CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Baki Akaun Luna Maya Tinggal RM25 Sahaja!

18-9-2020 02:52 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 7729| Komen: 27

Description: Luna Maya pernah berdepan situasi mencemaskan apabila akaun banknya hanya berbaki 89,000 Rupiah (RM25) sahaja.
Luna Maya pernah berdepan situasi mencemaskan apabila akaun banknya hanya berbaki 89,000 Rupiah (RM25) sahaja.

ini semua adalah kerana terlalu ghairah berbelanja atas talian tanpa had.


Foto: IG
Di saat itu selebriti Indonesia ini baru menyedari dirinya tidaklah sekaya mana walaupun berstatus artis popular.

"Orang selalu ingat artis banyak duit dan tidak pernah kehabisan. Hakikatnya, tidak ya. Saya pernah dalam akaun bank cuma berbaki 89,000 Rupiah (RM25) saja," katanya seperti dipetik melalui Harian Metro.



Tambah pelakon ini lagi jumlah wang dalam akaunnya bertambah susut disebabkan membayar bil telefon serta perkara lain.

"Bukan dicuri tapi habis. Pindah, pindah, pindah, selepas itu tengok sudah tak ada duit. Selepas melihat baki itu, baru tahu duit saya tidaklah banyak," tambahnya. -CARI

1

Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (3 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sharlenetexas 18-9-2020 03:07 PM
Takkan satu akaun bank je?
Quote kucingitam 18-9-2020 03:10 PM
hmm nak minta bantuan gak ke ni
Quote lattehazelnut 18-9-2020 03:20 PM
Credit card sugar daddy kan ada
Quote Kurex 18-9-2020 03:30 PM
Dia dah kawen ke dgn org Malaysia tu?
Quote husna_amal 18-9-2020 03:50 PM
Gaya hidup boros memang kering lah duit simpanan tu. Entah2 sebenarnya hidup senang ditaja.
Quote bluebutter 18-9-2020 03:51 PM
Nampak berusia dah..
Quote bluebutter 18-9-2020 03:52 PM
Nampak berusia dah..
Quote husna_amal 18-9-2020 03:54 PM
Gaya hidup boros memang kering lah duit simpanan tu. Entah2 sebenarnya hidup senang ditaja.
Quote bluebutter 18-9-2020 03:54 PM
Nampak berusia dah..
Quote CurangLagi 18-9-2020 07:18 PM
Hehehe.. So bf baru dia Ryo ya? Kemain lagi d Bali bersamaa{:run{:run{:run{:run
Quote helicornia 18-9-2020 08:28 PM
bluebutter: Nampak berusia dah..

tu la.nampak kertu dah luna maya
Quote TomyamPuteh 18-9-2020 08:32 PM
Indon kt Malaysia duit berkepuk2
Quote tagas 18-9-2020 10:19 PM
then

nak minta job ke derma nih
Quote tagas 18-9-2020 10:20 PM
canang dlm bank tinggal 25hengget

nyambil posing pic pic level kayangan
Quote padris 18-9-2020 10:37 PM
Dia ni xde ke mana2 vvip sambar..  
Quote awenda507 19-9-2020 01:57 AM
Tah ye ye je tu
Quote superficialmiss 19-9-2020 02:38 AM
Selalu kena si luna ni haha. Salah satu akaun bank je, dia ada akaun lain tp dia cakap kalau boleh tak nak usik. Plus, dia banyak bisnes and share holder at multiple company kot. Keluarga dia pun banyak bisnes. Level2 tak ada duit dia pun RM50juta (bukan rupiah) tu dalam tangan. People always misjudged her because of her past with Ariel but she's not doing it for the money.
Quote Kenjiyan 19-9-2020 09:53 AM
Aku selalu je baki rm20.. hahaha
Quote tagas 19-9-2020 01:57 PM
teringat aksi luna di doggy ariel suatu tika dulu

Lihat semua komen(27)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 06:13 AM GMT+8 , Processed in 2.996989 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top