CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Chef Anis Nabilah Belum Bersedia Nak Jadi Artis

18-9-2020 04:16 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 17716| Komen: 90

Description: Anis Nabilah masih belum bersedia untuk menceburkan diri dalam bidang lakonan atau nyanyian secara serius.
Anis Nabilah masih belum bersedia untuk menceburkan diri dalam bidang lakonan atau nyanyian secara serius.

Chef selebriti ini kata, dia hanya mahu fokus sepnuhnya terhadap kerjaya sekarang.



"Pertamanya, saya tak tahu saya berbakat dalam bidak berkenaan atau sebaliknya. Jujurnya saya terjun dalam industri ini untuk ajar orang memasak. Sebolehnya mahu kongsikan ilmu yang saya ada dengan orang lain juga.

"Memasak memang menjadi kecintaan saya malah ia dipupuk sejak kecil lagi," katanya kepada Media Hiburan.

Foto: IG
Tambah Anis, dia bukanlah seorang yang mengejar populariti.

"Sekiranya saya kian dikenali atas apa yang dilakukan kini, alhamdullillah. Cuma paling utama, saya boleh berkongsi dan mengajar ramai lagi orang dalam masakan," tambahnya.



Untung siapa dapat Anis, cantik, pandai masak pula. Kan? -CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Meiizu 18-9-2020 04:20 PM
soalan : filler ke ori tu?
Quote jijilaaa 18-9-2020 04:27 PM
aku suka gak tgk ig dia time bulan posa aritu. dah la pendek. kitchen kabinet dia tinggi. mcm budak2 tgh memasak pulak...
Quote ihtisyam1 18-9-2020 04:29 PM
Makin cantik dia sekarang
Quote soflala 18-9-2020 04:30 PM
Badan diaa fuhhh.. I yang perempuan pon jeles
Quote bakingsoda 18-9-2020 04:30 PM
gambar baju putih tu mcm sapie gila eh syinta gila
Quote lattehazelnut 18-9-2020 04:34 PM
Ntah lah i rasa instafemes lg terel masak drp dia..
Quote KIM.K 18-9-2020 04:34 PM
Bestnye content dia..profesional
Quote intanazlynna 18-9-2020 04:54 PM
terlalu sexy... dulu suka dia tapi sejak asyik tunjuk boobies and booty, terus unfollow dan dilupakan dia... sampai laa terbaca dalam CARI


Quote mawardia 18-9-2020 04:56 PM
I tak berkenan sebab jenis prep + masak rambut mengerbang.
Quote cheekylala 18-9-2020 05:07 PM
chef sexy..tak berkenan tgk style dia
Quote bluebutter 18-9-2020 05:50 PM
Lawa dia.
Quote Orix 18-9-2020 07:30 PM
Sheols ni adik beradik shalma aina ke
Quote missyL 18-9-2020 07:40 PM
Lain eh die skang.cm kardashian dah
Quote lanse 18-9-2020 08:22 PM
Suka jugak tengok dia masak. Tapi dia seksi lah. Tengok macam ala ala farah quinn.
Quote t_hahahaha 18-9-2020 08:30 PM
tapi dia sexy.. mungkin itu cara dia kot
Quote TomyamPuteh 18-9-2020 08:30 PM
Bkn dia ke yg tergila gilakn chef Michael? Alih2 chef tu kawin bini bertudung
Quote Jitu 18-9-2020 08:31 PM
aku suka tengok rancangan masak2
tp bila rancangan dia terpaksa tukar channel lain
pandangan mata bukannya tengok masakan lg dah
Quote salmon-suki 18-9-2020 08:50 PM
Dia ni ai suka awal2 kemunculan dia..tp lama2 terlalu mnggelikan..acah2 urban and y paling ai rengsa tu,tiba2 pulak pelat bila bercakap guna bahasa melayu..

Dulu2 xde pun haaaa nak pelat2 gitu..so,baik ai dgr celoteh chepwan drpd dgr anis ni bercakap..fake to the core..sorry to say..
Quote evlinne 18-9-2020 08:53 PM
Nak masak ke nak tayang aset noksss
Teringat dlu ada poremer cerca badan sheol pelik sbb mcm x proportionate

Lihat semua komen(90)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 06:36 PM GMT+8 , Processed in 0.070064 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top