CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

“Letaklah Air Tanah Ke, Minyak Ke Dekat Muka Saya” - Afifah Nasir

18-9-2020 02:18 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 14011| Komen: 59

Description: Afifah Nasir langsung tak kisahmengenai rupa parasnya ketika membawakan sesuatu watak.
Afifah Nasir langsung tak kisahmengenai rupa parasnya ketika membawakan sesuatu watak.


Katanya dia lebih mengutamakan penghayatan watak bagi memastikan lakonannya benar-benar memberikan impak kepada penonton.

“Saya tidak kisah bagaimana wajah atau penampilan saya kelihatan di paparan skrin selagi saya dapat menyampaikan penghayatan karakter dengan baik kepada penonton untuk ditonton.



“Letaklah air tanah ke, minyak ke atau apa-apa sahaja ke wajah atau rambut, saya tidak akan memberikan rungutan.
 
“Saya sangat enjoy sepanjang penggambaran #natijahkasihabah! Drama yang tak payah bersolek sangat dan pakai baju kurung all the way bersama pelakon lagenda, @zamarulhisham93,” tulisnya di Instagram.

Kredit foto: IG
Bagus Afifah, tak payah control cun setiap masa. -CARI
1

Bagus
1

Marah
2

Terkejut
1

Sedih
2

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (9 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 18-9-2020 02:24 PM
Kau letak acid pun tetaplah kayu
Quote krustykrab 18-9-2020 02:38 PM
Dia ni x lawa sgt banding dgn anzalna...mcm x kena rambut belah tgh dgn muka dia tu... Mcm ada bonggol kat kepala pun ada..
Quote jijilaaa 18-9-2020 02:42 PM
muka dia tak leh jadi heroin. jadi 2nd lead boleh la
Quote MsKathryn 18-9-2020 02:45 PM
Gambar pakai red dress tu kepala nmpk besar badan kecik..
Quote hotmak 18-9-2020 02:46 PM
dulu, lama dahlah, tgk dia kat ig lawa sangat, masa tu baru nak berlakon, mmg lawa gila, alih tgk dia berlakon jadi adik sam wife nya bersawang tu, mak datuk lain gila muka

terus cancel nak rasa kagum dgn kecantikan dia
Quote Lailerthee 18-9-2020 02:56 PM
Letak la segala benda kalau skill lakonan x improve xguna jugak
Quote Megikari 18-9-2020 03:00 PM
Dah pernah tengok dia depan2.. Beshe2 je. Tapi nampak wangi la
Quote abadi84 18-9-2020 03:00 PM
Rasa geram jer nak tolong sikatkan rambut dia elok2. Serabut
Quote mieymiey 18-9-2020 03:05 PM
hotmak replied at 18-9-2020 02:46 PM
dulu, lama dahlah, tgk dia kat ig lawa sangat, masa tu baru nak berlakon, mmg lawa gila, alih tgk di ...

Sama la sis. Iols rasa first time nama sheols disebut-sebut masa sheols grad kat Aussie kalau tak silap. "Adik Anzalna beauty with brain" katanyah. Iols kagum yach cukup pakej betul. Lepas sheols start berjinak jadi pelakon, tengok dalam tivi "ehhhh orang yang sama ker ni?". Haaa gitchuuuu penerangan iols
Quote coco 18-9-2020 03:05 PM
jelmaan mona fandey.....
Quote manehnya 18-9-2020 03:32 PM
Betul tu dik, kau jgn kesah sgt, sbb acting kau pun so-so...
Quote husna_amal 18-9-2020 03:48 PM
Setakat jadi pelakon pembantu ok lah. Jadi watak utama nampak tak sesuai sangat.
Quote riyadhK 18-9-2020 03:52 PM
Letak la apa pon muka ko tetap iras mona fendi dikkkk
Quote riyadhK 18-9-2020 03:53 PM
Letak la apa pon muka ko tetap iras mona fendi dikkkk
Quote matchstick 18-9-2020 04:12 PM
Dia ni tak cantik macam anzalna wpun muka acuan yg sama. Berlakon jadi watak bibik sesuai la
Quote one_aiman 18-9-2020 04:23 PM
antara retis yg bukan kegemaran forumer..bila ada thread pasal dia je mesti kena keji..

dia berlakon ok la dari adikbadik manrose ke, adikbadik kemut etc etc..
Quote fossil 18-9-2020 04:26 PM
dalam ig cantik

dalam tv lain bebenor

bila scene dia sebelah2 dgn amelia anderson tu...terussss sgt desa wajahnya
Quote sha21 18-9-2020 04:40 PM
Kepala pipah mmg senget ke setiap kali ambil gambar? Rambut tu kena selak tepi ekkk? Motip?
Quote Atata 18-9-2020 04:45 PM
riyadhK replied at 18-9-2020 03:53 PM
Letak la apa pon muka ko tetap iras mona fendi dikkkk

Semua dorang adik beradik ada iras mona fandey... Anzalna ada ok sikit lah

Lihat semua komen(59)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 04:32 PM GMT+8 , Processed in 0.077128 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top