CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Guna Gambar Lucah? Kami Tak Dapat Kawal Pemikiran Orang" - Syatilla Melvin

20-9-2020 12:08 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 22060| Komen: 153|Original author: Oleh: LilRose

Description: Pelakon dan usahawan Syatilla Melvin mengaku sengaja menggunakan foto pelbagai makna untuk menarik perhatian ramai.
Kredit foto: IG


Pelakon dan usahawan Syatilla Melvin mengaku sengaja menggunakan foto pelbagai makna untuk menarik perhatian ramai.

"Kami sengaja guna foto pelbagai makna dan kami sendiri dah rasakan pastinya ia mendapat perhatian ramai. Tetapi bagi kami, kalau mereka rasa perkara terbabit lucah atau negatif, maka secara automatik menjadi lucah dan negatif.




"Ia berbeza kalau ada yang memandangnya secara baik dan positif. Jadi, bila ada isu, apa yang kami sampaikan berjaya. Sejujurnya, tak ada niat pun nak jadikan perkara ini nampak lucah, tapi kalau ada wargamaya nak rasakan ia negatif, kami sendiri tak dapat nak kawal pemikiran orang," katanya menjawab dakwaan menggunakan foto berunsur lucah dan 'double meaning" untuk mempromosikan produk minuman jamunya.



Berkata kepada Gempak, dia bagaimanapun sudah lali dengan cemuhan warganet kerana baginya, kata-kata negatif dilemparkan adalah penguat semangatnya.

"Sepanjang melibatkan diri dalam dunia seni, saya menerima kecaman yang diberikan dengan baik. Saya tukarkan ia kepada sesuatu yang positif.

"Saya tak mahu terasa kerana perkara terbabitlah menjadikan saya kuat dan membentuk Syatilla Melvin yang ada sekarang," ujarnya.



Betul juga kata Syatilla. Kalau kita memandang sesuatu sebagai positif, maka ia akan menjadi positif. Begitu juga sebaliknya, kan? - CARI
2

Bagus
6

Marah
6

Terkejut
4

Sedih
5

Lawak
7

Bosan

Friends Rank (30 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 20-9-2020 12:15 PM
Marketing sampah utk produk sampah...
Quote love_warrior 20-9-2020 12:16 PM
Marketing rempit
Quote syidasaleh 20-9-2020 12:23 PM
Kebodohan yg tidak bertepi
Quote sukacactus 20-9-2020 12:27 PM
Korang kasi exposure kat produk dia, dah jd free marketing
Quote fuyupoktek 20-9-2020 12:27 PM
So cane nk pikir positip bila tgk gmba tu habaq maii
Quote ibu_haritz 20-9-2020 12:27 PM
Yg like tu adakah manusia tau autolike??
Quote akuchenta 20-9-2020 12:28 PM
Eeuuwwwww sgt

# tu low class marketing!
Quote noodle.baby 20-9-2020 12:29 PM
Tau lah hang tak sekolah tinggi, tapi simpan sikit bodoh tu boleh tak
Quote kiah_mai_pulak 20-9-2020 12:30 PM
geliiiiiiiiiiiiii.. nk gelabahkan tetkssss pun rasa mcm terhina
Quote TerataiMelur02 20-9-2020 12:31 PM
Produk lebih kurang je ngan yg ada d pasaran.. Ada jugak yg hadap nak beli
Quote bondeh 20-9-2020 12:32 PM
Rubbish rubbish rubbish! GTH!!!
Quote sueburn 20-9-2020 12:33 PM
Euww euww euww dan euww..
Quote ifanonline 20-9-2020 12:34 PM
kuat syahwat syatila
Quote DainaEli 20-9-2020 12:42 PM
Celah mana nak pandang positif kalau dah gambaq laki kau terkulai, tangan bergari, katil patah, kau kat ujung2 katil tersengih gatai??  Nak suruh org anggap gambaq tu  pasal kau berjaya gari perompak masuk rumah kau??
Quote sarah82 20-9-2020 12:44 PM
Promote BDSM?

Letak gari kat situ.. Korang ingat rakyat malaysia x tau apa BDSM?
Quote sarah82 20-9-2020 12:46 PM
Edited by sarah82 at 20-9-2020 12:48 PM

Dari gambar tu.. Dia nak bagitau sam tu slave.. Dia pulak Mistress.. Dia nak bgtahu pada dunia sebenarnya dia lebih dominan dari sam..
Quote ezacbee 20-9-2020 12:47 PM
Geli weh iklan camni.
Produk apa ni.
Quote RatuDunia94 20-9-2020 12:48 PM
Imagine ada lelaki cikcap guna gambar muka ko.. pastu laki tu suruh ko pandang dr sudut positif.. kalau pandang sudut negatif.. negatif la jadinya..
Quote honeystar_11 20-9-2020 12:49 PM
Ya Allah. Kot ye pun nak buat marketing. Sampai camni sekali. Tengokla sifu dia siapa..ish ish ish..
Very the murahan marketing camni pastu nak salahkan warganet berfikiran negatif katanya.
So geli product ni.

Lihat semua komen(153)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 11:23 AM GMT+8 , Processed in 0.069120 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top