhatian
Lame tak buat hal kan
Quote bluebutter 16-5-2020 03:17 PM
Ye laaaa tuuuuu
Quote kivio 16-5-2020 03:25 PM
Kesian.
Buat begini tak dapat perhatian, buat begitu tak dapat perhatian.
Takdeke memana produser nak ambik dia.
Jadi tukang pegang hos bomba 1 babak pun jadi la.
Quote md_nana 16-5-2020 03:29 PM
Lorre mcm dgr dah taubat hari tu. Belum lg rupanya.
Quote loladaily 16-5-2020 03:39 PM
little_sis: adoiii apa nk jd dia ni.. bunga telur kenduri sapa la atas kepala dia tu..


Meols pun ingat bunga telur sapa dia rembat tadi. Hikhikhik
Quote loladaily 16-5-2020 03:40 PM
Awat la jadi lagu ni. Dulu meols suka tgk dia dgn Anne Ngasri dalam Dunia Baru
Quote hyie 16-5-2020 03:44 PM
ayat sepesen babyAA cuma belum keluar bahasa carutan level 400 lagi je
Quote Lailerthee 16-5-2020 03:45 PM
Lapar perhatian ke dia ni?
Quote sukacactus 16-5-2020 03:57 PM
Aritu bkn dah taubat ke kata nak berubah bagai
Quote symann 16-5-2020 04:17 PM
Edited by symann at 16-5-2020 04:19 PM

Dia buat segitiga bermata 1...Jgn main-main
Quote selipar_hijau 16-5-2020 05:17 PM
Dah 60 hari Pkp baru muncul ke dekk..
Quote Kurex 16-5-2020 05:32 PM
Ingatkan dah tak wujud
Quote Melur1 16-5-2020 05:36 PM
Dulu muda2 zaman berlakon boleh tahan elok. Hmmmmmm

Lihat semua komen(84)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 11:23 PM GMT+8 , Processed in 0.075309 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top