CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Anjing 'Menangis' Dipaksa Tuan Makan Ayam Bercili

18-9-2020 12:42 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 8930| Komen: 60

Description: Rakaman video penstriman secara langsung menunjukkan anjing peliharaan diberi makan kini menjadi trending di media sosial China dikenali sebagai 'Chibo' yang bermaksud siaran ketika makan.
Rakaman video penstriman secara langsung menunjukkan anjing peliharaan diberi makan kini menjadi trending di media sosial China dikenali sebagai 'Chibo' yang bermaksud siaran ketika makan.


Kredit foto: Mirror

Terbaru, seekor anjing kelihatan seolah-olah 'menangis' selepas dipaksa memakan semangkuk hidangan ayam bercili dalam satu video penstriman secara langsung.

Menerusi video itu, kedengaran pemilik anjing berkenaan berkata, "Dia menikmatinya" ketika anjing jenis shepherd Jerman tersebut dipaksa makan hidangan ayam bercili Sichuan, Chongqing.


Kredit foto: Mirror


Mirror melaporkan, kerajaan China mengecam keras trend berkenaan kerana menyumbang kepada pembaziran makanan di negara itu. - CARI

Bagus
7

Marah
5

Terkejut
5

Sedih
5

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (27 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Artemesiaa 18-9-2020 12:54 PM
Zalimnya mendera haiwan macam tu
Quote umie 18-9-2020 12:57 PM
Sian anjing tu sbb dapt tuan bodoh bangang!
Quote TomyamPuteh 18-9-2020 01:28 PM
Anjingnya tuan anjing tu
Quote oggy 18-9-2020 01:33 PM
Bodohnya kau tuan anjing!
Quote oggy 18-9-2020 01:34 PM
Bodohnya kau tuan anjing!
Quote ell768 18-9-2020 01:38 PM
bodoh giler..minx2 tuan dia mati tersepit pintu rumah sendiri
Quote sarah82 18-9-2020 01:39 PM
Aku doakan beruang makan tuan dia hidup2
Quote ais_kosong 18-9-2020 01:46 PM
Kesian anjing tu
Bencinya aku orang suka seksa binatang
Quote Kurex 18-9-2020 01:47 PM
Leluhur kan... Memang jenis suka dera binatang lagi2 dari prc kebanggaan urban berkerak
Quote ninjago 18-9-2020 01:48 PM
moga tuan anjing disumbat cili 100kali ganda banyak kat semua lubang yg ada kt badan.  
Quote MeghanK 18-9-2020 01:58 PM
anjing tu baka german sheperd..takyah la nak translate semua sekali..aduhaii

on topic, prc dan kebodohan berpisah tiada
Quote buapakperut 18-9-2020 02:41 PM
tuan die lebih anjing dari anjing tu
Quote sawi_bayam 18-9-2020 03:18 PM
Anjaaaaaay. Kesian anjing! Aku dah la mmg pencinta anjing.
Quote R2D2 18-9-2020 03:24 PM
mesti thread ni macai dapig tak masuk
dna sama la katakan
perangai pun sama
Quote Kurex 18-9-2020 03:34 PM
R2D2 replied at 18-9-2020 03:24 PM
mesti thread ni macai dapig tak masuk
dna sama la katakan
perangai pun sama

Anjing takkan gigit ekor sendiri.. kalau benang ada Melayu, tuan anjing akan lepaskan anjing suruh nyalak.. ada tu, siap bertakbir lagi
Quote Knowlee 18-9-2020 03:35 PM
Zalim. Semoga kena makan dgn anjing.
Quote husna_amal 18-9-2020 03:37 PM
Kejam giler paksa anjing tu makan pedas2.
Quote R2D2 18-9-2020 03:41 PM
rupanya di China sekarang memang tgh trending anjing diberi makan chili
tinggal lagi masing2 compare berapa byk VIEWS, LIKES boleh dapat
Quote padris 18-9-2020 03:44 PM
Teruk betul perangai prc nih..
Zalim, kejam,  pengotor..

Lihat semua komen(60)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 06:49 PM GMT+8 , Processed in 0.082712 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top