CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

"Belum Kering, Dah Mandi Lagi!" - Syahrini

9-9-2020 12:20 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 10625| Komen: 22|Original author: Oleh: LilRose

Description: Norma baru berikutan pandemik Covid-19 membuat orang ramai lebih peka soal kebersihan diri.
Norma baru berikutan pandemik Covid-19 membuat orang ramai lebih peka soal kebersihan diri.

Berikutan itu, penyanyi Indonesia, Syahrini seperti dipetik Liputan6 mendedahkan dia dan suami, Reino Barack lebih kerap mandi kebelakangan ini.



Kredit foto: IG

Dalam temu bual bersama program SCTV baru-baru ini, Syahrini berkata demikian ketika menjawab persoalan 'Siapa paling kerap mandi di rumah' yang diutarakan Raffi Ahmad.

"Kami berdua sama kerap mandi kerana sekarang lagi pandemik! Kemana-mana pergi, kami akan mandi kerana takut. Belum kering dah mandi lagi," katanya yang mengundang tawa Raffi.


Kredit foto: IG


Jangan alpa, kita masih belum menang! - CARI
3

Bagus
3

Marah
3

Terkejut
4

Sedih
5

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (22 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Kurex 9-9-2020 12:28 PM
Ok, jadi apa sumbangan dia utk negara Malaysia?
Quote husna_amal 9-9-2020 12:29 PM
Cerita pasal mandi
Quote Beribear 9-9-2020 12:30 PM
Haha ngek ohh incess ni
Quote cmf_premierleag 9-9-2020 12:42 PM
ingatkan mandi wajib
ghupenya sbb paranoid dgn covid
Quote sharlenetexas 9-9-2020 12:46 PM
Terlebih mandi membazir air je.
Quote pearl.silver 9-9-2020 12:51 PM
Ingatkn sbb seronok rumah dah ada air, jadi buat sambutan mandi tiap 2 jam..
Quote TomyamPuteh 9-9-2020 12:51 PM
Syahrini ni ke yg kaya harta melimpah ruah tu?
Quote Carcosa 9-9-2020 01:38 PM
Babi nya gosipan sedemikian rupa
Quote binipopeye 9-9-2020 01:45 PM
laa ko laa nk mandi byk kali... ko yg byr
Quote nisako 9-9-2020 01:57 PM
mandi byk pun nakkeluar article ke......................hahaaaaaaa
Quote whadda 9-9-2020 02:08 PM
ingatkan belum kering mandi hadas dah berjimak lagi
Quote annehuda 9-9-2020 02:09 PM
die ni bkn ke dah pakai tudung? hari tu beriya la kawen ngan laki ni sbb family laki tu tak berkenan ngan luna maya
Quote KBW2 9-9-2020 02:11 PM
dah tak normal bentuk muka
Quote biozipstar 9-9-2020 02:19 PM

incess / incas tu apa noks? aku dr dulu nampak tapi x paham
Quote helicornia 10-9-2020 08:53 AM
Beribear: Haha ngek ohh incess ni

incess ni mmg ting tong kan haha
Quote haryatie 10-9-2020 09:35 AM
tu jerk citer nyaa
Quote mieymiey 10-9-2020 10:00 AM
Astaga layak ker benda cenggini dijadikan gosip pun.
Quote squeeze 10-9-2020 10:50 AM
cite pasal mandi pon masuk berita ke...hahahaha
Quote lasagna 10-9-2020 11:12 AM
erk.. mebi kaya sgt smp membazir air pun tak prasan.
tapi btul gak laa mmg kena bersih n mandi kan.

Lihat semua komen(22)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 10:20 PM GMT+8 , Processed in 0.079529 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top