CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ben Ladin Cemas, Terperangkap Di Dalam Lif

18-9-2020 04:32 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 6032| Komen: 23

Description: Ben Ladin berdepan detik mencemaskan apabila tersangkut di dalam lif di aras 21 sebuah bangunan kediaman..
Ben Ladin berdepan detik mencemaskan apabila tersangkut di dalam lif di aras 21 sebuah bangunan kediaman..

Situasi itu berlaku akibat lif yang dinaiki mengalami gangguan kerosakan teknikal.



Bertambah panik apabila tiada orang lain berada bersama di dalam lif tersebut.

"Ceritanya, hari ini, pergi ambil makanan (dibawah), lepas itu naik-naik, lif jammed (sangkut). Tak kelakar ya guys! Sorang-sorang ya di tingkat 21.

"Wey sudahlah lapar, gawatnya. Macam mana ni, tolonglah aku, 20 minit sudah ni. Lamanya saya tunggu, di mana juruteknik?," katanya melalui video yang dimuat naik di Instagram.

Foto: IG
Difahamkan Ben hanya mampu terduduk di lantai lif sementara menunggu juruteknik datang memberikan bantuan.

Katanya ini merupakan kali pertama dia berdepan situasi berkenaan.



Di ruangan komen ramai yang bersimpati dan berkongsi pengalam serupa. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote kiah_mai_pulak 18-9-2020 04:35 PM
pengkid mana ni ??? retis ke apa ni??? motiff??? nk kena gelabah tetksss ke tak ni?
Quote lattehazelnut 18-9-2020 04:36 PM
Xkn xde sudu plastik mkn je la
Quote Kurex 18-9-2020 04:47 PM
Gosip apa ni?
Quote Belibis 18-9-2020 04:48 PM
Kenapa ko makin ke arah tomboy dik oiiii.
Quote TomyamPuteh 18-9-2020 04:50 PM
Muka dia ni semakin feminin la. Suara pon mcm x pecah lg pon ada.@Kurex x nk semoga ke?
Quote ninjago 18-9-2020 04:55 PM
uihh.. ngeri gak kalau terperangkap dlm lif sorg2 kat tingkat tinggi2 pulak tu..

Quote asma87 18-9-2020 04:56 PM
Bole geng ngan ara peng
Quote Joysparta 18-9-2020 05:01 PM
kompius...dia ni laki ke pompuan??
Quote Kurex 18-9-2020 05:36 PM
TomyamPuteh replied at 18-9-2020 04:50 PM
Muka dia ni semakin feminin la. Suara pon mcm x pecah lg pon ada.@Kurex x nk semoga ke?

Persis couple dgn wanita je dia ni sis
Quote Kurex 18-9-2020 05:37 PM
TomyamPuteh replied at 18-9-2020 04:50 PM
Muka dia ni semakin feminin la. Suara pon mcm x pecah lg pon ada.@Kurex x nk semoga ke?

Persis couple dgn wanita je dia ni sis
Quote nia_salina 19-9-2020 10:46 AM
kenapa dia mcm peng. budak ni dari kecik dah mcm cmna nk ckp ..erk poyo could be the right word.
Quote Lailerthee 19-9-2020 10:51 AM
Aku lah ben ladin --- hikayat ben ladin--- ok da boleh buat lagu sementara terperangkap dlm lift tu
Quote sleepandream 19-9-2020 02:41 PM
kalau iols pun iols seram... kekadang line hp dalam lif takde langsung..
Quote RatuDunia94 19-9-2020 04:29 PM
Heols kena kepam kan diri utk buang rupa pengkid..
Quote CurangLagi 20-9-2020 10:42 PM
Tadi tgk live dia dkt IG. Guna filter sampai merah bibir. Geram ja tgk. Hahahhha
Quote husna_amal 21-9-2020 09:36 AM
Cemas apa macam ni. Bising je terperangkap dalam lif tu.
Quote dudaberhias 21-9-2020 10:48 AM
heshe hari2  dok gais2 kulu kilir tu yang lagi nampak macam cikki entah2 memang heshe vottem, cuba kalau heshe terperangkap dalam lif ittew bersama jejan atau @Kurex , confirm tak panik.. last2 di jumpai masing2 menonggeng aaa gitchewwwww
Quote Kurex 21-9-2020 10:54 AM
Selalunya yg lempuk ni top sis... Macam yg iols jumpa dekat dataran merdeka malam sabtu lepas. Yg lempok top, yg keras kekar votem
Quote bulalof 21-9-2020 11:08 AM
boringnya......

Lihat semua komen(23)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 07:12 PM GMT+8 , Processed in 0.077805 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top