CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Shahrol Shiro Pernah Anggap Alif Satar Poyo Dan Menjengkelkan

8-9-2020 02:25 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 13816| Komen: 74

Description: Masa mula-mula kenal, Shahrol Shiro kata dia tidak suka dengan karakter Alif Satar.
Masa mula-mula kenal, Shahrol Shiro kata dia tidak suka dengan karakter Alif Satar.

Pelawak ini kata dia susah nak menerima cara Alif yang dianggap 'poyo' dan menjengkelkan.


"Tahun 2014 kali pertama aku berkenalan dengan mamat bernama Alif Satar kerana digandingkan dalam program Sukalattew. Minggu pertama aku cuba berbual dengan dia. Masa berbual sikit-sikit cakap orang putih, siap kening terangkat sambil buat rolling eyes dekat aku. Dalam hati aku fikir poyo gila mamat ni. Ni mesti jenis-jenis minum laga gelas dulu, nak buang air pun dekat KLCC," tulisnya di Instagram.


Tak cukup dengan itu, Shahrol kaya dia hampir menarik diri dari program tersebut kerana menganggap gandingan mereka tidak serasi.

Bertambah buruk lagi bila Sahrol dapat tahu Alif juga kurang senang dengan dirinya yang dianggap agak kekampungan.

Kredit foto: IG
Namun semuanya berubah apabila Shahrol berkenalan lebih rapat dengan Alif. Tak sangka sekarang mereka berkawan baik.

Mengimbau kenangan tersebut, Shahrol sempat berpesan kepada pengikutnya supaya tidak terlalu cepat menilai seseorang sebelum mengenali mereka. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Atata 8-9-2020 02:56 PM
Okay kelakar. Tp kenapa nak buat thread?
Quote missflamingo 8-9-2020 03:02 PM
Thread sampah apa niiiii
Quote husna_amal 8-9-2020 03:20 PM
Alif super hero salonpas
Quote Kurex 8-9-2020 03:24 PM
Ok jadi apa isi penting selain jgn jgn menilai sebelum kenal?
Quote bulalof 8-9-2020 03:25 PM
dah takde apa nak post, just for the sake of posting.
Quote macaiPH 8-9-2020 03:29 PM
memang ye pun

aliff masa mula2 berlakon drama dengan mengacara remaja dengan juliana avon memang poyo

dia mengacara af dengan zizan pun aku tak sudi tengok

sejak2 dia mengacara big stage ni nampak ok sikit tak poyo

aku ingat lagi ayat dia masa mengacara rancangan remaja dulu

kemut = kedekut dalam bahasa rempit

kemut tu sah2 lah hal2 perihal kemaluan kau menahan mani dan cengkaman faraj
Quote macaiPH 8-9-2020 03:30 PM
bulalof replied at 8-9-2020 03:25 PM
dah takde apa nak post, just for the sake of posting.

nak bagitau

"masing2 dah berkeluarga"

penting tu dalam setiap posting ig
Quote mizruncing 8-9-2020 03:35 PM
halahhhh over nau post kau shahrul oiiii
Quote taji2906 8-9-2020 03:41 PM
skala menguapp level brapa la ni.. huaargghhhhh
Quote cikpisang 8-9-2020 03:44 PM
Wujud lg sharol ni ekk
Quote mamapea 8-9-2020 03:45 PM
alif pernah jual baju melayu kt bazar ramadhan petronita...dia mmg ok...x sombong...
dia ckp x beli baju dia pun xpela...dtg je la berselfie dgn dia...
Quote tipah89 8-9-2020 03:57 PM
kesampahan apakah
Quote PongKang 8-9-2020 04:04 PM
Xminat shahrol ni.. nampak mcm bermasalah.. tapi xtau masalah apa.. lol
Quote stania83 8-9-2020 04:16 PM
Mmh le aliff ni dak hartamas..
Quote printercomel 8-9-2020 04:23 PM
Shahrol tu yang poyo dimata printer. Rasa mcm jep want to be
Quote gadget 8-9-2020 04:25 PM
aku baca tajuk aje lah ekk...malas nak baca panjang2....dari mata aku pun, nampak mcm poyo sikit si bacon ni...

Quote tintin22 8-9-2020 04:29 PM
choi!
Quote Themilo 8-9-2020 04:41 PM
kau tu yang annoying..  tengok sikit kat mana aliff sekarang & compare dengan pencapaian kau plak.. macam isi perut bumi & petala langit ketujuh.
Quote hasniey 8-9-2020 05:15 PM
macaiPH replied at 8-9-2020 03:29 PM
memang ye pun

aliff masa mula2 berlakon drama dengan mengacara remaja dengan juliana avon memang  ...

Eh xlaa...mmg ramai je guna kemut=kedekut
Otak jgn pikit 18sx je.malaysia kan banyak bahasa pasar

Lihat semua komen(74)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-9-2022 11:30 PM GMT+8 , Processed in 0.071606 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top